У провулку Музейному, поруч зі станцією метро «Хрещатик» розташований двоповерховий ресторан «Sanpaolo». Чимала будівля закладу налічує чотири зали, два літні майданчики, власну теплицю, де вирощують овочі та зелень, а також млин для виготовлення борошна з органічного зерна. Інтер’єр ресторану багатий на натуральні фактури з чорного дерева, білої цегли та живі рослини. У залах - м'які дивани піщаних, бузкових і оливкових тонів і оригінальні світильники у формі медуз. У меню авторські європейські...
У провулку Музейному, поруч зі станцією метро «Хрещатик» розташований двоповерховий ресторан «Sanpaolo». Чимала будівля закладу налічує чотири зали, два літні майданчики, власну теплицю, де вирощують овочі та зелень, а також млин для виготовлення борошна з органічного зерна. Інтер’єр ресторану багатий на натуральні фактури з чорного дерева, білої цегли та живі рослини. У залах - м'які дивани піщаних, бузкових і оливкових тонів і оригінальні світильники у формі медуз. У меню авторські європейські та вегетаріанські страви, а також паназійське куховарство. Гордість закладу - хліб власної випічки. Представлена велика винна карта.