Переглядів: 1338 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Slava U – атмосферний ресторан у Києві, який пропонує страви української та європейської кухні. Фішка закладу – єдине в Україні золоте меню, на створення якого надихнув модний світовий тренд із Об’єднаних Арабських Еміратів. «Slava U» в перекладі з англійської означає «Слава тобі, Слава усім нам» – відданість гідності кожного українця.

Це чудове місце для відпочинку в самому центрі столиці – заклад знаходиться біля метро Палац спорту та Олімпійська – всього 5 хвилин пішки. Ресторан розташований за адресою вул. Саксаганського13/42 у напівпідвалі – тут безпечно навіть під час повітряної тривоги. Tomato.ua розповість детальніше про заклад.

Шеф, кухня, меню та бар

Шеф-кухар ресторану – Стратійчук Дмитро, який уже 15 років у ресторанному бізнесі. Брав участь у різних конкурсах. Навчався і підвищував кваліфікацію у Греції. Тричі був у ролі судді на конкурсах World skill of Ukraine. Шеф працює з різними техніками приготування страв. Пройшов цікавий шлях від кухаря до відкриття власного закладу з нуля.

У меню ресторану – поєднання унікальних страв і напоїв за помірними цінами, коктейлі, кальяни. В асортименті – сніданки, які подають з 10:00 до 13:00, холодні та гарячі закуски, салати, перші та основні страви, пасти й ризотто, гарніри й десерти. Рекомендуємо скуштувати Англійський сніданок (230 грн), Королівські креветки в соусі теріякі (480 грн), Теплий салат з телятиною та овочами гриль з вишневою ікрою (370 грн), Тайський гострий кокосовий суп із креветками та лососем (285 грн), Ризото 4 сири (280 грн) та Вареники з м’ясом і шкварками (170 грн).

За бар Slava U відповідає Ковалюк Олександр, досвідчений бармен, учасник і багаторазовий призер міксології  і флейрингу в Україні та за кордоном. Засновник Flair Style.

Меню оновлюється щосезону – відповідно до пори року з’являються нові оригінальні страви.

Хто гості закладу?

У першій половині дня в Slava U приходять локальні гості на сніданок або ланч. Сюди також приходять пообідати або попрацювати за ноутом. Ввечері в закладі можна зібратися в компанії друзів, влаштувати романтичне побачення або зустрітися з подругами, щоб скуштувати яскраві авторські коктейлі. Завітайте до ресторану, щоб відпочити, насолодитися музикою і кальяном, а також стравами і напоями.

Атмосфера та інтер’єр закладу

У Slava U панує лаунж атмосфера з елементами сучасного українського декору. Столики розділені стінами з живих рослин, завдяки чому гості не заважають один одному. Інтер’єр розробляли дизайнери ZNAK. Ресторан готовий прийняти 62 персони – тут можна відсвяткувати особливу для вас подію.

Фішки та особливості ресторану

Візитівка та головна фішка закладу – авторське голден меню, на створення якого надихнули заклади Дубаї. Саме у Slava U ви можете скуштувати унікальні страви та напої зі шматочками їстівного золота: бургер (1100 грн), ніжне філе тунця (1400 грн), лангустини (650 грн), мармуровий стейк Рібай з яловичини (1800 грн), Капучино (500 грн) та Insight (650 грн) – кисло-солодкий коктейль на основі джину.

Щоп’ятниці та щосуботи в ресторані проходить якесь дійство: жива музика, діджей сети, вечори стендап комедії і т.д.

Відвідайте Slava U і не забудьте про донат на ЗСУ!💙💛

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все