Головна / Ресторани / Кухмейстер

Ресторан Кухмейстер

Кухмейстер
3
Київ, вул. Єлизавети Чавдар 36
3
Все фотографии
Ресторан Кухмейстер
Київ, вул. Єлизавети Чавдар 36
Київ, вул. Єлизавети Чавдар 36
+38 095 599 3636
Осокорки
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Кухмейстер» – це ресторан, який розмістився на вулиці Єлизавети Чавдар в Києві, між станціями метро «Позняки» та «Осокорки». Заклад являє собою триповерховий особняк, який вміщує до 450 гостей і включає кілька затишних залів з камінами, професійно обладнану сцену для концертів, дитячий ігровий майданчик на літній терасі. Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної європейської класики з елементами модерну - теплі пісочні й бежеві відтінки, м'які дивани та крісла, меблі та оздо...

«Кухмейстер» – це ресторан, який розмістився на вулиці Єлизавети Чавдар в Києві, між станціями метро «Позняки» та «Осокорки».

Заклад являє собою триповерховий особняк, який вміщує до 450 гостей і включає кілька затишних залів з камінами, професійно обладнану сцену для концертів, дитячий ігровий майданчик на літній терасі.

Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної європейської класики з елементами модерну - теплі пісочні й бежеві відтінки, м'які дивани та крісла, меблі та оздоблення з натурального дерева, велика кількість живої зелені, багаторівневе освітлення.

Основу меню складають традиційні страви європейської та української кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.

Особливістю ресторану вважається відкрита кухня, де гості можуть спостерігати процес приготування замовлених страв.

Меню «Кухмейстера» містить закуски «На один зуб», салати та італійські страви, п'ять різновидів супів, борошняні та рисові страви, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, устриці, гарніри, страви для компаній, солодку випічку та десерти.

Серед фірмових страв ресторану відзначають:

  • курячий паштет з трюфелем,
  • карпачо з телятини з імбирно-лаймовою заправою під сиром пармезан,
  • густий томатний суп з рибою і морепродуктами,
  • теплий салат з ростбіфом, баклажанами й печеними томатами,
  • рисову локшину з мідіями й восьминогом в соусі «Пад тай»,
  • стейк з тунця в соусі «Понзу-Юзу»,
  • качину ніжку в сливовому соусі з карамелізованими яблуками,
  • мітболи з мармурової телятини з неаполітанським рагу,
  • таджин з кус-кусом, телятиною та в'яленою журавлиною.
Для ласунів у закладі представлена десертна карта, в якій зазначають торт «Наполеон» з маракуйєвим соусом, чизкейк з трюфельним медом, карамельний торт «Медовик» зі смородиновим кюлі.

У великій барною карті гості знайдуть асортимент міцного алкоголю, зокрема ірландський, шотландський, американський, японський й індійський віскі, розливне пиво, а також вина Італії, Іспанії, Німеччини, Португалії, Чилі, Австралії, Аргентини, частину з яких можна замовляти у бокалах.

Меню
Читать статьи о ресторане
04.03.21
317
Киев , Куда пойти в выходные в Киеве , Куда пойти в Киеве
Куди піти у Києві на цих весняних вихідних
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!