Переглядів: 3296 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Гриль-паб Патріот – особливий заклад, назва якого передає настрій всіх українців. Паб працює з липня 2022 року на Тбіліському провулку неподалік від метро Політехнічний Інститут. З початку повномасштабного вторгнення у приміщенні закладу функціонував волонтерський центр. Tomato.ua розповість детальніше про паб.

Гриль-паб Патріот – чудове місце для посиденьок з друзями та особливих святкувань. У п’ятницю та суботу тут можна послухати живу музику. У закладі також проводять стендапи й трансляції футболу на великому екрані.

Кухня відповідає всім сучасним запитам: патріотичні бургери та піци, цікаві закуски до пива, сети для компаній. Рекомендуємо скуштувати Фірмовий бургер Патріот з сирним соусом Чеддер (240 грн) і Мисливські ковбаски з картоплею по-селянськи (150 грн). Чудові пропозиції для компанії – Піца Стефанія з шинкою, куркою та салямі (220 грн), Сети Патрон (350 грн) і Джавелін (490 грн). На десерт – Яблучний патріотичний завиванець або струдель (95 грн).

У барному меню – традиційні алкогольні напої, коктейлі, пиво. Родзинка бару – тематичні шоти та коктейлі: Фірмовий Шот Патріот, шоти Чорнобаївка та Херсон (створений у день визволення міста), коктейлі Текіла-бавовна, Секс на українському пляжі.

Відвідали гриль-паб Патріот – зробіть донат на ЗСУ!??

Фото: Патріот.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Куди піти на Масницю в Києві: млинці, як у дитинстві, від закладів столиці

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все