Переглядів: 3938 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Київ

Азіатська їжа на замовлення – зручний, смачний та поживний прийом їжі. Її можна куштувати на обід в офісі чи вдома на вечерю. Tomato.ua розповість, де замовити wok у Києві. Це Naushi, Fenix Asia, Gingers sushi&Beer, Tiger, Муракамі.

Naushi

Naushi спеціалізується на японській локшині на кожен день. Локшину самостійно вимішують на спеціальному японському обладнанні. Її готують з 4 видів борошна, з додаванням алкаідної води. Лужна локшина корисна та допомагає відновленню pH балансу в організмі. Японці та китайці називають її «локшиною довголіття».

Наразі рамен-суп – це основний різновид страв у Naushi. Його готують із збереженням усіх японських канонів протягом тижня. Аромамасла, рибні бульйони та соуси готують самостійно з японських складових. Чашу до раменів додають на вибір – з м’ясом чи без. У рамен входять базові топінги: мариноване яйце, норі, мікрогрін і японські крабові палички нарутомакі. За смаком ви можете додати бамбук, японський гарбуз, кукурудзу, гриби муер. Рекомендуємо замовити Мазамен (185 грн) з рамен локшиною та рибою власного посолу чи Вегетаріанський рамен (115 грн) з насиченим бульйоном із овочів, грибів і риби.

Fenix Asia

Fenix Asia – ресторан паназійської кухні. На вас чекає яскрава гра смаків, ви зможете доторкнутися до таємничої культури Сходу. У Fenix Asia успадкували багаторічні традиції та шанують кожного гостя, немов божество. Крім рекомендацій щодо фірмових позицій, гостроти, ви отримаєте пораду від Fenix Asia щодо смаків, які відповідають вашому знаку зодіаку за китайським календарем.

Рекомендуємо спробувати локшину удон з качкою та овочами, яка подається разом із млинцями з качки та хрусткими шматочками качки на кістці, приготованими на WOK (2200 грн). Також рекомендуємо замовити холодну гречану локшину з тунцем і понзу-трюфельним соусом (298 грн) або сінгапурську локшину з куркою та креветками (330 грн).

Gingers sushi&Beer

Gingers sushi&Beer – служба доставки страв азіатської кухні та живого крафтового пива. У меню представлені різноманітні роли, нігірі, гьодзи, салати, супи, локшина, рис. У Gingers sushi&Beer готують 2 види азіатської локшини: удон (пшеничну) та рисову (скляну). Наповнення – на вибір: овочі, курка або морепродукти.

Рекомендуємо спробувати локшину удон з морепродуктами (175 грн), до складу якої входять креветки, мідії, філе лосося, імбир, часник, овочі. Або скляну локшину з ніжною куркою (145 грн), грибами, часником, морквою, болгарським перцем, імбиром. До локшини можна замовити Унагі Філа (185 грн) з вугрем. У закладі діє акція 1+1 на постійній основі. Вона поширюється і на доставку. При замовленні локшини другу страву ви отримаєте в подарунок.

Tiger

Tiger – кафе паназійської кухні в Києві. Готують закуски, салати, супи, основні страви, рис, локшину, темпура та інші страви. У мені представлено кілька видів локшини: яєчна, пад тай, соба, удон. Рекомендуємо спробувати яєчну локшину з морепродуктами (195 грн), пад тай з яловичиною (169 грн) або яєчну локшину з пряними мітболами (149 грн). Страви доставляють безкоштовно в радіусі 7 кілометрів від закладу (Саксаганського, 40).

У закладі також є опція Tiger Kit – ви можете приготувати улюблені страви вдома. В асортименті – кіт удон з овочами/креветкою/куркою, яєчна локшина з морепродуктами, соба с овочами в соусі теріякі. Інгредієнти розраховані на 2 порції. На сайті Tiger є відеоінструкція приготування.

Муракамі

Муракамі – ресторан японської кухні, який входить у сім’ю закладів Tarantino family. У меню представлені суші, роли, сашимі, холодні та гарячі закуски, салати, супи, гарячі та інші страви. У закладі готують декілька видів локшини: удон, рамен, рисову. Одна з найяскравіших позицій – рамен з морепродуктами (185 грн). У складі: рамен, лосось, тигрові креветки, чилійські мідії, кальмар, перець чилі, кінза та трохи ароматної олії.

Рекомендуємо також спробувати удон з креветками у вершково-кокосовому соусі (199 грн) чи смажену локшину удон з телятиною та соусом Удон Біф (145 грн). Муракамі доставляє замовлення цілодобово.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все