«Green Bar» зустрічає гостей в історичній частині Києва — на Подолі, на вулиці Хорива, біля Житнього ринку.
Родзинкою ресторану вважається відкрита кухня з робата грилем, на якому готують національні індонезійські шашлички — сате, а також контактний бар із великим вибором коктейлей, в основі яких азійський алкоголь.
У меню представлена індонезійська кухня. Тут готують сучасні індонезійські страви: Насі Горенг, Сате, супи Сато Аям та Баксо, різні види карі та веганські десерти.
Фірмовими позиц...
«Green Bar» зустрічає гостей в історичній частині Києва — на Подолі, на вулиці Хорива, біля Житнього ринку.
Родзинкою ресторану вважається відкрита кухня з робата грилем, на якому готують національні індонезійські шашлички — сате, а також контактний бар із великим вибором коктейлей, в основі яких азійський алкоголь.
У меню представлена індонезійська кухня. Тут готують сучасні індонезійські страви: Насі Горенг, Сате, супи Сато Аям та Баксо, різні види карі та веганські десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- Том-ям із морепродуктами,
- Насі горенг з куркою,
- сате з курки,
- карі з куркою й рисом гохан,
- тріска в кисло-солодкому соусі,
- чизкейк із маракуєю.