Переглядів: 606 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Заклади столиці продовжують працювати та допомагати усім, хто цього потребує. І збирає гроші на потреби ЗСУ, влаштовуючи різноманітні благодійні заходи.Tomato.ua дізнався, що планують ресторани та кафе цього тижня. Розповідаємо, куди піти у Києві 26 – 29 січня.  У цій добірці – Fish Fetish, Глек, Boho Yosai, 32JazzClub, Barbeer, Золоті ворота.

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 26 – 29 січня

Четвер, 26 січня

У четвер Fish Fetish влаштовує благодійний збір із зірковими офіціантами. На варту комфорту гостей стануть усім відомі українці:

  • 14:00-17:00 — телеведуча Міла Єремєєва, актор Арам Арзуманян, актор Тарас Цимбалюк, акторка Наталка Денисенко, бізнесвумен Світлана Готочкіна;
  • 18:00-21:00 — блогерка Вікель, блогерка Анна Алхім, event організатор Вадим Келлер, fashion консультант Дмитро Глущак, блогер Кирило UCUPCAKE, дизайнерка Ксенія Шаповалова.

50% від чека кожного замовлення буде відраховано на допомогу @denis_khrystoff, котрий евакуює мирне населення з гарячих точок та допомагає постраждалим від війни.

Ресторан Глек о 18:00 запрошує на велику благодійну дегустацію унікальних українських вин у гастрономічному супроводі страв від шеф-кухаря закладу. Гості зможуть продегустувати 15 вин кращих вінтажів з власних колекцій як великих, так і крафтових виноробень України. А розпочнеться подорож з ігристого вина, виготовленого ще з кримського винограду від Artwinery з героїчного Бахмута. Цікаві історії про виноробні України, різноманіття теруарів та технологій виробництва вина, а ще про тонкощі фудпейрінгу гостям розкажуть ведучі вечора, члени Асоціації Сомельє України Юрій Глушко та Олексій Дуров. 100 % коштів від продажу квитків та благодійного аукціону тут перерахують на допомогу загону, що зараз боронить Україну на передовій. Вартість участі: 2700 грн.

Boho Yosai о 18:30 влаштовує гастрономічну вечерю. На гостей чекає камерна фудпейрінг-вечеря майстерно створена шеф-кухарем ресторану Денисом Новохацьким та сомельє Goodwine Петром Хоружим. У меню вечора:

  • Цитрусовий бріош з креветкою та гуакамоле;
  • Салат Цезар зі страусом;
  • Гуакамоле з креветкою та кукурудзяними млинцями;
  • Качка по-пекінськи.

Та героїчні вина, що вціліли після попадання ракети у склад GoodWine:

  • Кюве Імперіале Брют, Guido Berlucchi;
  • Вапьполічелла Суперіоре 2017, Zenato;
  • Бай Отт 2019. Domaines Ott;
  • Нора де Неве 2018 Vina Nora.

Вартість участі: 1200 грн

Пʼятниця, 27 січня

Wine Club by Biologist о 19:00 влаштовує дегустацію вин «Сорти-прибульці». Гості дізнаються, що є таки сорти винограду, які не зовсім характерні для України, та й загалом їх майже ніде не зустрінеш, крім місць їх історичної появи. До таких прикладів належить південноафриканський Пінотаж чи іспанський Альбаріньйо. А як вам «український Неббіоло»? Шансів, що ви зустрінете ці сорти в Україні майже немає. Та все ж таки є винарні та винороби, які вдаються до таких експериментів. На дегустації будуть представлені:

  • Юпітер PetNat, Father’s Wine, 2021;
  • Альбаріньйо, Beykush Winery, 2021;
  • Rkatsiteli, Biologist, 2020;
  • Неббіоло, Богдан Павлій 2020;
  • Pinotage, Beykush Winery, 2021;
  • Saperavi, Stakhovsky Winery, 2019.

Вартість участі: 600 грн.

Субота, 28 січня

У суботу о 18:00 завітайте до 32JazzClub. Тут влаштовують триб’ют-концерт відомої співачки Amy Winehouse. В програмі прозвучать найвідоміші та найулюбленіші пісні легендарної брітанської співачки соул-поп жанру, п’ятикратної володарки «Греммі» – Amy Winehouse. У виконанні бенду Марі Жигінас звучатимуть найліричніші та найкрасивіші пісні сучасності. Вартість квитка: 650 грн.

Паб Barbeer о 18:00 влаштовує благодійний триб’ют-концерт каліфорнійського гурту RHCP у фірмовому виконанні FUNQ Band. Зібрані кошти будуть направлені на збір для покупки автомобіля військовим з 120 батальйону глибинної розвідки, які захищають Україну на самому фронті. Послухаємо гарну музику в живому виконанні гурту та підтримаємо наших військових хлопців та дівчат для прискорення перемоги України. Вхід на концерт: благодійний донат. 

Неділя, 29 січня

У неділю о 15:00 арт-кафе Золоті ворота запрошує на відкриття літературно-шоколадного клубу. Поговоримо про Коко Шанель – законодавицю моди, її чоловіків, улюблені страви, моду в часи війни. Пориньте в атмосферу французьких солодощів, моди й шарму. Вартість участі: 500 грн. Шоколад від Коко Шанель, кава і тістечка включені у вартість квитка.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все