Переглядів: 2385 Час на прочитання: 7 хв
Топ-5 Київ

Доставка їжі на День закоханих – чудове рішення. Влаштуйте затишний, домашній День Святого Валентина разом із близькою людиною. Улюблена їжа або новий гастрономічний досвід, Нетфлікс, свічки, тепле ліжечко – це ж просто ідеально. У добірці від Tomato.ua пропозиції від закладів Києва: Полтава, Milk Bar, КУЛДІМ, Піцерія Автостанція, Philadelphia Roll&Bowl.

Заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку, надавати робочі місця, донатити й дарувати любов вам і нашим захисникам.

Полтава

Полтава – нове бістро на Арсенальній від шеф-кухаря Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк. Тут і легендарні галушки, і канонічне м’ясо, і пундики, і затірки, і квас, і модерні страви з найкращих локальних продуктів.

Чудова ідея – познайомитися з цим самобутнім регіоном, який має свій культ їжі, саме 14 лютого, з коханою людиною.

Неодмінно скуштуйте галушки за рецептом мами Інни Поперешнюк. В асортименті – галушки з гарбузом із ферми, з м’ясом і солодкі, як любов (255 грн). Чудовий український стритфуд – канонічне полтавське м’ясо (285 грн) з молочним хлібом власного виробництва та квашеннями – опішнянською сливою, редисом чи огірками, ферментованими в каві. Цікаві основні страви – Курча з качаною кашою та квасцем (350 грн), Сом у сметанковому соусі з кремом яськи та грибів (385 грн), Деруни з м’ясом (270 грн), Котлета по-полтавськи (295 грн) та Шпундра (360 грн) – тушкована яловичина з буряком, морквою та насінням кропу, подається з баношем, солодкою цибулею та брусницею. А на десерт – Пундики з шоколадним ганашом (185 грн).

Milk Bar

На сайті Milk Bar вже з’явилася спешл лінійка десертів, просочених кремом, шоколадом і любов’ю. На вас чекають круасанові серденька, марципанові валентинки, льодяники у формі серця, лавклери й лав мадленки, закохана Віка та багато іншого – команда приготувала все, що підсилить слова любові у День Святого Валентина.

На окрему увагу заслуговують любовні торти. Оригінальна позиція – милий торт Пухнасте серце (2330 грн), який лоскоче серденько вже одним своїм виглядом. В асортименті також торти Ванільний цьом, Wish You Were Here, Listen to your Duck, Vanilla Love (від 1720 грн) та інші.

Ви можете підвісити бенто-торт «Герою мого серця» (285 грн) для бійців 3 ОШБ, щоб зробити їм солодкий сюрприз 14 лютого.

До свята Milk Bar створив ідеальний привід, щоб згадати забуту розкіш любовного листування. В житті кожного з нас є хтось особливий, кому хочеться подарувати найсолодші почуття й додати до них зворушливий лист.

КУЛДІМ

КУЛДІМ – місце з сучасною українською кухнею. Команда переосмислила й удосконалила традиційні рецепти та надала їм оновленого життя.

На романтичну вечерю рекомендуємо замовити Салат з м’ясом вугра, кус-кусом, листям салату та пекінською капустою, чері, соусом «Унагі» та гірчично-медовим соусом (240 грн), Салат Цезар із курячого філе, листя салату, томатів, Пармезану, крутонів власного виробництва, фірмовим соусом Цезар (180 грн). А також Ніжну телятину запечену з вишнями (380 грн) або Запечені свинячі реберця з ароматним соусом «Барбекю» (198 грн).

До 14 лютого кондитери КУЛДІМ підготували тематичні десерти, шоколадно-смородинові тістечка у вигляді сердечка, декоровані цілунками або пір’їнкою з шоколаду, бенто-торт «Полунична насолода» з індивідуальною фразою та торт Червоний оксамит – повітряний кавовий бісквіт, просочений і змащений ніжним кремом на основі сиру Філадельфія, прикрашений ягодами полуниці.

Доставка на Печерську безкоштовна від 500 грн, по Києву – від 1000 грн.

Піцерія Автостанція

Автостанція – міська піцерія з бранчами на старій подільській автостанції. Тут на вас чекає натуральне вино, фокача, сніданки й паста, пиво, сидри та багато іншого. автостанція – це легендарний Житній ринок, каштани й улюблений Поділ, зелені стільці, великі вікна й сезонні квіти. Відчути все це ви можете у себе вдома разом із коханою людиною – все завдяки доставці.

Ідеальна пропозиція на День Святого Валентина – ароматна піца. В асортименті доволі цікаві смаки: Маргарита з фермерською моцарелою, Мортадела з фісташками та страчателлою, Котлетки по-київськи з кроповим маслом, Сирна з пеканом і кленовим сиропом (від 185 грн).

Оригінальний варіант – Піца-шук (205 грн), названа на честь найвідомішої барахолки Подолу. Її готують з хумусом, домашнім грильованим перцем, копченою моцарелою, в’яленими томатами, часником конфі й каперсами.

Інші яскраві страви – Фокача ростбіф з соусом з тунця (195 грн), Молода печена картопля з трюфельним майо (115 грн), Трюфельний бургер з беконом і таледжіо (295 грн).

Philadelphia Roll&Bowl

Суші – завжди безпрограшний варіант. Це стосується і святкування Дня закоханих. Philadelphia Roll&Bowl – це великі роли, healthy боули, гункани, поке, рис і локшина wok, а також готові набори ланчів. Заклад подбає про те, щоб свято пройшло незабутньо.

Рекомендуємо скуштувати роли Каліфорнія з креветкою темпура (269 грн), Філадельфія cheese з червоним кав’яром (299 грн), Тартар з тунцем (269 грн).

Перлина серед гарячих ролів – Кріспі рол з крабом, ікрою тобіко, крем-сиром, рисом, огірком, норі та соусом спайсі. Особливість ролу в тому, що його легенько обсмажують у сухарях панко до апетитної хрусткої скоринки.

Чудовий варіант для пари – Сет Wow Phila (1049 грн), що містить 4 найпопулярніші роли: Філадельфії з лососем, вугрем, тигровими креветками, тунцем.

Окрім ролів, рекомендуємо замовити Поке з креветкою (239 грн), Том Ям (179 грн) і Салат з чукою та горіховим соусом (109 грн).

По Києву страви доставлять за 30-60 хвилин, вартість доставки від 60 грн.

FAQ

У Києві є багато ресторанів, які готові радувати вас та вашу кохану людину на День закоханих. Декілька популярних закладів, які пропонують доставку їжі, включають заклади з нашої статті. Це  Полтава, Milk Bar, КУЛДІМ, Піцерія Автостанція, Philadelphia Roll&Bowl. Ці чудові кафе та ресторани надають вам можливість насолодитися смачними стравами прямо удома.

Зазвичай ресторани пропонують спеціальні страви та сети для Дня закоханих, такі як романтичні вечері з морепродуктів, стейків, десертів та багато іншого. Найпопулярніші страви на День Святого Валентина включають романтичні набори для двох, суші, піцу, паелью, стейки, морепродукти та десерти з шоколаду. Ви також можете замовити будь-які страви з основного меню обраного закладу.

Замовлення доставки їжі на День закоханих у Києві – це легко та швидко! Просто відвідайте веб-сайт обраного ресторану, виберіть бажані страви зі спеціального меню на День закоханих та оформіть замовлення. Багато закладів також працюють з популярними сервісами доставки їжі, що полегшує процес замовлення. Страви також можна замовити за телефоном або в соціальних мережах. Щодо доставки заздалегідь – так, багато ресторанів приймають замовлення заздалегідь, особливо на такі святкові дні, як День Святого Валентина. Рекомендується зробити замовлення наперед, щоб уникнути затримок.

Багато ресторанів у Києві готові зробити День закоханих особливим для вас. Вони пропонують різноманітні спеціальні пропозиції, які можуть включати ексклюзивні страви, знижки або подарунки для закоханих. Наприклад, Milk Bar випустив спешл лінійку десертів до Дня Святого Валентина. КУЛДІМ також підготував до свята різноманітні тематичні десерти, тістечка й торти.

На День закоханих у Києві ви можете насолодитися різноманітністю кухонь. Заклади пропонують страви різних кухонь, таких як українська, європейська, італійська, японська, китайська, французька, грузинська та інші. Вибір кухні залежить від ресторану, який ви обираєте. Таке різноманіття надає вам можливість вибрати саме те, що вам і вашому партнерові до вподоби.

Більшість ресторанів, які пропонують доставку їжі на День закоханих у Києві, приймають різні методи оплати. Ви можете зручно розрахуватися готівкою кур’єру, скористатися банківською карткою чи онлайн-переказами через веб-сайт ресторану або сервіс доставки їжі.

Ресторани, які спеціалізуються на доставці їжі на День Святого Валентина та у будь-які інші дні, приділяють особливу увагу якості й теплоті при доставці. Вони використовують спеціальну упаковку та швидкі маршрути доставки, щоб забезпечити той факт, що ваша їжа прибуде теплою і свіжою прямо до вашого дому.

Багато ресторанів та сервісів доставки можуть мати мінімальну суму замовлення для доставки. Зазвичай це може відрізнятися від закладу до закладу. Зазвичай, обмеження стосується конкретної зони доставки або можливості безкоштовної доставки страв. Цю інформацію можна знайти на сайті кожного ресторану або при оформленні замовлення.

Деякі ресторани та сервіси доставки можуть пропонувати подарункові сертифікати, які можна використовувати як подарунок на День закоханих. Це чудовий варіант презенту для коханої людини – улюблена їжа завжди дарує яскравий настрій і приємні відчуття. Для отримання додаткової інформації звертайтесь безпосередньо до обраного закладу.

Більшість ресторанів мають визначений район доставки в місті Києві. Це може бути Правий або Лівий берег Києва, або ж окремі районі. Деякі заклади доставляють страви по всьому місту або навіть за його межі. Перевірте інформацію на сайті ресторану або зв’яжіться з ними для отримання деталей щодо обслуговування вашого району.

Ці відповіді надають загальну інформацію щодо доставки їжі на День закоханих у Києві. Для додаткових питань рекомендуємо звернутися безпосередньо до конкретного закладу або сервісу доставки.

Замовили їжу на День закоханих – зробіть донат на ЗСУ!💙💛

Головна фотографія: КУЛДІМ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.