Переглядів: 20749 Час на прочитання: 8 хв
Львов

У суші та ролах ідеально все: свіжа рибка й ніжний рис, пікантний імбир, гострий васабі та цікаві поєднання, які вразять смакові рецептори. Ресторани пропонують неймовірні страви, якими ви можете насолодитися в приємній атмосфері.

Доставка суші Львів – завжди хороша ідея. Це чудова пропозиція для вечері з коханою людиною, для посиденьок із друзями, для обіду в офісі чи для того, щоб підкріпитися після повітряної тривоги (або навіть під час).

Заклади міста Лева та всієї країни продовжують працювати, щоб підтримувати економіку, захисників і всіх українців.

У рейтинг суші Львів від Tomato.ua потрапили Roll Philosophy, Bluefin, Roll Club, Fat Dragon, Split, Red Pepper, Moyogi.

Кращі суші Львів: доставка ролів

Roll Philosophy

Roll Philosophy – доставляють культуру Японії, але спершу суші. Команда переконана, що суші – це не лише про поїсти. Це про відпочити, перезарядитися, знайти час для себе та скуштувати автентичне – це про культуру. Від зовнішнього до внутрішнього: від приготування до подачі.

У Roll Philosophy прагнуть, щоб ви отримували більше, ніж «їжу на вечір», і роблять усе можливе, аби створити нову культуру суші у Львові. Одна з особливостей компанії – власна рецептура: від маринованого імбиру до лосося за технологією гравлакс.

У меню – класика та авторські роли, приготовані зі свіжої риби та японського рису Хакумай. Яскраві позиції – Рол Phi (231 грн) з лососем і тунцем, Філадельфія з трюфельним сиром (294 грн), Лосось з цибулею кранч (245 грн), Пікантний тунець (245 грн), Рол без рису з крабом (224 грн). На десерт пропонують 4 види моті – культурний код Японії.

Roll Philosophy пропонують вигідну програму лояльності – за кожні 100 грн ви отримаєте 10 бонусів. Замовлення від 500 грн доставляють безкоштовно.

Bluefin

Bluefin – доставка суші та ролів, яка пройшла непростий шлях із Маріуполя до Львова. Це про авторську кухню, цікаві поєднання, сучасну подачу та якісну продукцію.

У меню ви знайдете преміальні роли та суші, а також удон. Рекомендуємо скуштувати Рол від Шефа без рису з норвезьким лососем (290 грн), Боніто Блек з лососем, чорнилами каракатиці та чорною ікрою тобіко (270 грн) та фірмовий рол Блюфін (339 грн) з лососем, тунцем, тигровою креветкою та окунем.

Оригінальна авторська позиція меню – Хот-доги, у яких замість булочки – рис. Пропонують Хот-дог з лососем (310 грн) і тигровою креветкою (350 грн). Ідеальна пропозиція для компанії – яскраві сети на будь-який смак.

Найкраща доставка ролів Львів тішить вигідними акціями. Отримайте знижки у День народження, при самовивозі та за публікацію із враженнями від замовлення.

Roll Club

Roll Club відтепер і у Львові! Ви можете замовити суші додому у Львові всього за декілька хвилин. Заклад пропонує страви азіатської кухні на будь-який смак. Особливості Roll Club – швидка власна доставка, свіжі продукти, професійність, акції та знижки.

Шукаєте найсмачніші суші у Львові? Скуштуйте страви від Roll Club. У меню ви знайдете суші, класичні, авторські та запечені роли, а також салати, боули та багато іншого. Цікаві роли – Філадельфія (199 грн), Кракен (165 грн), Акіта (285 грн), Кіліманджаро (285 грн), Хрумкий лосось (219 грн), Кобра (285 грн).

Оригінальна страва від Roll Club, яку ви неодмінно повинні скуштувати – це суші бургер від шефа (285 грн). Смаки різноманітні: з матіасом, Цезар, з креветками, з тунцем, з лососем.

Окрема категорія – Знижки – тут представлені вигідні пропозиції зі знижкою 20%. Наприклад, сет Тейсті (1240 г) наразі можна замовити за привабливою ціною 755 грн (замість 944 грн).

Для клієнтів діє безкоштовна доставка в будь-який район міста Лева: Шевченківський, Галицький, Сихівський та інші.

Кращі ресторани суші Львів

Fat Dragon

Fat Dragon – трушна азійська вуличка у Львові зі щедрими порціями умамних рецептів різних країн. У закладі вірять: добрий львів’янин – ситий львів’янин. А стравами азійської кухні можна нагодувати і львів’янина, і дракона.

За легендою, у Fat Dragon готують страви за авторськими рецептами азійського су-шефа – дракона Шоя. У закладі можна скуштувати дивовижну качку, ароматну курочку кунг пао, ніжні булочки бао, суші, роли та багато іншого.

Топ суші Львів від закладу – роли Зелений дракон (410 грн) з вугрем і креветкою темпура, Золотий дракон (410 грн) з вугрем і креветкою темпура та класична Філадельфія (310 грн) з лососем. Фірмова страва Fat Dragon, яку неодмінно варто скуштувати – Гьодзи з підгорілою скоринкою (240 грн). Інші цікаві ТОП страви – Локшина з яловичиною, Рамен, Фунчоза з куркою та Смажені кальмари.

Страви ідеально смакують з напоями з бару TAKE SAKE. Дракон Шой рекомендує авторські коктейлі на основі кінзи – вони найкращі. Замовте коктейль Зелена Ластівка (170 грн) зі срібною текілою, кордіалом пряний лайм, десертним вермутом, цукровим сиропом і кінзою.

Split

Split – ф’южн ресторан із авторською кухнею. Ф’южн – це те, що, здається б, ніколи не поєдналося в одній страві. Шеф експериментує та майстерно поєднує смаки різних кухонь: Україна-Азія, Японія-Перу, Італія-Мексика.

Асортимент ролів доволі великий. У меню – Хіяші саке макі (215 грн), Азія ф’южн (535 грн), Ебі авокадо макі ф’южн (385 грн) та інші роли.

Кращий суші ресторан Львів пропонує роли, в яких втричі більше риби. Додавши ще більше свіжого вугра, лосося, тунця, шеф Split створив страви, в яких ваші рецептори повністю фокусуються на натуральній рибі. Обирайте до смаку: Філадельфія великий (535 грн), Філадельфія з вугром (515 грн), Червоний дракон великий (535 грн).

Натуральний смак риби та рису також можна відчути завдяки нігірі: тунець, лосось, жовтий хвіст, жирний тунець (від 65 грн). А також завдяки сашимі: магуро, саке, унагі (від 315 грн).

До страв пропонують ексклюзивні коктейлі та широку винну карту.

Red Pepper

Red Pepper – затишний сімейний ресторан, де на вас чекає паназіатська та італійська кухня. Сюди можна прийти на теплу зустріч у колі родині, веселі посиденьки з друзями та романтичне побачення з коханою людиною. У закладі можна скуштувати пасту, піцу, різотто, оригінальні страви з м’яса, риби та морепродуктів і, звісно ж, суші.

У меню представлена класика та цікаві авторські роли: Каліфорнія (від 180 грн), Філадельфія (від 350 грн), Макі, а також нігірі та сашимі. Поціновувачам гарячих ролів варто скуштувати фірмовий Red Pepper (300 грн) з лососем і сурімі.

Якщо ви шукаєте найсмачніші роли у Львові, вас неодмінно вразять дракони. Яскраві позиції – Сайтама (450 грн) з тигровою креветкою в панко та лососем, Ямаса (345 грн) з лососем, вугрем і ананасом і Манго (360 грн) з лососем, тунцем і манго.

До суші можна замовити коктейль, зігріваючий напій, пиво, фреш, вино та інші напої.

Moyogi

Moyogi – стильний ресторан, де можна відчути справжній і неймовірний смак азійської кухні. Гостям пропонують гарячі та холодні закуски (креветки Темпура, рисові чипси, мідії у вершково-винному соусі, смажені вонтони, салат Чука Вакаме, супи (Рамен, Том Ям, місо суп), гарячі страви (Поке, Удони, курка Теріякі) та звісно ж, суші й роли.

У Moyogi готують роли з лососем, тунцем, вугром, сиром, креветками, сніжним крабом. Цікаві варіанти – Тайський дракон (289 грн), Боніто (239 грн) та Йоши (279 грн).

Якщо вам важко визначитися, який рол обрати, замовляйте набір. Сети в Moyogi – поєднання найсмачніших ролів. Хіти продажу – Мойогі, Нагасакі, Філа, Імператорський, Сирний, Темпура, Де Люкс, Чотири дракони (від 669 грн). Набори допоможуть вам і вашим друзями обрати кращі суші у Львові від закладу.

Окрема категорія меню – суші та макі. Яскраві позиції – Гункан Чука (49 грн), Гункан Спайс Тунець (69 грн), Нігірі Магуро (59 грн), Гункан Спайс Вугор (69 грн), Нігірі унагі (69 грн), Сяке кунсей макі (99 грн).

Скуштували суші – зробіть донат ЗСУ або волонтерам!??

FAQ

У Львові є безліч чудових ресторанів і доставок суші. Однак, найкращими, на думку наших експертів, є:

  • Roll Philosophy – доставляють культуру Японії, але спершу суші.
  • Bluefin – доставка суші та ролів, яка пройшла непростий шлях із Маріуполя до Львова.
  • Roll Club – про швидку власну доставку, свіжі продукти, професійність, акції та знижки.
  • Fat Dragon – трушна азійська локація зі щедрими порціями умамних рецептів різних країн.
  • Red Pepper – затишний сімейний ресторан паназіатської та італійської кухні.
  • Moyogi – стильний ресторан, де можна відчути справжній смак азійських страв.

Найпопулярніші види суші у Львові включають:

  • Суші роли (наприклад, класичні Філадельфія та Каліфорнія, Дракони, макі роли, огорнуті сушеними водорослями норі, та авторські роли та суші — унікальна пропозиція від шеф-кухарів Львова.)
  • Нігірі суші (з рибою або морепродуктами)
  • Сашимі (тонко нарізана риба).
  • Гункани (з японського перекладається як «воєнний корабель)
  • Темпура суші (на відміну від традиційних ролів, вони обсмажуються в спеціальному клярі до хрусткої скоринки).

Замовити суші недорого можна у Roll Philosophy,  Bluefin і Roll Club. Клієнтам пропонують вигідні умови доставки улюблених ролів, а також різноманітні знижки й спеціальні пропозиції.

Ціни на суші в Львові можуть варіюватися від ресторану до ресторану. Зазвичай, середня ціна на нігірі становить приблизно 60-100 гривень за порцію. Замовити рол у Львові можна приблизно за 200-300 грн. Вегетаріанські суші можуть бути трохи дешевше, а варіанти з вищою вартістю включають дорогі інгредієнти, такі як тунець або вугор.

Вегетаріанські суші доступні в багатьох ресторанах у Львові, включаючи Roll Philosophy, Moyogi, Split. Вони пропонують різноманітні вегетаріанські роли та страви з овочів.

Стильні ресторани Fat Dragon, Split, Red Pepper, Moyogi запрошують на затишну трапезу. У закладах готують класичні та авторські роли, які неодмінно вас здивують і потішать. Тут панує приємна атмосфера, яка допоможе розслабитися і гарно провести час із друзями.

Для замовлення суші з доставкою у Львові, ви можете скористатися послугами ресторанів, які пропонують доставку. Виберіть ресторан на сайті Tomato.ua, оберіть суші, які вам подобаються, та оформіть замовлення онлайн, за допомогою додатка, за телефоном або в соціальних мережах. Суші замовити у Львові неймовірно просто.

Різні ресторани час від часу пропонують акції та знижки на суші. Щоб дізнатися актуальну інформацію про спеціальні пропозиції, відвідайте сайт Tomato.ua (розділ Акції) та перевірте акційні пропозиції ресторанів у вашому регіоні.

Roll Club пропонує рол Філадельфія за 199 грн, Fat Dragon – за 310, Red Pepper – від 350. А у Split можна скуштувати велику Філадельфію, у якій втричі більше риби, за 535 грн.

Суші ресторани Львів надають доставку суші до ваших дверей, щоб ви могли насолоджуватися смачними стравами, не виходячи з дому. Ви також можете замовити суші Львів з доставкою в офіс, у парк або в будь-який куточок міста. Для клієнтів Roll Club діє безкоштовна доставка в будь-який район міста. Roll Philosophy страви від 500 грн доставляє безкоштовно.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Буковель

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все