Tomato.ua дізнався, що планують заклади цього літнього вікенду. Обирайте, куди піти у Києві 13– 16 липня. Більш детально розповідаємо про Пасаж, Tres Francais, Мацоні, Avangarden, Forrest Club.
Ресторани продовжують роботу у складний час попри відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.
Куди піти у Києві 13 – 16 липня
Четвер, 13 липня
У четвер о 19:00 Пасаж влаштовує вечір стендапу – Відкритий Мікрофон від Kyiv Standup Cult. Формат шоу передбачає короткі виступи з новим матеріалом як досвідчених коміків, так і будь-кого, хто хоче перевірити свої сили в стендапі, за умов завчасної реєстрації. 50% зібраних коштів традиційно будуть перераховані на потреби нашої армії. Вартість квитків: донат «на каску».
Tres Francais о 19:00 запрошує на відкриття виставки Антона Логова «Новий Світ». Виставка складається з малюнків і абстрактного живопису, які рефлексують, трансформують і доповнюють простір навколо. Антон Логов – український художник, працює з живописом, графікою, скульптурою, відеоартом та інсталяцією. Із 2008 року бере активну участь у групових виставках в Україні та за кордоном. В 2020 році переміг у конкурсі молодих митців OBJECTS art prize. На всіх гостей чекає келих welcome drink. Вартість квитків: уточнюйте у менеджера.
П’ятниця, 14 липня
У п’яницю Мацоні о 19:00 влаштовує дегустацію вин ТМ Biologist. Шеф-кухар підготував special закуски, які ідеально доповнять смак п’янкого напою. Вартість участі: 800 грн.
Субота, 15 липня
У суботу о 10:00 Avangarden влаштовує майстер-клас «Мистецтво. Сніданок. Квіти. Сервування». Будемо говорити про сервірування столу, квітковий декор на святі, смачні сніданки та секрети їх приготування, мистецтво. Вартість участі: 2500 грн. В суму входять сніданок та напій.
Неділя, 16 липня
У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц.
Цього разу у меню:
- Устриці;
- Канолі з тунцем;
- Смажені оливи з в’яленими томатами;
- Зелений салат зі спаржею;
- Батат з пекоріно;
- Крокети з ікрою;
- Соте з морепродуктів;
- Бургери з креветками;
- Грильята з креветок;
- Гострий seafood суп;
- Чилійський океанічний Кінг кліп Fish&Chips.
Вартість безлімітного меню: 1750 грн, дітям з 7 років — 500 грн.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
І ще..
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!