У Києві відкрився новий ресторан італійської кухні Agatha від Аліни Косічкіної та Дмитра Заходякіна (Holy Burger, Хлібний, Редкая птица). Tomato.ua розповість детальніше.
Заклад розташувався на вулиці Шота Руставелі над Holy Burger. Його назвали на честь дочки рестораторки Аліни Косічкіної.
Шефом ресторану став Франко Ск’явоне. Він привіз із собою з Італії рецепт фантастичних равіолі. У меню представлена класична італійська кухня: паста, піца, ризотто та багато іншого. Цікаві позиції – Піца зі страчателою, мортаделою та фісташками (220 грн), Фетучіне з м’ясом дикого кабана та насінням фенхеля (240 грн) та фірмові Червоні равіолі з обсмаженими креветками й страчателою (990 грн).
Інтер’єр розробляли дизайнери Наталія Белоногова та Денис Беленко. У ньому присутні теракотовий і золотий кольори, мармур, світильники ручної роботи. Родзинка Agatha – відкрита кухня з дров’яною піччю для піци Marana. Власники закладу побачили її ще 2 роки тому в Мілані і одразу закохалися по самі скоринки від піци.
Раніше Tomato.ua розповідав про визнання від італійського ресторанного гіда.
Ідеальне місце для новорічного корпоративу в Києві. Частина 2