Переглядів: 782 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці цього тижня. Обирайте, куди піти у Києві 18 – 21 серпня – дегустації, винна вечеря, кулінарний майстер-клас, бранч. У цій добірці розповідаємо про Whisky Corner, Berlin’89, Garage Kyiv, Такахулі, Sanpaolo, Щастя на Русанівці, Улюблений Дядя, AlFresco

Ресторани продовжують роботу у складний час, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 18 – 21 серпня

Четвер, 18 серпня

У четвер Whisky Corner влаштовує ювілейну дегустацію на честь свого 10-річчя. Цього вечора для гостей зібрали 10 релізів:

  • Bruichladdich Super Heavily Peated, 46%;
  • BenRiach 18 Years Old Oloroso Butt Cask 7353, 52,1%;
  • Fettercairn 35 Years Old 1978, 53,5%;
  • Tobermory 22 Years Old 1st Fill Allier, 56,6%;
  • Allt-A-Bhainne 9 Years Old White Muscat Red Stone, 53,2%;
  • Craigellachie 14 Years Old Kokur, 52,1%;
  • Linkwood 11 Years Old Marsala, 56,3%;
  • Secret Orkney 16 Years Old Madera, 53,8%;
  • Highland Park 12 Years Old Ukraine #1, 64,7%;
  • Blair Athol 12 Years Old Kolonist Cabernet Merlot, 55,9%.

Вартість участі: 3200 грн.

Berlin’89 о 18:00 влаштовує винну вечерю з сомельє Вітою Семенихіною. На гостей чекає подорож країнами Нового Світу, а саме Аргентиною, Чилі, Ізраїлем та Новою Зеландією. Ця навколосвітня подорож буде супроводжуватися стравами від шеф-кухаря і винами Нового Світу:

  • Lake Chalice Sauvignon Blanc Skye (Нова Зеландія),
  • Alpamanta Natal Sauvignon Blanc (Аргентина),
  • Lake Chalice Riesling The Falcon (Нова Зеландія),
  • Tishbi Cabernet Syrah (Ізраїль),
  • Late Harvest Viognier Sauvignon Blanc (Чилі).

Вартість участі: 1200 грн.

Пʼятниця, 19 серпня

Garage Kyiv у п’ятницю о 18:00 влаштовує «Сліпу дегустацію. Впізнай Шардоне!». Цього разу на дегустації будуть представлені Шардоне та вина, що за якимось ознаками схожі на Шардоне всліпу. На гостей чекають Бургундія й інші регіони та країни у команді Шардоне, та вина з різних сортів та різних країн, які будуть маскуватися під нього та заважати викрити їх. Будемо пробувати парами, вгадувати – відкривати та слухати розповідь про вино. Кворум – 5 учасників = 5 вин, якщо бажаючих буде більше, вина буде до 8 зразків на десятьох. Вартість участі: 1400 грн. Вино, хліб та цікава розповідь включені. Частину заробітку тут традиційно перерахують на нашу спільну перемогу.

Субота, 20 серпня

У суботу о 14:00 ресторан грузинської кухні Такахулі влаштовує кулінарний майстер-клас для дітей. Разом із шефом діти приготують солодкі горішки зі згущеним молоком. Вартість: безкоштовно.

Sanpaolo о 16:00 влаштовує завершальну дегустацію «Неперевершені білі вина Португалії». Цього разу дегустація почнеться з ігристої Байради, зупинимось на невідомих автохтонах з «атлантичним характером» з регіону Віню Верде, познайомимось з одним із самих елегантних білих вин регіону Дао, спробуємо бленд автохтонів зі старих лоз регіону Алентежу, а також порівняємо дві білі гран резерви з сонячного Лісабону та неповторного Дору, по традиції дегустацію завершимо витриманим Москателем з субтропічного Півострова Сетубаль.На дегустації буде представлено 10 зразків. Вартість участі: 850 грн.

Щастя на Русанівці о 17:00 влаштовує бранч з психологом. На гостей чекає живе спілкування, практичні поради, нові знайомства та приємна атмосфера, смачні страви з особливого бранч-меню. Тема бранчу «Різниця між життям на фоні війни та Війною на фоні життя». Про це розповість практикуючий психолог, сімейний та дитячий спеціаліст — Тамара Добудогло. Вартість участі: 450 грн. Попередня реєстрація обов’язкова. 

Неділя, 21 серпня

У неділю об 11:00 Улюблений Дядя влаштовує Барбекю на терасі. Насолоджуємось шашличками та овочами-гриль та допомагаємо збирати кошти на екіпіровку для хлопців з команди закладу, які боронять країну в ЗСУ. Вартість: уточнюйте у менеджера.,

О 13:00 завітайте усією родиною до AlFresco. Тут влаштовують традиційний вікенд з грильятою від шефа. На гостей  у суботу чекають скампії, тигрова і білонога креветки з трьома видами соусів. А у неділю – фірмові  мідії у вині на великій пательні, винна рекомендація для доповнення акцентів та супровід вечора з італійськими дигестивами та улюбленими десертами. Малеча створить тераріум в лампочці та приготує вівсяне печиво. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все