Переглядів: 1245 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Ресторан Eastman та бренд домашнього текстилю Home me випустили колекцію речей для відновлення та відпочинку. Tomato.ua розповість детальніше.

Два українських бренди об’єдналися для створення лінійки речей, яка допомагатиме своїм власникам легко відновитись, відпочити та відчути спокій – наодинці чи в оточенні близьких людей.

Колаборація ресторану Eastman та бренду домашнього текстилю Home me присвячена сучасному стилю життя, корисним звичкам і любові до власного простору. До колекції увійшли шовкова наволочка для глибокого сну та відновлення, килимок для медитації, затишний плед і стілець для медитації – унікальний продукт для ринку України.

Автори проєкту розповідають:

«Робота, справи, захоплення, люди та предмети, що нас оточують, формують наше ставлення до життя та впливають на наше сприйняття реальності. Тому важливо свідомо обирати те, що ми робимо, і чим ми себе оточуємо».

Нещодавно відбулася презентація колекції, яку відвідали засновниця ювелірного бренду Валерія Гузема, ресторатор Дмитро Запорожець, співвласниця спортивних клубів Smartass Катерина Кузьменко та інші.

Придбати килимки, пледи та інші продукти можна на сайті Home me та в ресторані Eastman.

Раніше Tomato.ua розповідав про Thanksgiving Day у колі сім’ї.

Ідеальне місце для новорічного корпоративу в Києві. Частина 2

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все