Переглядів: 758 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Заклади столиці продовжують працювати та допомагати усім, хто цього потребує. І збирає гроші на потреби ЗСУ, влаштовуючи різноманітні благодійні заходи.Tomato.ua дізнався, що планують ресторани та кафе цього тижня. Розповідаємо, куди піти у Києві 7 – 12 липня. У цій добірці – 32JazzClub, Osocor Residence, Praktika, Буффаліно, VanFan, Carnegie, Fabius, За двома зайцями  HVLV, В зюзю, Pepper’s Club.

Куди піти у Києві 7 – 12 липня

Четвер, 7 липня

Концертне агентство STAND UP PRO продовжує підтримувати моральний дух українців та влаштовує 7 липня у 32JazzClub «Стендап та вино». Для гостей жартуватимуть: Макс Вишинський – комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям; Льоша Ральніков – участник телешоу Гуднайт Клаб на 1 плюс 1, сценарист комедійних шоу; Артур Петров – участник телешоу Комік на мільйон на ICTV, виховує двох дітей та мопса, тому теми для жартів народжуються щодня. Концерт рекомендовано для глядачів старше 18 років. Початок о 18:30. Вартість квитків: 350 — 490 грн. 25% від продажу квітів перерахують на потреби ЗСУ.

Пʼятниця, 8 липня

У п’ятницю о 18:00 у Osocor Residence відбудеться благодійне STAND UP шоу від Comedy Space. На гостей чекає вечір тонкого гумору від нових та вже відомих артистів, який не залишить без посмішки та щирих емоцій. Весь прибуток з проданих квитків традиційно буде передано на відновлення постраждалих регіонів України. Вартість квитків: 300 — 500 грн.

Ще варіант для вечора – ресторан Praktika. Тут о 18:00 влаштовують Підпільний Стендап. На гостей чекають смачні страви, запальні коктейлі, гострий та сміливий гумор від найкращих стендап-артистів Києва. На цей раз лайнап такий: Антон Тимошенко; Антон Стенюк; Олександр Жипецький; Антон Сенін. Вартість квитків: 250 — 400 грн. 20% від продажу квітів перерахують на потреби ЗСУ.

Субота, 9 липня

Беріть малечу та йдіть до ресторану Буффаліно. Тут о 15:00 почнуться заняття у Школі Маленьких Кухарів. Цієї неділі діти разом з шеф-кухарем будуть готувати піцу Маргарита. Вартість участі: 200 грн. Попередній запис обов‘язковий.

У стінах кафе VanFan о 17:30 влаштовують цікаву лекцію для шанувальників корейської культури. Гості поринуть у світ міфології та релігії Древньої Кореїї. Вартість: безкоштовна, але радимо завчасно зарезервувати місце.

О 18:00 кафе Carnegie влаштовує благодійний концерт у рамках серії заходів «Все Українське». Цього разу це буде концерт «Дай нам, доле, сил» української оперної співачки Олени Гребенюк та соліста Віденських балів в Україні Богдана Кірєєва. Гості матимуть можливість послухати та заспівати разом з ними хіти української та європейської музики. Концерт відбудеться з метою підтримки хлопців ЗСУ та економіки країни. Також ви матимете можливість на автограф сесію після заходу. Вартість: 500 грн / квиток.

Неділя, 10 липня

У неділю ресторан Fabius влаштовує сімейний BBQ день. Шеф-кухар готуватиме мідії на терасі. А для маленьких гостей підготували грандіозну дитячу анімацію. Вхід вільний.

Ресторан За двома зайцями влаштовує майстер-клас та дегустацію. Будемо готувати мідії та смакувати вина українських виноробів у самого підніжжя Андріївської церкви. Усі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ. Вартість участі: 400 грн.

О 18:00 завітайте до бару HVLV. Тут виступатиме гурт Чубаріні з новим альбомом. Це 8 учасників, котрі грають музику різних жанрів: фанк, хіп-хоп, латина, джаз-рок. Команда збиратиме добровільні внески для 57 бригади, 34 батальйону, спецпідрозділу «Хорт».Весь прибуток від події буде відправлено на ініціативу тижня. Вартість: вхід вільний, але можна купити спеціальний благодійний квиток.

Понеділок, 11 липня

У понеділок з 10:00 до 13:00 завітайте до гастропабу В зюзю на Переможні Сніданки. Радимо скуштувати вівсяну кашу з грибами, артишоками та яйцем пашот (175 грн), Налисники з рікотою, вершковим згущеним молоком та чорницею (160 грн), Сирний сендвіч з рваною яловичиною та ферментованою капустою (205 грн). Відсоток від продажу сніданків тут передають до Благодійного штабу Світлани Гривківської.

Вівторок, 12 липня

У вівторок у Pepper’s Club виступить українська співачка Monarha. Під час війни вона зібрала музичну команду та організовує благодійні концерти на підтримку бійців на передовій. Початок о 18:00. Вартість входу: добровільні донати “на каску”.

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все