Куда пойти в Киеве

Незважаючи на ворожі ракетні обстріли, заклади столиці продовжують працювати та підтримувати економіку країни, допомагати волонтерам та ЗСУ. Tomato.ua дізнався, що  цікавого планують заклади столиці цього вікенду. Обирайте, куди піти у Києві 3 – 6 листопада? Більш детально розповідаємо про Вино і люди, Остання Барикада, Montecchi Capuleti,  32JazzClub, Кухмейстер.  

Куди піти у Києві 3 – 6 листопада

Четвер, 3 листопада

У четвер кафе Вино і люди о 18:00 влаштовує гастрономічну дегустацію. Цього вечора сомельє Петро Хоружий підбере особливі вина до страв від шеф-кухаря:

  • капоната з баклажанів;
  • смореброд зі скумбрією;
  • філе дорадо з соте із гарбуза та соусом Дор Блю (з нового осіннього меню)
  • торт Стефанія.

Вартість участі: 850 грн. Частину коштів тут передадуть на потреби ЗСУ.

Ресторан Остання Барикада о 18:30 влаштовує вечір української морської кухні: третю операцію Об’єднаних Культурних сил. Будемо дискутувати про українську морську кухню, кулінарні традиції Чорного й Азовського морів, незвичайні страви і гастрономічні плани після перемоги. Про що будемо говорити:

  • локальний сіфуд: резиденти наших морів, морепродукти-шпіони та зірки експорту;
  • рибний південь: 186 видів чорноморської риби і 1001 відтінок рибної юшки;
  • локальні традиції Північного Причорномор’я;
  • риба і морепродукти у кримськотатарській кухні: хамса-тава, балик-кебаб і плов з рапанами;
  • гастрономічний опір: як локальні кулінарні традиції опиралися російській окупації і продовжують це робити;
  • їжа-ностальгія та їжа-підтримка: страви, по які ми повернемося на узбережжя рідних морів після перемоги.

Вхід вільний.

Пʼятниця, 4 листопада

У п’ятницю ресторан Montecchi Capuleti о 19:00 влаштовує еногастрономічну вечерю з легендою українського тенісу та власником виноробні Stakhovsky Wines Сергієм Стаховським. Цього разу гості скуштують вина врожаю 2018 року під акомпанемент страв від нового шеф-кухаря ресторану.⠀

Лайнап дегустації:

  • Merlot 2018 — витримане сухе сортове червоне;
  • Merlot RESERVE 2018 — витримане сухе сортове червоне;
  • Saperavi 2018 — витримане сухе сортове червоне;
  • Seperavi RESERVE 2018 — витримане сухе червоне;
  • Furmint 2018 — десертне біле.

Вартість сет-меню з винами на одного гостя 1000 грн.

Субота, 5 листопада

У суботу о 18:00 завітайте до 32JazzClub. Тут виступатиме Daryna Gavryck Quartet з програмою With a Song in My Heart. Це програма, що складається з традиційних джазових композицій різних епох. В ній прозвучать мелодії таких митців, як Josef Myrow, Carl Fisher, Joe Greene та інших визначних постатей, завдяки яким ми маємо велику радість вивчати і транслювати красу цього незглибимого жанру. Вартість квитків: 500 грн.

Неділя, 6 листопада

У неділю ресторан Кухмейстер о 15:00 влаштовує еногастрономічну дегустацію Seafood & Wine. На гостей чекають 5 вин та страв з морепродуктів, спеціально підібраних, щоб розкрити всі відтінки смаків. Сомельє Денис Тітаренко розповість про магію поєднань вина та морепродуктів.

Меню вечора:

  • Рієт з сібасу на пюре з зеленого горошку – Chenin blanc, MAN
  • Севіче з кефалі з гуакамоле та кумкватом – Savignon Blanc, Aotearoa
  • Мідії в тайському стилі – Riesling, Framingham
  • Креветка фарширована сиром фета – Chardonnay, Domain Maldant Pauvelot
  • Тунець з манго – Traminer, Antonutti.

Вартість участі: 990 грн

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!💙💛

Поделиться:
Показать все

Читать статьи о Киев

Показать Все Показать все

Читать статьи о Куда пойти в выходные в Киеве

Показать Все Показать все

Читать статьи о Куда пойти в Киеве

Показать Все