Переглядів: 1943 Час на прочитання: 5 хв
Куди піти у Києві

Зустрічі з рідними стали ще важливішими. Цінуємо кожну хвилинку разом, кожну розмову, кожні обійми.

Tomato.ua розповість про затишні заклади для зимових зустрічей із друзями в Києві. У добірці BeerЖа, Остання Барикада, Парник, Альтруіст, Balmelli.

Ресторани й кафе столиці продовжують працювати, щоб мати можливість допомагати нашим бійцям, підтримувати економіку та зігрівати всіх українців.

BeerЖа

BeerЖа – ідеальне місце для зустрічі з друзями. Тут на вас чекає великий зал, відкрита кухня та контактний бар. У закладі є генератор, завдяки якому працюють навіть під час відключення електроенергії.

У меню ви знайдете закуски до пива, страви з хосперу, бургери, піцу та пасту, ковбаски власного виробництва та інші страви. Чудова пропозиція для вас і ваших друзів – цікаві страви для компанії. Хоспер сет (995 грн) – шашлик із яловичини, шашлик зі свинини, шашлик із курки, картопля по-селянськи, овочі гриль і соуси.

Сет закусок (498 грн) – оселедець з картоплею, сало, асорті солінь, чіабата. Запечена рулька (697 грн) – свиняче коліно, яке маринується в часнику, тмині та солі. Подається з цибулею, перцем чилі, яблуком, білим і червоним хріном, гірчицею.

BeerЖа пропонує великий вибір завжди свіжого крафтового пива, різноманітні авторські коктейлі.

У ресторані можна подивитися трансляцію футболу чи Формули 1, а також послухати живу музику (у п’ятницю та суботу).

Остання Барикада

Остання Барикада – таємне місце у самому центрі міста, на Майдані Незалежності. Заклад належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Це мистецько-гастрономічний простір, місце зустрічі вільних людей. Це музей трьох українських революцій новітнього часу. Це ідеальне місце для того, щоб зібратися з друзями, влаштувати мозковий штурм, поговорити про цінності, винайти нові ідеї щодо зміни країни.

У закладі часто проводять різноманітні презентації, благодійні стендап імпровізації, музичні й тематичні вечори та різноманітні події.

Родзинка ресторану Остання Барикада – 100% український бар і цікаві страви, які готують лише з українських продуктів.

Тут можна скуштувати вареники, витриману українську мармурову яловичину, солонину, сало, палюшки, борщ, банош, бургери та багато іншого. Яскраві позиції – Рибна пательня (298 грн), Chicken Kyiv з картоплею (189 грн), Качина грудка з печеним яблуком і вишнею (298 грн). До страв пропонують брют, вино, настоянки, ратафії (авторські коктейлі), чай, каву, домашній сік тощо.

Парник

Парник – затишний soul-бар. Тут панує атмосфера, яка допоможе вам і вашим друзям відволіктися та розслабитися. В інтер’єрі – багато зелені, дерево, неонове освітлення, затишні диванчики.

У закладі завжди є світло – працюють навіть у час відключення електроенергії. Для відпочинку пропонують 3 зали. Один із них розташувався у підвальному приміщенні – тут завжди комфортно й безпечно.

У меню бару Парник є все: салати, супи, локшина, м’ясо WOK і рис, українські страви, бургери, суші, роли, та пательні, інгредієнти для яких ви обираєте самостійно. Яскраві позиції – Курка в кисло-солодкому соусі WOK (170 грн), рол Вугор Боніто (345 грн) та Бургер з телятиною та беконом (255 грн).

Ідеальне доповнення до страв – авторські коктейлі. В асортименті – класика та авторські напої. Парниковий ефект (180 грн) – коктейль із джином Bombay Sapphire, соком лайма, медом, розмарином. HURRIKANE (200 грн) – ром, тріпл сек, маракуя, апельсиновий сік.

Альтруіст

Альтруіст – затишний заклад, де на вас чекають авторська кухня, веганські страви, кава та вино. Це eco-friendly cafe – тут завжди чекають на вас і ваших улюблених пухнастиків. Заклад розташувався у підвалі, тому тут безпечно перебувати в будь-який час.

Це чудове місце для компанії друзів, які обожнюють сніданки. Адже Альтруїст – це про любов до сніданків – тут їх готують цілий день Лише уявіть: затишний ранок або навіть вечір, приємна атмосфера, рідні люди поруч і улюблена страва. У меню представлені різноманітні позиції на будь-який смак.

Яскрава позиція – Ранкова булочка з м’ясом (260 грн), Шакшука з пашот (250 грн), Класна солона каша (200 грн), М’яка булочка бріош з яйцями пашот і соусом голландез, запеченим лососем, авокадо та гливами (300 грн).

Окрім сніданків, пропонують фалафель, хумус, піти, салати, локшину, рибу, м’ясо, фрайс, солоденьке.

Ви з друзями можете зробити добру справу разом із Альтруїст. Підтримайте армію, придбайте продукти для людей поважного віку, тижневий раціон для песика або термо-ковдру людям, яким вона дійсно потрібна.

Balmelli

У Balmelli готують улюблені страви, зігрівають і дарують чудовий настрій all day.

Кожен день у закладі – це маленьке свято. Тут постійно панує святкова атмосфера, незалежно від дати й дня тижня.

Це затишне місце для того, щоб зустрітися з друзями та поговорити про важливе.

У закладі завжди є світло, тому тут ви з друзями можете разом попрацювати або влаштувати посиденьки за ноутбуками. А також провести гарно час з цікавими смаколиками та коктейлями.

Гостям пропонують сніданки all day, українські страви, special сирники меню, салати, стартери, junk food, м’ясні страви, пасту солодощі та багато іншого.

Позиції, які найчастіше замовляють у Balmelli Casual Cafe – Сирники з карамелізованим бананом, кокосовим крем-сиром і карамеллю, Панкейки з лососевим кремом, креветками та яйцем пашот (328 грн), Паста з креветками, томатами та зеленим горошком (296 грн).

Майже всі заклади з добірки Tomato.ua розташовані в підвалі, тому на вас чекає не лише комфортна й приємна, але й безпечна зустріч із друзями.

Зустрілися з друзями — зробіть донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Нові заклади Києва 2023: свіжі новини про відкриття ресторанів і кафе

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все