SAXAGANSKY – італійський ресторан у самому центрі Києва з вишуканим інтер’єром. Заклад створений зберігати сімейні традиції та цінності різних поколінь у серці кожного гостя. Ресторан презентує нове авторське меню від Елеонори Баранової. Tomato.ua розповість детальніше.
25 листопада у ресторані SAXAGANSKY відбудеться ексклюзивна презентація New Italiano menu від бренд-шефа Елеонори Баранової.
Елеонора Баранова – талановитий український бренд-шеф, переможниця відомого шоу «Мастер Шеф» і авторка нового меню ресторану SAXAGANSKY.
Філософія страв Елеонори Баранової незалежна від догми традицій. Шефиня використовує найширшу з можливих палітр для створення нових, захоплюючих і несподіваних смаків.
«Мені подобається думати, що в кулінарному мистецтві взагалі немає кордонів. Моя філософія – це кухня без жодних обмежень», – розповідає зірка «Мастер Шеф».
Страви з авторського меню Елеонори Баранової
Основні страви вражають цікавими смаковими поєднаннями: Запечений Судак в маринаді з прованських трав, картопляно-трюфельним пюре, спаржевою квасолею та томатами чері (295 грн), Філетто Д’анатра – філе качки з пюре батата або з яблуками фламбе на вибір (495 грн), Восьминіг з цитрусовим соусом та бебі картоплею (700 грн), Котолетте – ніжні котлети з судака та креветками з пюре батата, бок-чоя, броколі та молодим горошком (420 грн).
У меню знайдуться цікаві позиції для справжніх гурманів. Червель Ді Вітелло – телячі мізки зі щучим кав’яром, спаржею та фундуком (360 грн), Гванче Ді Вітелло – ніжні щічки теляти з картопляно-трюфельним пюре та грибами (395 грн), Фуа-гра з карамелізованим яблуком та полуницею (750 грн), Фрікасе з бичачих текстикул з печеною картоплею, грибами та трьома видами соусу (310 грн).
Супи дивують не менше ніж основні страви. Мінестроне з лисичками, ерінгами та трюфельною пастою (185 грн), Міланський томатний суп з креветками та восьминогом (420 грн) Консоме з куркою (445 грн), Зуппа Ді Песка – уха з підкопченим лососем, судаком та Просекко (190 грн).
Окрему категорію меню займають паста та ризото власного виробництва. Яскраві позиції – Паста Карбонара з копченим беконом, Пармезаном та перепелиним жовтком (225 грн), Ризото з грибами, Пармезаном та лісним горіхом (335 грн), Фетучіні з креветками в томатному соусі Напуле з цукіні, Пармезаном та оливками (335 грн), Канелоні з бичачими хвостами під пармезановою скоринкою з трюфельно-грибним соусом (480 грн), Равіолі з томленим язиком теляти, лисичками, Пармезаном та молодим зеленим горошком (350 грн).
У ресторані представлена колекція вин і широка барна карта. Досвідчений сомельє допоможе підібрати напій, який ідеально смакуватиме до страв.
Прем’єра нового меню: програма заходу
Головна подія 25 листопада – презентація New Italian Menu від Елеонори Баранової.
На вас чекає неймовірна фірмова страва вечора – англо-нубійське козеня від бренд-шефа. А також цікаві десерти від шеф-кондитера.
У програмі – Tribute-show Adriano Celentano з хітами легендарного італійця, яке занурить вас у палку атмосферу. Ви зможете насолодитися гастрономічними шедеврами під живу музику від соліста Сергія Юрченка та відчуєте неповторну енергію і драйв Адріано Челентано.
Ще один приємний сюрприз – на честь презентації нового меню ресторан усіх пригощає Prosecco.
Початок заходу: 25 листопада о 17:00.
Адреса: вул. Саксаганського, 83.
Вхід вільний.
Столик можна забронювати за телефоном 067 300 83 83.
Неодмінно завітайте до SAXAGANSKY на нове меню від Елеонори Баранової, щоб потішити смакові рецептори й відчути смаки, які вражають!
Відвідали заклад? Не забудьте про донат на ЗСУ!??
Головна фотографія: SAXAGANSKY.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!
Нові заклади Києва 2022: свіжі новини про відкриття ресторанів і кафе