В умовах війни дуже важливо підтримувати економіку країни, що і роблять заклади, які відновлюють роботу в Києві. Ресторани продовжують допомагати ЗСУ, переселенцям, дітям, медикам і всім, хто потребує. А також дають можливість своїм командам працювати в такий непростий час, а гостям — куштувати улюблені страви.
Бургер – неймовірне м’ясо, рибка або вегетаріанський продукт, ароматна булочка бріош, цікавий соус, свіжі овочі, маринований огірочок і неймовірний аромат. Це лише класика. А уявіть, чим дивують шеф-кухарі популярних столичних закладів! У час війни душа бажає саме такої їжі — комфортної, ароматної, тієї, яка нагадує про звичне життя. Рідний Київ відновлюється та запрошує на улюблені комбо-меню. Tomato.ua розповість, де з’їсти соковитий бургер. У добірці To Dublin, Alexgut Grill, True Burger Bar, Sam’s Steak House, Dogz&Burgerz.
To Dublin
To Dublin– справжній ірландський паб і пивоварня, який потішить вас новою спеціальною пропозицією.
Трішки історії. У закладі вирішили провести невеличке опитування. Команда запитала у гостей, за чим вони сумували найбільше, коли не мали можливості прийти у паб.
Виявилося, що бургери – саме те, за чим скучили гості! На основі опитування To Dublin підготував три цікаві набори з бургерами, курячими крильцями, з сиром фрі та цибулевими кільцями.
? Набір #1 – Бургер + картопля фрі + кола або келих пива (290 грн).
? Набір #2 – Бургер + картопля фрі + крильця + сир фрі + три келихи пива (750 грн).
? Набір #3 – Крильця + сир фрі + цибулеві кільця + два келихи пива (430 грн).
Головний герой комбо-меню – ароматний, соковитий Фірмовий бургер від шефа з котлетою з яловичини. Бургер уже кілька років у меню. Це перевірена класика.
У кожному наборі також присутнє крафтове «СВОЄ ПИВО» з власної пивоварні. Це гордість To Dublin і любов гостей.
Якщо ви не знаєте, який набір обрати, замовляйте їх всі!
AlexgutGrill
Alexgut Grill – місце смачних вражень. Тут на вас чекає ароматне м’ясо на грилі, затишна атмосфера відпочинку, улюблені напої та оригінальні авторські рецепти.
У закладі все м’ясо готують на грилі. В асортименті – м’ясо на будь-який смак: курка, індичка, свинина, яловичина.
У меню Alexgut Grill представлено чотири бургери. Рекомендуємо скуштувати класичний Бургер з яловичиною, Гавайським соусом, сиром Камамбер, печерицями, корнішонами та карамелізованою цибулею (265 грн), а також Бургер з індичкою та соусом Дор-блю (245 грн).
Любителі курки та цікавих поєднань оцінять Бургер з куркою, сиром Камамбер і ягідним соусом (245 грн). А поціновувачам оригінальних страв варто спробувати Бургер з яловичою щокою, цибулевими кільцями фрі та Чедером (265 грн).
Окрім бургерів, рекомендуємо звернути увагу на стейки, овочі гриль, салати та фірмові реберця у соусі «Барбекю» з кукурудзою гриль і коктейлі.
True Burger Bar
True Burger Bar– ресторан сучасної американської кухні та коктейльний бар. Тут смажать соковиті трубургери та готують інші різноманітні страви та напої.
У меню True Burger Bar представлені бургери на будь-який смак: з яловичиною, індичкою, куркою, рибою, гострі та вегетаріанські, класичні та з цікавими поєднаннями.
Поціновувачам класики варто спробувати Бургер класичний (228 грн) з котлетою з яловичини, свіжою червоною цибулею, Чеддером, помідорами, солоним огірком, листям салату, кетчупом і домашнім айолі.
Бургер з яловичиною та аспарагусом (258 грн) – незмінний краш кожного сезону. Ідеальний варіант для тих, хто любить більше і гостріше – Бургер Біг Діабло (318 грн) з двома котлетами, гострим перцем, двома видами сиру і пекучими соусами.
Бургери подають з картоплею фрі або свіжим салатом на вибір.
Окрім бургерів варто спробувати нові коктейлі, Кобб – салат з індичкою, блакитним сиром та авокадо (228 грн), а на десерт – Бельгійські вафлі з полуницею та ялиновим варенням (158 грн).
Sam’s Steak House
Sam’s Steak House – легендарний м’ясний ресторан, перший стейк-хаус в Україні, який відчинив свої двері в 1996 році. Тут готують різноманітні страви для сімейних обідів, проводять дегустації віскі для дорослих і майстер-класи для дітей.
У травні заклад відновив роботу в умовах війни. Усі зали ресторану та затишна літня тераса відкриті для гостей. Розпочали з невеличкого меню. Але в ньому є улюблені страви гостей.
Серед них і бургери. Пропонують 3 варіанти: Класичний бургер з сиром Чедер (315 грн), Sam’s Burger з американською яловичиною (430 грн) і Сhiken бургер з куркою Цезар та беконом (270 грн). Бургери подають з картоплею фрі або картопляними діпами.
Родзинкою ресторану були і є стейки з українського м’яса – заклад ними дуже пишається. У ресторані представлена найбільша в Києві пропозиція стейків з м’яса сухого та волого дозрівання. Команді вдалося відновити майже весь довоєнний вибір.
Рекомендуємо також скуштувати Салат Цезар з маринованою курячою грудкою (250 грн) та Тартар «Ріб-Ай» з авокадо та соусом BenRiach (400 грн).
Dogz&Burgerz
Dogz&Burgerz – один із закладів сімії ресторанів Gastrofamily Дмитра Борисова. це атмосферне місце з хот-догами, бургерами та коктейлями. У меню представлені оригінальні варіації бургерів – чізбургери, beyond, steak, chicken.
Рекомендуємо скуштувати Steak бургер (89 грн) зі стейком із яловичої вирізки у вершковому бріоші (89 грн) та Chiken бургер (59 грн) зі рваною курочкою гриль, чедером та соусом манго-чилі у вершковому бріоші.
Любителям класики варто спробувати Дабл Чізбургер D&B (79 грн) – бургер з котлетою з яловичини, чедером, соусами BBQ та демігляс. Вегетаріанці неодмінно оцінять Beyond бургер (89 грн) – з котлетою зі 100% рослинного м’яса, з чедером і соусом BBQ.
Ці обидва бургери готують у двох варіантах: по класиці у вершковій булочці бріош або ZOЖ-бургер у листях салату замість булочки.
Ви можете самостійно створити комбо-меню, додавши напій та Fries – картопляні діпи з сирним соусом (49 грн) або Батат фрі з сирним соусом (49 грн). Актуальна позиція – ПУТІН (69 грн) – смажена картопля з куркою гриль під різними соусами та зеленню.
Насолоджуйтеся соковитими бургерами та підтримуйте заклади, які готують для вас улюблені страви навіть у час війни.
Все буде Україна! ??
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!