Переглядів: 965 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Що цікавого планують заклади столиці цього тижня? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 20 – 23 липня. У цій добірці розповідаємо про дегустації, благодійні концерти, стендап. Детальніше про Веранда на Дніпрі, BEEF meat & wine, 32JazzClub, Tres Francais, Green Bar, O’Plich, Курені.   

Ресторани продовжують роботу у складний час попри відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 20 – 23 липня

Четвер, 20 липня

У четвер о 18:30 Веранда на Дніпрі влаштовує благодійний концерт зірки новітньої української музики Anton Velboi. Гості почують наживо прем’єру нового треку від лауреата українських музичних премій. На розігріві – DJ STANISLAVSKY. Коктейльний настрій створюватиме та пригощатиме Jack Daniel’s Tennessee Apple. Весь прибуток від заходу буде направлений до БО «Благодійний фонд «Об’єднані любов’ю до України». Вартість квитків: 1500 грн.

BEEF meat & wine о 19:00 влаштовує зустріч Wine Talks. Цього разу з шеф-сомельє Олександром Прохоровим гостею за баром стане Олена Валевська, комерційна директорка імпортера вина ArtWine, аспірантка ОНТУ. Для цього вечора Олена обрала сорт вина Pinot Noir, а Олександр – Sangiovese. Кожен з них представить ті вина, які наразі подобаються найбільше. Будемо пити рожеве, червоне та Secret Wine. Останнє вино стане інтригою для гостей і спікерів. Усім разом потрібно буде визначитися, що саме у келихах. Вартість участі: 950 грн. 

О 19:00 32JazzClub влаштовує дегустацію віскі. Гості дізнаються інформацію про віскі, стилі віскі, як правильно дегустувати віскі та ще багато цікавого. 

Дегустаційний сет вечора:

  • Powers Three Swallow;
  • Arran 10 Years Old;
  • Nikka from the barrel;
  • Four Roses Bourbon;
  • Laphroaig 10 Years Old;
  • Бонус.

Спікер – засновник віскі клубу, Хімій Роман. Вартість участі: 1150 грн. Кількість місць обмежена. 

П’ятниця, 21 липня

У п’яницю Tres Francais о 19:00 влаштовує гастро-винну дегустацію рожевих вин. Професійний сомельє, мандрівник та викладач винної школи Good wine Олександр Шеханін обрав пʼять французьких класичних рожевих вин, та українське розе з передової виноробні України. Вони не схожі між собою та розкриваються по різному, підкреслюючи індивідуальні особливості теруарів кожного регіону. Гості скуштують 6 рожевих вин та 6 французьких закусок, серед яких:

  • Тартіни з рататуєм та сиром шевр по-прованськи;
  • Тигрова креветка з соусом Каррі;
  • Кіш з качкою та журавлиною;
  • Кростіні з цибулевим конфітюром та сиром брі;
  • Тапенад з зелених оливок та родзинок з тостами;
  • Кошик з ягідним мусом та свіжими ягодами.

Вартість участі: 1150 грн.

Субота, 22 липня

У суботу Green Bar о 18:00 влаштовує акустичний вечір на підтримку 112-ої бригади, 252 батальйону. Цього разу гостем стане талановитий вокаліст Arkush. Його творчість запам’ятовується з перших нот, а харизма показує, що навіть у темні часи він випромінює світло. На гостей чекає чуттєвий авторський матеріал в акустичному виконанні Arkush. Вартість участі: 500 грн/ квиток.

О 18:30 O’Plich влаштовує стендап-квартирник. Частину коштів тут передадуть на благодійність. Лайн ап вечора:

  • Раміль Янгулов – стендап комік, резидент клубу «ЮА стендап едженсі»;
  • Даніель – зухвалий, молодий та експресивний комік. Під час виступу може проявити акт агресії, але ви захочете ще. Резидент клубу «Каштани».
  • Макс Редзель – комік, який не цурається жартувати на суперечливі теми, додаючи нотки абсурду. Резидент клубу «Каштани»;
  • Микита Скремінський – молодий комік, який ділиться своїми екзистенціальними переживаннями у формі комедії спостережень.

Захід рекомендовано для глядачів старше 18 років. Вартість квитків: 300 грн.

Неділя, 23 липня

У неділю Курені о 19:00 влаштовують благодійний концерт амбасадора української культури Олега Скрипки з найкращими хітами гурту Воплі Відоплясова. Та етно-хаус dj set’s від NATURA (live with bandura) і MAMAY після концерту. На гостей чекають славні пісні від потужного року до ліричних балад, від мелодійного етносу до патріотичних військових гімнів. Вартість квитків: від 300 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все