Переглядів: 1942 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Львов

Кухня Львова доволі різноманітна: у місті можна скуштувати бургери, суші, піцу, грузинські та італійські страви. Ресторани пропонують вигідні умови доставки та самовивозу. Tomato.ua розповість про нові пропозиції від закладів Львова у травні. У підбірці Ахалі, Epic Cheeseburger Cafe, Катана, Mama Italiano, Kvadrat Sushi&Pizza.

Доставка та самовивіз страв у Львові

Epic Cheeseburger Cafe

Epic Cheeseburger Cafe – один із закладів Цукор Груп. Це ресторан швидкого харчування, який пропонує величезні соковиті бургери та сніданки. У меню доставки на сайті представлені бургери, салати, десерти, пиво та напої. Рекомендуємо спробувати Бургер Camambert (260 грн) з яловичою котлетою, камамбером, смородиновим джемом і Бургер shrimp BURGER EPIC (328 грн) з креветкою та подвійною яловичою котлетою.

В Epic Cheeseburger Cafe замовлення приймають з 10:00 до 22:00 з понеділка по п’ятницю. Доставка безкоштовна в межах зеленої зони. Замовлення також можна забрати самостійно в ресторані.

Ахалі

Ахалі – ресторан грузинської кухні у Львові. Це більше, ніж хінкальня. Тут є все для задоволення гостей. У меню представлені хінкалі, хачапурі, страви з мангалу, холодні закуски, салати, перші та гарячі страви, десерти, хліб, соуси, напої. Рекомендуємо спробувати Каре яловичини (97 грн/100 г), Солянку по-грузинськи (115 грн) і Сет хінкалі 15 шт (293 грн).

Кур’єри Ахалі доставляють грузинські страви та домашнє вино щодня з 12:00 до 22:00. Вартість доставки в межах Львова – від 40 до 80 грн. На самовиніс дарують знижку -10%.

Катана

Катана – доставка суші у Львові. Головні переваги компанії – роли з нестандартними поєднаннями інгредієнтів і безкоштовна доставка (від 200 грн). У меню представлені позиції для любителів особливих смаків і великий вибір класичних ролів. Фаворит клієнтів – сет Гамай рибку (660 грн) – щедра порція риби та морепродуктів. Новинка меню – гарячі запечені роли – сет Hot set (490 грн). Якщо ви бажаєте окремо замовити рол, зверніть увагу на Вулкан, Green Grak, Туно.

У вас є можливість придбати Сети Лайт 2.0 та Весняне диво за акційною ціною – 399 та 599 грн. Також у Катана діє спеціальна пропозиція: при замовленні від 300 грн ви отримаєте рол у подарунок на вибір – Хамон або Бейкон. Щоб отримати подарунок, напишіть коментар до замовлення і вкажіть, який саме рол бажаєте.

Mama Italiano

Mama Italiano – піцерія у Львові, де готують справжню італійську піцу за традиційними рецептами. Піцайоло закладу навчались і проходили стажування в Неаполі, на півдні Італії, де народилась піца. У меню представлені піца, салати, десерти, напої та алкоголь.

Рекомендуємо спробувати піци Діавола (420 грн) з чорізо, халепеньо та Мама Італіано (229 грн) з рікотою, моцарелою, дор блю, пармезаном і прошуто, а також Мікс салатів з вяленим томатом і артишоком (89 грн). Кур’єри Mama Italiano доставляють замовлення по Львову у різних зонах. Мінімальна сума замовлення – 200 грн.

Kvadrat Sushi&Pizza

Kvadrat Sushi&Pizza – сервіс доставки авторських і класичних суші, страв WOK і піци у Львові. Страви готують із найсвіжіших продуктів без попередніх заготовок. Компанія поставила собі за мету зробити так, щоб клієнти отримували не просто задоволення, а задоволення в квадраті. Нещодавно повністю змінилися концепція, логотип, пакування, оновилося меню.

Рекомендуємо спробувати Піцу з морепродуктами (200 грн) та Асорті Лайт (550 грн) з 5 ролів. Після приготування страви миттєво запаковують та доставляють у термо-сумках. Мінімальна сума замовлення Kvadrat Sushi&Pizza – 200 грн, а середній час доставки у Львові (Винники, Новояворівськ) – 60 хвилин.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

ТОП-5 барів міста Лева

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все