Переглядів: 843 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці цього тижня. У цій добірці – дегустації, вечірки-відкриття, стендап, кулінарний майстер-клас. Обирайте, куди піти у Києві 11 – 14 травня. Більш детально про івенти 45 Restaurant, BEEF meat & wine, Green Bar, Alchemist Bar, Genatsvale&Hinkali, Boho Yosai.

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 11 – 14 травня

Четвер, 11 травня

У четвер о 18:30 45 Restaurant влаштовує дегустацію авторських вин Bressan. Гості скуштують п’ять найцікавіших вин від Bressan та аперитив-сюрприз від ще одного генія з іншого італійського регіону. Та смачний стартер від шеф-кухаря закладу.

Лайн-ап дегустації:

  • Grigio in Grigio 2014 Bressan;
  • Pinot Nero 2015 Bressan;
  • Schioppettino 2015 Bressan;
  • Ego 2015 Bressan;
  • Pignol 15 anni 2004 Bressan.

Кворум – 7(8-max) учасників = 6 вин. Вартість участі: 2900 грн. Вино, смачний стартер та цікава розповідь включені. Додатковий гастрономічний супровід можна буде замовити на місці за бажанням. 

BEEF meat & wine о 19:00 влаштовує зустріч Wine Talks з шефом-сомельє Олександром Прохоровим. Запрошений гість вечора – Гліб Кошелєв. Гліб є справжнім знавцем своєї справи — 17 років у професії, дворазовий віце-чемпіон конкурсу «Кращий український сомельє», засновник «Vitis Wine School», автор винного посібника та титулований експерт-сомельє. Олександр Прохоров розповість про вина регіону Мендоза, особливості їх смаку та виробництва, а Гліб Кошелєв — про вино із регіону Сардинія. Вартість участі: 950 грн.

П’ятниця, 12 травня

Green Bar відновлює роботу в оновленому форматі. З нагоди перезапуску цього вікенду тут пройдуть вечірки-відкриття із виступами діджеїв, артистів і стендап-коміків. Кожного дня — своя розважальна програма:

  • 12 травня діджей-сет у закладі гратиме майстер перкусії Slava OX, 
  • 13 травня відбудеться акустичний вечір українського співака BRYANGIN, 
  • 14-го — радуватимуть гострими жартами стендап-коміки Андрій Бережко та Джейхун Сафаров. 

Гостей вікенду чекатимуть велкам-дрінки та виключно індонезійські закуски. 

Субота, 13 травня

У суботу о 18:00 завітайте до Alchemist Bar. Тут відкривають новий формат вечірок електронної музики – Відлуння. Хедлайнером вечірки стане BEAT INSIDE – дует діджеїв, саунд-продюсерів з Одеси. Музиканти є постійними учасниками топових фестивалей та випускаються на таких світових лейблах як Area Verde, Siona Records та ін. Також, в лайн-апі заходу один з найбільш цікавих та актуальних проектів електронної сцени – дует YAME (Club Sweat, Disco Halal), які грають музику в стилі Cosmic Indie Dance. Вартість квитків: 500 грн. Прибуток з продажу квитків піде на допомогу ЗСУ на Бахмутському напрямку.

Неділя, 7 травня

У неділю Genatsvale&Hinkali о 13:00 влаштовують дитячий майстер-клас. Цього разу малеча буде готувати та насолоджуватися варениками з картоплею. Вартість участі: 100 грн.

Boho Yosai о 19:00 влаштовує Стендап та вино. Для гостей жартуватимуть:

  • Макс Вишинський — комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, який дав сольний концерт в МЦКМ «Жовтневий Палац», також його стендап звучав в Палаці Спорту перед 5000 глядачами;
  • Антон Тимошенко — популярний стендап-комік, сценарист «Телебачення Торонто», відомий політичними та соціальними жартами;
  • Настя Зухвала — найвідвертіша та безкомпромісна стендап-комікеса України, переможниця наймасштабнішого стендап-фестивалю в м.Одеса, очільниця Зухвалого батальйону, коментаторка шоу Богиня шопінгу;
  • Андрій Бережко — переможець «Розсміши коміка», учасник стендап-шоу Гуднайт Клаб, іронізує над своїм життям, але вам здається, що над вашим.

Вартість квитків: 390 — 790 грн. 25% від прибутку тут передадуть на потреби ЗСУ.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все