Полтава – новий проєкт Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк (100 років тому вперед, Інші). Це бістро на Арсенальній, завдяки якому ви зможете відчути справжній смак Полтави в Києві. Тут чекають на «залюблених в українську гаст...
Полтава – новий проєкт Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк (100 років тому вперед, Інші). Це бістро на Арсенальній, завдяки якому ви зможете відчути справжній смак Полтави в Києві. Тут чекають на «залюблених в українську гастрономію та вкоханих у полтавську естетику».
У «Полтаві» готують галушки, як на Соборному майдані: пухкенькі й невеличкі. Рецепт – від полтавки, пані Вікторії Ярославівни, мами Інни Поперешнюк. В асортименті – овочеві, м’ясні й солодкі, як любов. Галушки з м’ясом – це яловичина з овочами та копченою грушею, випареним м’ясним соусом і сметаною, хлібною крихтою з бекону та петрушки, дегідрованою цибулею.
У «Полтаві» готують галушки, як на Соборному майдані: пухкенькі й невеличкі. Рецепт – від полтавки, пані Вікторії Ярославівни, мами Інни Поперешнюк. В асортименті – овочеві, м’ясні й солодкі, як любов. Галушки з м’ясом – це яловичина з овочами та копченою грушею, випареним м’ясним соусом і сметаною, хлібною крихтою з бекону та петрушки, дегідрованою цибулею.