Переглядів: 169 Час на прочитання: 3 хв
Новости

Be Wine International Wine Show — масштабна винна подія, яка об’єднує поціновувачів винної культури, локальних і міжнародних виробників вина, імпортерів, сомельє та представників HoReCa. Be Wine розвиває винну індустрію України з 2021 року. Tomato.ua розповість детальніше про подію.

Що чекає на вас на Be Wine 2024:

  • 2 дні унікального досвіду та якісного дозвілля;
  • 5 залів дегустацій, Wine Zone, Food & Lounge Zone;
  • понад 200 видів вина;
  • понад 100 дегустацій за два дні;
  • ком’юніті сомельє, кавістів, імпортерів, виробників вина, рестораторів та готельєрів.

Відвідування Be Wine — це унікальна можливість зустріти всіх гравців ринку на одному майданчику, познайомитися з брендами та виробниками, знайти нових партнерів та сформувати оновлений портрет кінцевого споживача. Be Wine має на меті розвивати індустрію, підтримувати фахівців та надавати доступ до експертних знань, культивуючи обізнаність і свідомість у споживанні алкоголю, а також повагу до культури, історії та філософії вина. Be Wine International Wine Show запрошує вас пізнавати цей світ та розвивати винну індустрію разом!

Благодійний вектор Be Wine (Hoteliero) 

Організатори Be Wine International Wine Show, а саме експерти подій гостинності – компанія Hoteliero, зробили невід’ємною частиною своїх подій благодійну допомогу та підтримку тих, завдяки кому у нас є можливість проводити заходи. Hoteliero підтримує Superhumans Center – частину прибутку від продажу квитків на Be Wine, а також 100% прибутку від всіх інтерактивів Be Wine передаються на підтримку Superhumans Center. Тож, відвідуючи Be Wine та інші події Hoteliero, ви допомагаєте пацієнтам Центру. У цій синергії всі разом ми розвиваємо індустрію та робимо маленькі добрі справи для підтримки великих людей нашої країни.

  • Коли відбудеться Be Wine International Wine Show: 25-26 травня.
  • Де: Київ, КВЦ «Парковий».

Придбати квиток можна за посиланням. В асортименті – 2 види квитків. Категорія Wine Lovers (300 грн) – це 2 дні відвідування заходу, винна зона, 3 зали швидких дегустацій і Food&Lounge. Квиток категорії Professional (1300 грн) дає вам можливість 2 дні відвідувати захід, надає доступ до винної зони, 2 залів професійних дегустацій, 3 залів швидких дегустацій і Food&Lounge. Не зволікайте з придбанням квитків – 18 травня ціна підвищиться.

У рамках благодійної ініціативи Be Wine International Wine Show команда розпочинає серію Charity Guest Bartendings. Усі заходи проходять на підтримку центру протезування та реабілітації Superhumans Center.

Першим героєм благодійних гестів стане Женя Янович – телеведучий, актор, співзасновник студії «Мамахихотала», автор і ведучий власного вечірнього розважального YouTube-шоу «20:23».

Захід відбудеться вже 11 травня. О 19:00 за барною стійкою в Avangarden Женя готуватиме для вас благодійні коктейлі. 100% прибутку з продажів напоїв підуть на підтримку Superhumans.

  • Коли: 11.05 (19:00-21:00).
  • Де: вул. Січових Стрільців, 23а.

Приємний бонус – за кожен другий замовлений вами благодійний коктейль ви отримаєте в подарунок квиток на Be Wine (категорії Wine Lovers)😉

До зустрічі ❤️‍🔥

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4 / 5. Кількість оцінок: 4

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.