Переглядів: 754 Час на прочитання: 2 хв
Новости

На залізничному вокзалі в Києві запрацював арт-простір. Він розташувався у зоні відпочинку UZ Lounge. Tomato.ua розповість детальніше про простір.

У новому арт-просторі можна познайомитися з сучасним українським мистецтвом, чекаючи на свій рейс. Куратор галерей Ya Gallery Павло Гудімов уже представив першу колекцію картин.

«Погодьтесь, очікувати свій рейс на Запоріжжя у корнері, умовно кажучи, кримського сюрреалістичного кубізму — це несподівано приємний досвід!» – пише на свої сторінці у Facebook Олександр Шевченко, керівник комунікацій і маркетингу «Укрзалізниці».

А особливо приємно пасажирам із квитками 1 класу Інтерсіті+ та СВ і з преміальними картками Visa. Вони отримують годину безкоштовного перебування у лаунжі. А також неймовірно приємний подарунок – чай або каву Idealist, сніданковий бокс від Do&Co або сендвіч і міні-десерт на вибір.

Цікавий факт про ланчбокси від Укрзалізниці — кожен 10-й проданий ланчбокс — дитячий. Пасажирам також пропонують веганське меню.

«Відвідувачі UZ Lounge отримають зовсім інший досвід початку залізничної подорожі – у промовистій тиші сповнених символізму полотен», — поділився Олександр Шевченко.

Арт-зона – лише одна з декількох у цілодобовому лаунжі. Поряд розташувалися коворкінг, бібліотека LibrariUZ, переговорна кімната та кавовий бар.

Вхід до арт-простору – від 150 гривень.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все