Переглядів: 945 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Обираєте, куди піти у Києві 5 – 7 серпня? Tomato.ua дізнався, що планують гастрономічні заклади столиці. Цього тижня ресторани та кафе влаштовують благодійні зустрічі та концерти, кошти з яких підуть на підтримку Збройних Сил України. Більш детально розповідаємо про Курені, GoodWine, Osocor Residence, River Grill, Green Bar, Остання Барикада

Куди піти у Києві 5 – 7 серпня

Пʼятниця, 5 серпня

Ресторан Курені 5 – 7 серпня влаштовують благодійну зустріч «Kureni та Друзі» на користь ЗСУ, щоб нести добро та допомагати нашим захисникам, які щодня боронять українську землю. На гостей чекатиме: музика і незвичайні живі виступи; мистецтво; маркет українських виробників; патріотичний стенд-ап; спорт та йога просто неба; смачна їжа та кава-бар з десертами; арт-парк і мальовничі краєвиди. Вхід на подію — благодійний внесок від 200, 400 або 500 грн. Прибуток від заходу піде на закупівлю інноваційних технологій для ЗСУ.

GoodWine о 18:00 влаштовує Міжнародний День Пива на літній локації Yellow Place. Спеціально до цієї події у закладі розробили новий сирний бургер з карамелізованою грушею, цибулею та соусом дор блю, та підібрали найкращі зразки пива. Вхід вільний.

Субота, 6 серпня

У суботу о 12:00 Osocor Residence влаштовує благодійний виступ. Цього разу на сцені виступить гурт DOP з прем’єрою нових live релізів актуальної електроніки. Весь цей час музиканти підтримували українську творчість та несли на європейські танцполи ремікси на треки Дорна, DakhaBrakha та інших. Їхня стилістична різнорідність свідчить про здатність не мислити вузькими жанровими категоріями. Подія пройде у форматі Day Time Event за підтримки локальних артистів. Частина коштів з прибутку буде направлена на допомогу ЗСУ. Вартість квитка: 1000 грн.

River Grill запрошує відпочити всією родиною, адже тут приготували насичену програму для дорослих і малечі. О 16:00 почнеться драйвова анімація LOL PARTY, а також для маленьких гостей підготували безліч цікавих ігор. А вже о 18:00 на дорослих чекає шоу-приготування від шеф-кухаря Євгена Чистякова. Цього разу гості зможуть скуштувати Мідії у винно-овочевому соусі з хрусткими грінками за спеціальною ціною. Музичну атмосферу на терасі створює DJ. Вартість: уточнюйте у менеджера.

О 18:30 завітайте до Green Bar. У цю суботу тут влаштовують вечір, який перенесе в атмосферу джунглів. На гостей чекає Welcome drink – келих просеко. Буде багато прохолодних коктейлів, звабливої музики та екзотичних страв. Гості можуть замовити благодійні коктейлі й лимонад. Прибуток з цих позицій перераховується на допомогу ЗСУ. Радимо спробувати з цього меню коктейль, створений на честь міцного і сильного міста Київ – Kyiv with Balls (207 грн). У складі лікер chartreuse, аперитив ліллет, димний мезкаль, сухий вермут, ананасовий сік.

Неділя, 24 липня

У неділю о 15:00 Остання Барикада влаштовує дискусію-вечерю «Історія алкоголів в Україні». Зустріч буде присвячена дослідженню міцних і не дуже напоїв на теренах України. До розмови подають напої: коктейль Остання Барикада на основі джину власного виробництва; хрінівка; калганівка; смородина на бренді. Та закуски:  устриця Мушля Файна з помідоровим розсолом; канапка з кав’яром оселедця; м’ясний сет (бекон, пастрамі, солоне сало та копчене сало). Вартість участі: 299 грн. 50 грн з кожного квитка тут перерахують на Кухонні війська GastroFamily для приготування вакуумованих обідів для ЗСУ. 

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все