Переглядів: 928 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua продовжує розповідати про найцікавіші події у гастрономічних закладах столиці. Цього тижня ресторани та кафе планують дегустації, благодійні вечори та концерти. Обирайте, куди піти у Києві 21 – 24 липня. У цій добірці – Вино і здоров’я, Berlin’89, Курені, Osocor Residence, Garage Kyiv, Pepper’s Club, Улюблений Дядя, River Grill

Відновивши роботу, заклади надають робочі місця, підтримують економіку нашої держави, а також допомагають ЗСУ і тим, хто постраждав від війни.

Куди піти у Києві 21 – 24 липня

Четвер, 21 липня

У четвер Вино і здоров’я та Школа вин Дмитра Сидоренка о 18:30 влаштовують дегустацію «Вино. Мед чи виноград. Що було раніше». Гості дізнаються, історію винекнення медових напоїв і чи можна називати заброджені медові напої вином. Та приймуть участь у сліпій дегустації 5 пар напоїв: одне медове – одне виноградне. Представлені медові напої всі з України, вина з Франції, Грузії, Вірменії та України. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Ще варіант для вечора – Berlin’89. Тут о 19:00 влаштовують винну вечерю з сомельє Юлією Тимчук. Цього разу на гостей чекає подорож по регіонам Італії, яка буде супроводжуватися італійськими стравами від шефа-кухаря і винами Італії з різних регіонів: Masottina, Prosecco Treviso Brut; Compagnoni, Franciacorta Saten Brut Millesimato; Monchiero Carbone, Gavi di Gavi; Bisceglia, Terra di Vulcano Syrah; Farnese Canace, Nero Di Troi. Вартість участі: 1200 грн.

Пʼятниця, 22 липня

Ресторан Курені 22 – 24 липня влаштовують благодійну зустріч KURENI ДОБРА. На гостей чекатиме: виставка митців, музика добра, ярмарок вінілу, патріотичний стенд-ап; маркет українських виробників, фудкорт зі смачною їжею та прохолодними напоями. Вхід на подію — благодійний внесок у розмірі 200 або 400 грн. Дітям у супроводі дорослих вхід вільний. Прибуток від заходу піде на закупівлю інноваційних технологій на користь ЗСУ.

У п’ятницю о 17:00 у Osocor Residence відбудеться благодійний виступ Verka Serduchka на підтримку постраждалих регіонів. З перших днів війни чітка та зрозуміла позиція команди Андрія Данилко та Verka Serduchka щодо російського вторгнення додала українцям сил для боротьби та єдності в такий необхідний та важливий час. Ведучий вечора – Юрій Ткач. Усі кошти зібрані з продажу квитків підуть на підтримку постраждалих регіонів. Вартість квитка: 1000 грн.

Garage Kyiv о 17:00 влаштовує винну дегустацію «Рислінг нової Ери». Рислінг – безумовно один з найулюбленіших сортів поціновувачів вина. Фруктово-мінеральний профіль, різноманітні стилі з сухістю/солодкістю на любий смак та характер, що формується терруаром й баченням винороба. Гості спробують вина з німецьких Мозеля та Рейнхесена, французького Ельзаса та австрійського Вахау, угорського Балатону. Кворум – 5 учасників = 5 вин, якщо бажаючих буде більше, вина буде до 8 зразків на десятьох. Вартість участі: 1450 грн. Вино, хліб та цікава розповідь включені.

Субота, 23 липня

У суботу завітайте до Pepper’s Club. Тут о 18:00 звучатимуть улюблені рок-хіти наживо з MEN IN BLACK Live Band. Гурт гратиме мелодійну та потужну програму. Вартість входу: добровільні донати “на каску”.

Неділя, 24 липня

У неділю об 11:00 Улюблений Дядя влаштовує Барбекю на терасі. Насолоджуємось шашличками та овочами-гриль. Усі отримані кошти з продажів будуть передані для колег закладу, які служать у ЗСУ. Вартість: уточнюйте у менеджера.

River Grill о 16:00 влаштовує сімейний вікенд. Організатори приготували насичену програму, як для дорослих, так і для малечі. На найменших гостей чекають: дві години драйвової анімації Щенячий Патруль, безліч цікавих ігор та турботлива няня. А на дорослих – шоу-приготування авторської фірмової страви від шеф-кухаря Євгена Чистякова — соковите запечене ягня з шафрановим різото за спеціальною ціною.Музичну атмосферу на терасі створює DJ. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все