«Кухмейстер» – це ресторан, який розмістився на вулиці Єлизавети Чавдар в Києві, між станціями метро «Позняки» та «Осокорки».
Заклад являє собою триповерховий особняк, який вміщує до 450 гостей і включає кілька затишних залів з камінами, професійно обладнану сцену для концертів, дитячий ігровий майданчик на літній терасі.
Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної європейської класики з елементами модерну - теплі пісочні й бежеві відтінки, м'які дивани та крісла, меблі та оздоблення з натурального дерева, велика кількість живої зелені, багаторівневе освітлення.
Основу меню складають традиційні страви європейської та української кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Особливістю ресторану вважається відкрита кухня, де гості можуть спостерігати процес приготування замовлених страв.
Меню «Кухмейстера» містить закуски «На один зуб», салати та італійські страви, п'ять різновидів супів, борошняні та рисові страви, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, устриці, гарніри, страви для компаній, солодку випічку та десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- курячий паштет з трюфелем,
- карпачо з телятини з імбирно-лаймовою заправою під сиром пармезан,
- густий томатний суп з рибою і морепродуктами,
- теплий салат з ростбіфом, баклажанами й печеними томатами,
- рисову локшину з мідіями й восьминогом в соусі «Пад тай»,
- стейк з тунця в соусі «Понзу-Юзу»,
- качину ніжку в сливовому соусі з карамелізованими яблуками,
- мітболи з мармурової телятини з неаполітанським рагу,
- таджин з кус-кусом, телятиною та в'яленою журавлиною.
У великій барною карті гості знайдуть асортимент міцного алкоголю, зокрема ірландський, шотландський, американський, японський й індійський віскі, розливне пиво, а також вина Італії, Іспанії, Німеччини, Португалії, Чилі, Австралії, Аргентини, частину з яких можна замовляти у бокалах.