Переглядів: 1252 Час на прочитання: 7 хв
Топ-5 Львов

Доставка страв у Львові – завжди зручно та вигідно. Це унікальна можливість скуштувати ресторанні страви за вечерею з сім’єю, на обіді офісі, вдома в ліжечку чи за посиденьками з друзями. У добірці від Tomato.ua – цікаві та смачні пропозиції від Fat Dragon, Salalat, Ресторація м’яса та справедливости, Monosushi, Пара Джанов і Портвейн.

Заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку та наших захисників.

Fat Dragon

Fat Dragon – ресторан трушної паназійської кухні з європейським нахилом. Тут на вас чекають неймовірно корисні та цікаві страви. Концепт закладу – паназійська вуличка, на якій готують у стилі street food – швидко, але якісно!

Бестселери від Fat Dragon – Локшина Фунчоза з курочкою та креветкою (280 грн), хрустка Курочка Тонкацу (190 грн), ситний Рамен з качкою або свининою (230/250 грн), Теплий рол з темпура хіяші. Пропонують також соковиті бургери та дитяче меню.

Головний символ закладу – Дракон Шой, який дбає не лише про якість продуктів, але й про доставку. Тут це окреме мистецтво. Для кожної страви ретельно підбирають пакування. Все продумано до деталей  і зроблено так, щоб у замовника було відчуття того, що страву доставили щойно з кухні.

Замовлення в радіусі 2-ох кілометрів або на суму від 700 грн доставляють безкоштовно. Замовити улюблені страви або щось новеньке для себе можна на сайті або за телефоном.

Ресторан Дракона знайти непросто, але хоч раз у житті вам варто тут побувати!

Salalat

Salalat – затишне кафе, яке пропонує різноманітні страви європейської та італійської кухні. У меню – сніданки, салати, паста, сендвічі, піца, супи, боули, десерти та напої.

Рекомендуємо скуштувати Пасту з мітболами (200 грн), Салат з ростбіфом (235 грн), піцу Груша дороблю (280 грн). Цікаві новинки – збалансовані тарілки. Одна з них – Тарілка з тунцем (250 грн), пастою пене, кукурудзою, пармезаном, авокадо, вареним яйцем, міксом горішків, маслинами, шпинатом, томатами, мікрогріном, оливковою олією, зеленою цибулею.

Чудова пропозиція від Salalat – комбо-меню. Ви отримуєте дві страви за вигідною ціною від 290 до 380 грн: салат + паста, суп + салат, суп + паста, салат + сендвіч, суп + сендвіч. Це ідеальний варіант обіду вдома або в офісі.

Страви доставляють у межах Львова. Мінімальна сума замовлення – 350 грн. Вартість доставки – 80 грн. Страви від 600 грн доставляють безкоштовно. Ви також можете замовити страви за межі міста (Винники, Рясне, Солонка, Білогорща) з безкоштовною доставкою від 750 грн.

Ресторація м’яса та справедливости

Перша львівська грильова Ресторація м’яса та справедливости пропонує багацько добрих страв зі 100-відсоткового органічного українського м’яса.

Поціновувачам шашлика пропонують курячий, свинний, яловичий (від 246 грн). для любителів ковбаски є багато цікавих варіантів: Ковбаска Ксеня, Ковбаски пікантні, мисливські, Ковбаса свинна, куряча (від 246 грн).

У меню ви також знайдете Курячі крильці (164 грн), Морський окунь (292 грн), Ковбасу Бендерівську (200 грн), Салат з гарбузом та перцем (148 грн), Картоплю смажену в олії (108 грн), Бограч (146 грн) та інші страви.

Заклад пропонує цікаві сети Справедливість на компанію від 2 до 4 людей (від 996 грн), а також ковбасну тарелю та чесні заїдки (овочі на грилі).

Ви можете замовити апетитний шашлик, ковбаски, рибу, овочі гриль та інші страви з доставкою !FEST. Страви доставлять за 49-90 хвилин. Мінімальне замовлення – 210 грн. Вартість доставки – від 70 до 100 грн – залежно від того, куди замовляєте. За замовлення ви отримаєте бофони – бонусні бали, які зможете витратити наступного разу.

Monosushi

Monosushi – безкоштовна доставка суші у Львові. Головні особливості компанії – професіоналізм команди, висока якість їжі та сервісу, сучасні технології приготування, швидкість доставки.

Monosushi – це доставка одного (mono) продукту. Суші вже давно стали звичною стравою для львів’ян, проте процес їх приготування – це ціле мистецтво.

У меню ви знайдете різноманітні авторські та класичні роли. Фірмовий Фелікс з лососем або вугрем (322/347 грн) – це виняток із правил, ніжний і вишуканий. У ньому вдало поєднуються рибка, айсберг, авокадо краш, крем сир і спайсі соус. Оригінальна позиція – мексиканські моносушки, які підкорять любителів гостренького.

Ви неодмінно повинні скуштувати запечені роли: Сирний з креветкою/лососем, Моно з креветкою/лососем та ін. Вічна класика – Філадельфія з лососем/тунцем/вугрем/креветкою (від287 грн). Її можна замовляти на побачення, для себе рідного, для посиденьок із друзями, на обід в офіс чи на сімейну вечерю.

У закладі на постійній основі діють акції: -50% на Рол тижні і Кожен 5-ий у подарунок – купуйте 5 ролів, а платіть за 4.

Пара Джанов і Портвейн

Пара Джанов і Портвейн – винний простір, що відчинив свої двері в серпні 2019. Концпепцією закладу стала спроба подивитися на ідею очима неперевершеного кінорежисера, сценариста і художника, який народився в Грузії, а жив в Україні та Вірменії. У ресторані представлено безліч видів портвейну% від молодого, до витриманого 30 років.

Головна страва закладу – Женгалов хац – традиційна вірменська паляниця з начинкою з 15 видів трав. Це саме те, заради чого варто завітати в заклад, або замовити доставку. В асортименті – Женгалов Хац з м’ясом індика, класичний з гранатом, з сиром, з бастурмою (від 255 грн). Рекомендуємо також скуштувати Бртуч м’ясний (395 грн) або овочевий (350 грн) – традиційний вірменський сендвіч у лаваші, він же бурум, лафа, шаурма.

Інші яскраві страви – Параджанівська курка, Великий салат з морепродуктами, Яйця Бенедикт з овочево-горіховою пастою на паляниці Жангалов Хац, Сендвіч Рубен (335 грн) з пастрамі, чеддером, малосольним огірком. Страви можна замовити з доставкою через Glovo.

Замовили страви з доставкою — не забудьте про донат на ЗСУ!??

FAQ

Доставка страв – це зручний сервіс, який дозволяє насолоджуватися смачними стравами без необхідності виходити з дому. У Львові цей сервіс набув особливої популярності завдяки широкому вибору ресторанів і страв. У статті на Tomato.ua ви знайдете популярні заклади з різною кухнею та ціновими категоріями, що допоможе задовольнити різні смакові вподобання та бюджет. До вашої уваги – пропозиції від Fat Dragon, Salalat, Ресторація м’яса та справедливости, Monosushi, Пара Джанов і Портвейн.

У Львові існує безліч ресторанів і кафе, які пропонують послуги доставки страв. Це може бути все: від традиційної української кухні до екзотичних страв світової кухні. Популярні страви – суші, бургери, піца, салати, локшина, роли, паста, стейки, реберця, страви з риби, м’яса, овочів і морепродуктів.

У багатьох ресторанах Львова доставка здійснюється за допомогою платформ для онлайн-замовлень. Умови можуть відрізнятися, але багато ресторанів пропонують безкоштовну або вигідну доставку при замовленні на певну суму. Зробити замовлення також можна на сайті, за телефоном або в соціальних мережах. Ресторани Львова пропонують власну доставку кур’єрами або від партнерів, а іноді – за тарифами таксі.

Багато ресторанів у Львові враховують дієтичні обмеження та пропонують страви для веганів, вегетаріанців, осіб з алергіями або іншими особливостями харчування. Яскраві позиції – Теплий рол з темпура хіяші від Fat Dragon і Тарілка з тунцем або Піца з дорблю від Salalat.  

Багато ресторанів і служб доставки пропонують різноманітні акції та знижки для своїх клієнтів. Зазвичай це може бути безкоштовна доставка, знижки на обрані страви або спеціальні пропозиції на групові замовлення. Це допоможе вам зекономити гроші.

Доставка страв у Львові має численні переваги, серед яких: можливість замовлення їжі в будь-який час, розмаїття страв, економія часу та зручність отримання замовлення з доставкою прямо до дверей. Багато платформ також зберігають історію замовлень, що полегшує повторення доставки улюблених смаколиків.

Ми рекомендуємо враховувати рейтинги ресторанів, відгуки клієнтів і різноманітність меню. Також варто звертати увагу на акції та пропозиції, які пропонують різні служби. У нашій статті ви знайдете детальний опис ресторанів із переліком страв і умовами доставки, що допоможе обрати оптимальний заклад для доставки.

Так, більшість ресторанів і платформ для доставки покривають різні райони Львова: від центру до Сихова. Але вам слід перевірити наявність доставки у вашому районі при оформленні замовлення.

Окрім ресторанів, де можна замовити доставку страв, у Львові також існують інші альтернативи. Деякі супермаркети та фермерські ринки також пропонують послуги доставки свіжих продуктів і готових страв. Якщо говорити саме про альтернативу доставці, то рекомендуємо звернути увагу на самовивіз. Це зручний варіант, який дозволяє заощадити – ви можете безкоштовно самостійно забрати страви з обраного закладу, і вам не доведеться платити за доставку. Це особливо зручно по дорозі з роботи або якщо, наприклад, ресторан знаходиться біля вашого дому.

Враховуйте, що інформація про доставку та ресторани може змінюватися, тому рекомендуємо перевіряти актуальність на сайтах ресторанів або платформах для онлайн-замовлень.

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все