Переглядів: 1102 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua дізнався, що планують заклади цього літнього вікенду. Обирайте, куди піти у Києві 13– 16 липня. Більш детально розповідаємо про Пасаж, Tres Francais, Мацоні, Avangarden, Forrest Club.   

Ресторани продовжують роботу у складний час попри відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 13 – 16 липня

Четвер, 13 липня

У четвер о 19:00 Пасаж влаштовує вечір стендапу – Відкритий Мікрофон від Kyiv Standup Cult. Формат шоу передбачає короткі виступи з новим матеріалом як досвідчених коміків, так і будь-кого, хто хоче перевірити свої сили в стендапі, за умов завчасної реєстрації. 50% зібраних коштів традиційно будуть перераховані на потреби нашої армії. Вартість квитків: донат «на каску».

Tres Francais о 19:00 запрошує на відкриття виставки Антона Логова «Новий Світ». Виставка складається з малюнків і абстрактного живопису, які рефлексують, трансформують і доповнюють простір навколо. Антон Логов – український художник, працює з живописом, графікою, скульптурою, відеоартом та інсталяцією. Із 2008 року бере активну участь у групових виставках в Україні та за кордоном. В 2020 році переміг у конкурсі молодих митців OBJECTS art prize. На всіх гостей чекає келих welcome drink. Вартість квитків: уточнюйте у менеджера.

П’ятниця, 14 липня

У п’яницю Мацоні о 19:00 влаштовує дегустацію вин ТМ Biologist. Шеф-кухар підготував special закуски, які ідеально доповнять смак п’янкого напою. Вартість участі: 800 грн.

Субота, 15 липня

У суботу о 10:00 Avangarden влаштовує майстер-клас «Мистецтво. Сніданок. Квіти. Сервування». Будемо говорити про сервірування столу, квітковий декор на святі, смачні сніданки та секрети їх приготування, мистецтво. Вартість участі: 2500 грн. В суму входять сніданок та напій.

Неділя, 16 липня

У неділю Forrest Club з 11:00 до 16:00 влаштовує безлімітний Seafood бранч. На гостей також чекають безлімітне просеко і апероль шприц.

Цього разу у меню:

  • Устриці;
  • Канолі з тунцем;
  • Смажені оливи з в’яленими томатами;
  • Зелений салат зі спаржею;
  • Батат з пекоріно;
  • Крокети з ікрою;
  • Соте з морепродуктів;
  • Бургери з креветками;
  • Грильята з креветок;
  • Гострий seafood суп;
  • Чилійський океанічний Кінг кліп Fish&Chips.

Вартість безлімітного меню: 1750 грн, дітям з 7 років — 500 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все