Переглядів: 892 Час на прочитання: 3 хв
Львов

З настанням зими Львів оживає, що не може не тішити. Tomato.ua дізнався, що готують заклади для жителів та гостей міста на початку грудня. Куди піти у Львові на цьому тижні? У підбірці Park. Art of Rest, Split, Пструг, хліб та вино, Leo, 4 friends Whiskey Pub.

5 подій, які варто відвідати у Львові 1-4 грудня

Вівторок, 1 грудня

Park. Art of Rest пропонує вирушити з першими холодами у подорож до Норвегії. Ресторан запрошує на вікінговий шеф-стіл. Бренд-шеф Руслан Сорочинський приготує страви норвезької кухні. Обіцяють – буде рибно і не морозно. Початок о 19 годині. Вартість: 650 грн з особи.

Середа, 2 грудня

Клуб Split влаштовує гастро-вечори Fusion Pizza & Кіно. У закладі готують fusion піцу та затишну атмосферу. Як усе відбувається? Частина ресторану перетворюється на «сінема-зал». Гості зручно вмощуються за столиками, опускається екран. І ви потрапляєте у кіно, хоча насправді ви у ресторані. Із запропонованого меню варто обрати ф’южн піцу. 2 грудня на вас чекає кінострічка «Шалено закоханий» (1981) із зірковою парою Андріано Челентано та Орнелою Муті. 3 грудня відбудеться перегляд романтичної комедії «Під сонцем Тоскани» (2003 рік). Заклад пропонує супер-бонус для всіх відвідувачів кіно-сеансу – «димний» за спеціальною ціною. Подія відбудеться 2 та 3 грудня. Початок о 19:00. Вхід вільний.

Пструг, хліб та вино запрошує на дегустацію вин з французької долини Луари. Вона відома високою якістю та різноманітністю благородного напою. Сомельє представить 6 видів вина, а шеф-кухар приготує ексклюзивні страви, які чудово поєднуються з напоєм. Ви можете скуштувати смореброд з вершковим соусом та гравлаксом, попє’т з форелі, руляду курячу із релішем з хурми, тарт з лимонним курдом і меренгою. Дегустацію проводять із дотриманням норм безпеки та соціальної дистанції. Початок о 19 годині. Вартість: 450 грн з особи.

Четвер, 3 грудня

У ресторані Leo вперше у Львові відбудеться дегустація рідкісних сортів справжнього шампанського «Шампань, якої ви ніколи не знали». На вас чекають чотири абсолютно різних вина з лімітованих колекцій топових брендів Шампані, цікаві історії про захоплюючий світ виробництва вина та вузьке коло гедоністів. Дегустацію проведе Ірина Грідіна, провідний винний експерт Східної Європи, автор та продюсер освітніх програм з дослідження вина, дегустацій та винних турів. Ірина має ступінь WienAkademiker Австрійської Винної Академії, спеціалізується на заходах у стилі fine dining і представляє нішеві шампанські доми. Executive chef приготує 4 найкращі страви. Початок о 19 годині. Вартість квитка: 2999 грн. Лише 10 місць.

4 грудня, п’ятниця

Паб 4 friends Whiskey Pub запрошує на 5 фестиваль односолодових віскі, який пройде у Львові 4-6 грудня. У насиченій програмі: 100 віскі за півціни, 10 лімітованих релізів спеціально для фестивалю, закриті дегустації та відкриті майстер-класи, 4 авторські коктейлі від барледі та барменів. Гості можуть скуштувати сінглмолти. Під час фестивалю відбудеться розіграш подарунків та інтерактивні конкурси. Початок о 12:00 4 грудня. Вартість квитка: 99 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.