Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві, щоб провести вікенд 19-21 березня смачно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Taverna, Citronelle, Contrabando, Genatsvale&Hinkali.
Куди піти у Києві 19 – 21 березня
П’ятниця, 19 березня
У п’ятницю завітайте в ресторан Taverna. Тут о 19:00 почнеться колоритний вечір з грецькими танцями від танцювального колективу «АССА», майстер-класом по Сіртакі, грецькою музикою, середземноморськими стравами та биттям тарілок під грецькі мотиви. Візьміть на вечерю теплий салат з восьминогом на грилі й бебі картоплею (330 грн) та медальйони з ожиновим соусом (305 грн). На десерт замовте домашній чизкейк (88 грн).
Субота, 20 березня
У суботу об 11:00 ресторан Citronelle влаштовує етикет бранч. На гостей чекає знайомство зі столовим етикетом Британії. Ви дізнаєтесь про особливості британського привітання; відмінності британської та французької сервіровки; секрети супової ложки та багато іншого. Ведуча бранча Люсі Варнава, британський експерт традицій англійського чаювання і королівського етикету, шеф-кухар ресторану у місті Ноттінгем. Вартість участі: 1800 грн.
Увечері завітайте до ресторану Contrabando. Тут легенда вітчизняного андеграунду Олег Скрипка презентує свою лінійку українського вина. Шеф-кухар докладно розповість, що саме пасує і до якого саме сорту вина. У меню вечора антипасті, а саме український крафтовий сир, італійські сири пармезан та асіаго, французькі м’які сири, в’ялена італійська шинка прошутто та брезаола, оливки, в’ялені томати. Початок дегустації о 21:00. Вартість участі: 495 грн.
Неділя, 21 березня
У неділю об 11:00 завітайте у ресторан Genatsvale&Hinkali. Тут для юних кухарів влаштовують кулінарний майстер-клас. Шеф-кухар навчить дітлахів готувати солодкі та ніжні пеновані з сиром і курагою. Пеновані – це вид хачапурі, традиційна страва грузинської кухні, яка готується з листкового тіста. Вартість майстер-класу: 50 грн.
Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.