Переглядів: 549 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua дізнався, що планують заклади цього зимового вікенду. Обирайте, куди піти у Києві 8 – 11 грудня. Більш детально розповідаємо про Fabius, Saxagansky, Montecchi Capuleti, Osocor Residence, Bassano, Пивна дума, Хуторець На Дніпрі

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 8 – 11 грудня

Четвер, 8 грудня

Ресторан Fabius о 17:30 влаштовує творчий вечір поезії з талановитим поетом Іваном Якимовим. Його чуттєві авторські вірші у музичному акомпанементі пронизують серця слухачів з першого слова. Наприкінці виступу на гостей чекає благодійний аукціон на підтримку наших героїв. Вартість квитка: 3000 грн.  У вартість включено: концерт Івана Якимова, live music, welcome drink та закуски. 

Пʼятниця, 9 грудня

У п’ятницю ресторан Saxagansky о 17:00 влаштовує вечір живої музики – трибьют концерт Whitney Houston. Звучатимуть найпопулярніші пісні з репертуару Whitney Houston, американської легенди, однієї з успішних виконавців в історії світової музики. На гостей чекає нове італійське меню від бренд-шефа Елеонори Баранової, переможниці шоу «Майстер Шеф». Радимо скуштувати запеченого судака в маринаді з прованських трав, картопляно-трюфельним пюре, спаржевою квасолею та томатами чері (295 грн). І профітролі з маскарпоне під гарячим шоколадом (175 грн). Вхід вільний.

Ресторан Montecchi Capuleti о 19:00 влаштовує великий італійський вечір. На гостей чекає дегустація вин врожаю 2011 року – п’ять цікавих і незвичайних вин із автохтонних сортів винограду:

  • Sauvignon Winkl Sudtirol Alto Adige Terlaner; Selection
  • Альто Адидже – Pfefferer Classic Line; Classic Line
  • Альто Адидже – Barbera Del Monferrato Il Monello
  • Пьемонт – Valpolicella Superiore Ripasso Mara; Vigneti di Verona
  • Венето – Soave Classico; Pieropan.

Музичний супровід вечора – вокал та гітара від талановитого Сергія Томашевського. Вартість участі: 1000 грн.

Субота, 10 грудня

10 і 11 грудня Osocor Residence запрошує на відкриття зимової локації London Story, присвяченої столиці Великої Британії, що є вірним другом та помічником Україні в боротьбі з росією. На гостей чекатимуть атракціони, велика ковзанка, льодові вистави, новорічні та різдвяні перформанси й активні програми для дітей та дорослих. У зимовому містечку London Story лунатиме й музика — без сумніву, виключно британська. Артисти гратимуть для гостей триб’ют-концерти, присвячені творчості Елтона Джона, Стінга, Queen та інших. 

Один день на тиждень — понеділок — у резиденції зробили благодійним. Цього дня вхід для дітей, які є вимушеними переселенцями, буде безкоштовним. Так само безоплатно малеча зможе отримати ковзани. 

Аби економити електроенергію, в усі пікові дні зимове містечко працюватиме на власному потужному побутовому генераторі. Вартість входу: 200 грн у будні дні, у святкові та вихідні – 500 грн для дорослих і 350 грн для дітей. 

Ресторан Bassano о 17:00 влаштовує вечерю від Шефів, присвячену регіону Тоскана.  До вечері шеф-кухар Роман Жадан обрав пʼять страв:

  • Тосканський хліб та оливкова олія, адже саме з цього починається вечеря італійця.
  • Antipastі, а саме брускета помідоро з курячим пате, анчоусами, каперсами та мʼясні делікатеси та італійські сири.
  • Тосканський салат з тунцем.
  • Cacciucco, або густий рибний суп.
  • Papardelle alla lepre з соусом із тушкованого у червоному вині з помідорами зайця.
  • Арісто, або биток зі свинини запечений з апельсинами та розмарином.

На десерт Антон Штипа готує традиційний Дзукотто — холодний десерт, створений у Флореції спеціально для родини Медичі. Дигестив від Марʼяни Шостак — ягідний Toscana Spritz з ароматом зимового тосканського лісу, на основі битеру власного виробництва. Вартість вечері на одну персону: 3000 грн.

Пивна дума о 19:00 влаштовує дегустацію стаутів та фудпейринг. На заході гості зможуть:

  • Познайомитися з історією та особливостями стаутів.
  • Навчитися дегустувати пиво та скуштують одразу 6 відбірних стаутів: 3 українських та 3 імпортних
  • Спробувати спеціально підібрані закуски до стаутів, які підкреслюють їх смак в рамках фудпейрингу.
  • Поспілкуватися з пивоварами Пивної Думи.

Вартість участі: 650 грн.

Неділя, 11 грудня

У неділю ресторан Хуторець На Дніпрі запрошує на авторські борщі від шеф-кухаря. Цього разу гості зможуть скуштувати Червоний борщ з курчам та зеленим помідором, приготований на відкритому вогні. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все