Ще не вирішили як провести ці мінливі березневі вихідні? Tomato.ua підібрав для вас цікаві та смачні пропозиції від ресторанів і кафе столиці. Куди піти у Києві 12 – 14 березня? Розповімо про Мальбек, Джеларти, Царське Село, Osocor, Très Français .
Куди піти у Києві 12 – 14 березня
П’ятниця, 12 березня
Почніть вихідні у п’ятницю в ресторані Мальбек. Тут о 19:00 почнеться дегустація вин Бургундії. Одного з самих загадкових и чарівних регіонів виноробства Франції и Світу. Ви спробуєте нові вина, які тільки з’явилися в Україні. Тож продегустуємо 3 білих і 3 червоних: Saint-Bris Sauvignon J.Moreau&Fils; Rully 1er Cru Clos de Bressande Chateau de Rully Antonin Rodet; Mersault Antonin Rodet; Mercurey Domaine De La Bressande; Santenay Chateau de Mercey Antonin Rodet; Chambolle-Musigny Antonin Rodet. Вартість дегустації: 1200 грн.
Субота, 13 березня
У суботу об 11:00 ресторан-студия Джеларти влаштовує кулінарний майстер-клас з приготування крафтового морозива. Також послухаємо цікаві історії про морозиво, дізнаємось, як розрізняти правильний продукт від не дуже. Тривалість – приблизно 2 години. Вартість участі: 500 грн.
Гарний варіант для сімейного відпочинку – святкування Масляної у ресторані Царське Село. Увесь день тут будуть проходити розважальні заходи та майстер-класи: творчій з гончарної майстерності та кулінарний з приготування млинців. Скуштуйте в ресторані салат «Зелена мрія» з авокадо, огірком, соковитою зеленню та гірчично-медовим соусом (270 грн). Та індичку зі смаженим шароном (295 грн).
Неділя, 14 березня
У неділю об 11:00 завітайте у ресторан Osocor. Тут влаштовують святкування Масляної з розважальною програмою для малечі та млинцями у виконанні шефа-кухаря Максима Мельника. Увечері на гостей чекає традиційна гра в лото та жива музика. Візьміть на вечерю салат з гарбузом, лохиною та прошутто (245 грн) і різотто неро з морепродуктами (470 грн). На десерт скуштуйте кокосовый чизкейк (185 грн).
Ресторан Très Français у неділю об 11:30 влаштовує заняття кулінарної школи. Цього разу будемо готувати страви до Масляної. Бренд-шеф ресторану Сергій Пожар разом з кулінарним експертом Матьє Арденом навчать готувати: класичні апельсинові млинці; французькі млинці з куркою; зеленый салат з особливим французским соусом. Орієнтовна тривалість майстер-класу 2 години. Вартість участі: 565 грн.
Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.