Переглядів: 5961 Час на прочитання: 7 хв
Топ-5 Київ

Що може бути краще, ніж неспішний сніданок на районі в затишному закладі? Tomato.ua вже знає, де снідати на Позняках. Розповідаємо про Argentina Grill, WINETIME, Very well cafe, Чорноморка, Естетичний Галамидер, Svoi.

Заклади продовжують працювати, щоб сплачувати податки, надавати робочі місця та підтримувати економіку.

Argentina Grill

В Argentina Grill ранок починається з Desayuno – саме так в Аргентині називають сніданки. Ресторан запрошує на нові, сучасні, трендові, поживні та унікальні сніданки. Страви вражають різноманітністю і цікавими поєднаннями – тут кожен щось знайде собі до душі.

Рекомендуємо скуштувати Desayuno con quinua (349 грн). Це сніданок з намазкою з тунця та айолі з кропом, м’яким яйцем, обпаленим авокадо, міксом салату з мікрогріном, кабачками та печеним перцем, гарбузовим насінням.

А також – Shakshuka con focaccia (299 грн), пряну шакшуку з кмином, орегано, коріандром, часником і цибулею, кріспі чилі олією та кінзою. Подають із фокачо власного виробництва з пармезаном і томатами.

Ще одна цікава позиція – Tostada con salmon (349 грн) або авокадо тост з лососем. Це ароматний бріош власного виробництва, слабосолений лосось, яйце пашот з голландським соусом, гуакамоле, пармезан і кріспі чилі оіл.

До кожного сніданку в Argentina Grill безкоштовно пропонують чай або каву на вибір. Сніданки подають у будні з 10:00 до 12:00 та у вихідні з 10:00 до 13:00.

У меню біля кожної страви вказані алергени, що доволі зручно й корисно для вибору страви.

WINETIME

WINETIME – гастромаркет вина, алкогольних напоїв, фермерських продуктів і гастрономії з усього світу.

У WINETIME на проспекті Бажана на Позняках розташувався фудхол, де можна насолодитися цікавим сніданком. Рекомендуємо звернути увагу на яскраві новинки.

Для любителів яєшні на сніданок у меню є 3 позиції: Скрембл з лососем Гравлакс (320 грн), Скрембл з мортаделою (280 грн), та, якщо ви звикли снідати поживно, замовте Англійський сніданок (280 грн) – яйця, бекон, копчені ковбаски, картопля гриль, консервована квасоля, помідори чері, хліб Леван, соусі BBQ і мікс салату.

Не менш яскрава позиція – Хешбраун з рієтом із кролика та вершковим соусом (320 грн). Поціновувачам солодких сніданків рекомендуємо Чіа-пудинг з ягодами та вівсяними пластівцями (255 грн) та Фірмовий сирник з малиною, шоколадним кремблом і сезонними ягодами (255 грн).

WINETIME чекає на вас і ваших домашніх улюбленців – заклад pets friendly. Якщо не встигаєте поїсти в закладі, замовте їжу з собою – окрім сніданків, тут є мегаповноцінні ланчі та вечері, супи, стейки та бургери. Словом, обрати буде з чого.

Very well cafe

Very well cafe – демократичне сімейне кафе. Заклад розташувався на Дніпровський набережній. У кафе розповідають, що пропонують чесну їжу за чесні ціни.

У Very well cafe з 11:00 до 13:00 подають сніданки. Ранкове меню – справжній рай для тих, хто полюбляє на сніданок яйця. Ви можете приготувати, як їх приготують: у вигляді омлету чи яєшні. В асортименті – Омлет з лососем, шпинатом і томатами (229 грн), Омлет з беконом, мисливськими ковбасками та грибами (175 грн), Яєчня з лососем, шпинатом і томатами (229 грн).

Також є улюблений Авокадо тост з яйцями пашот, слабосолоним лососем, крем-сиром філадельфія і руколою. Якщо ви бажаєте солодкий сніданок, замовте Сирники з вишневим соусом і сметаною (139 грн).

Вдень подають бізнес-ланчі. А протягом дня можна замовити різноманітні страви з основного меню: равіолі, пасту, піцу, супи, салати, основні страви, гриль і багато іншого.

Чорноморка

Чорноморка – ресторан, де просто смажать рибку. Тут на вас чекає великий вибір страв із морепродуктами та чорноморською рибкою.

У Чорноморці годують сніданками з понеділка до п’ятниці з 8:00 до 12:00 та у суботу й неділю з 9:00 до 14:00.

У меню – різноманітні варіації яєшні та скремблу на вибір: з м’ясом рапан, запеченим устрицями, кальмаром або м’ясом мідій (від 264 грн). Яскрава позиція – Сніданок з форшмаком, відварними яйцями та маслом з ікрою тріски та Шакшука з мідіями (по 268 грн).

На окрему увагу заслуговують Сніданок з креветками (298 грн) та Сніданок з лососем (264 грн). Якщо ви звикли снідати кашами, замовте Вівсянку з тунцем (198 грн). Ліниві вареники з домашнього сиру нагадають вам про теплі моменти в селі з бабусею. В асортименті – з червоною ікрою (286 грн) та з морозивом із молока кіз компанії та вишневим варенням (198 грн).

Ще один цікавий варіант сніданку – устриці. Можна навіть з ігристим!

Естетичний Галамидер

Естетичний Галамидер – атмосферний заклад, де на вас чекає сучасна кухня з витребеньками. Одна з родзинок – затишна БАБЛ-тераса. Тут можна насолодитися стравами, напоями та кальяном. Ресторан чудово підходить для банкетів і різноманітних святкувань.

Сніданки подають із 9:00 до 12:00. Яскраві позиції – Омлет Пуляр прикрашений мікс салатом, томатами чері та соусом Бальзамік (145 грн), Сирники з начинкою із цитрусового заварного крему (145 грн), Млинці з мясом (155 грн), Брускета з авокадо, помідором, беконом панчета та яйцем пашот, ніжний Бенедикт на хрусткій картопляній вафлі під соусом голандез.

Приємний додаток до кожного сніданку –  чашка кави чи келих ігристого в подарунок від закладу.

Окрім сніданків, у меню представлені салати, супи, паста, гарячі страви, гарніри та страви з печі. В Естетичному Галамидері створені всі умови для відпочинку з дітьми. Тут проводять майстер-класи для найменших гостей, є дитяча кімната й дитяче меню.

Svoi

Svoi – місце теплий зустрічей зі сніданками та коктейлями для своїх і їх домашніх улюбленців.

Фішка Svoi – різноманітні сніданки з гофри на будь-який смак. сніданки подають з 10:00 до 15:00 – ідеально для тих, хто звик снідати пізніше чи навіть в обід. Назви страв доволі оригінальні: Ахматова під Голландезом (189 грн), Хрустка Мадам (249 грн), Аромат Амстердаму (189 грн).

Тель-Авів (249 грн) – ломтики гофри, фірмовий хумус з тахіні, гуакамоле з авокадо, вялені томати, грецький соус, шрірача, оливкова олія, листя кінзи, копчена паприка. Тата Колі (249 грн) – дві гофри, беконовий джем з малиною, сирний соус, яйця пашот, смажений бекон, тертий пармезан, зелена цибуля, маринований чилі, чорний кунжут, спеції.

Для істинних любителів району створили сніданок Ситі Позняки (229 грн) – хрусткі гофри з філе курячого стегна, білими грибами, печерицями, моцарелою, шпинатом, руколою та чері.

У меню ви також знайдете салати, закуски та чизкейки. З 15:00 до 22:00 у Svoi подають коктейлі.

FAQ

Tomato.ua розповів про сніданки у таких закладах: Argentina Grill, WINETIME, Very well cafe, Чорноморка, Естетичний Галамидер, Svoi.

На сніданок на Позняках подають страви на будь-який смак. Зазвичай пропонують яєшню, омлет, багети з різними начинками, вафлі, круасани та іншу випічку, каші, оладки, млинці, вареники сирники, фрукти, йогурти, салати та багато іншого. А також каву, чай, ігристе, коктейлі.

Деякі заклади Позняках пропонують вегетаріанські та веганські страви. Популярні варіанти — фрукти, сирники, страви з яєць, з рибою, випічка, дсерти тощо. Чорноморка пропонує різноманітні страви з рибою та морепродуктами, а Wine Time — Скрембл з мортаделою та інші страви без м’яса.

Більшість кав’ярень, кафе та булочних відкриваються зранку, зазвичай з 8:00 або 9:00. Деякі ресторани можуть пропонувати сніданки лише на вихідні дні або з 10:00.

Якщо ви проживаєте на Позняках чи неподалік або плануєте відвідати цей район, ця стаття допоможе вам знайти цікаві заклади для сніданку. Ви зможете дізнатися про нові кафе та ресторани, які варто відвідати, а також про відомі заклади, які пропонують традиційні та оригінальні сніданки.

Середня ціна на сніданок на Позняках залежить від закладу та вибраних страв. Зазвичай, вартість сніданку варіюється від 100 до 300 гривень на особу.

Більшість закладів, які пропонують сніданки, зазвичай обмежують час, протягом якого їх можна замовити. Переважно це період зранку або до полудня, але іноді в ресторанах подають сніданки протягом усього дня, навіть увечері. У статті ми вказали проміжок часу, протягом якого доступне ранкове меню.

Завітали до закладу на сніданок — не забудьте задонатити на ЗСУ або волонтерам!???

Головна фотографія: Argentina Grill.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.4 / 5. Кількість оцінок: 7

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все