Переглядів: 701 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

На вулиці столиці похмуро та незатишно. Натомість у закладах планують вечори живої музики, майстер-класи та оновлення меню. Якщо ви ще не вирішили, куди піти у Києві цими вихідними, шукайте найцікавіше на Tomato.ua. Сьогодні розповідаємо про Кав‘ЯркО, Файна Фамілія, Fabius, Harvest, DOM N10.

Куди піти у Києві 12 – 14 листопада

П’ятниця, 12 листопада

У п’ятницю о 19:00 Кав‘ЯркО влаштовує вечір живої музики. Цього разу тут виступатиме майстер іспанської гітари. Євген Седько – гітарист у стилі фламенко, почав свій творчий шлях, надихнувшись музикою іспанських майстрів фламенко. У програмі традиційне та сучасне фламенко, бразильська боса-нова, етно-ф’южн, фінгерстайл, а також власні твори виконавця. Гості зможуть скуштувати ароматної кави, чаю або гарячий шоколад чи какао з різноманітними смаколиками. Внесок 250 за місце.

Субота, 13 листопада

Беріть друзів та йдіть у ресторан Файна Фамілі куштувати фірмовий сет ЇЖА.ВИНО.ДРУЗІ. У меню: кільця кальмарів-фрі з часниково-сметанним соусом; креветки, смажені у винному соусі; мідії в пармезановому соусі; каструля мідій у винному соусі по-бельгійськи; картопля фрі; чіабата; глечик вина на двох. Вартість: 598 грн.

О 15:00 ресторан Fabius влаштовує для малюків грандіозну вечірку Сandy Party. У насиченій програмі маленьких гостей чекає яскрава анімація та аквагрим; кулінарний майстер-клас від шефа; повітряні кульки-конструктори у подарунок кожному гостю. А дорослі у цей час можуть посмакувати фірмовими стравами. Радимо спробувати салат з креветками й диким тунцем з артішоками, томатами чері, огірком, руколою і кедровими горіхами (485 грн). Та турнедо з телятини з вершковим соусом, картоплею i грибами (545 грн).

Неділя, 14 листопада

Якщо у вас є діти, радимо завітати до ресторану Harvest. Тут о 12:00 для маленьких гостей влаштовують кулінарний майстер-клас. Юні кулінари разом з кроликом Харві будуть готувати справжнє морозиво. Вхід вільний для гостей ресторану.

Ресторан DOM N10 запрошує на нове авторське меню, присвячене сезону трюфеля. Шеф-кухар Георгій Шаруєв створив спеціальне меню з істрійських трюфелів і органічних фермерських продуктів. Скуштуйте карпачо з телятини з пармезаном та чорним iстрiйським трюфелем (380 грн), пасту у вершково-трюфельному соусi з чорним iстрiйським трюфелем (460 грн). І торт на гречаному меду з трюфельним кремом, морозивом сабайон та сезонним чорним трюфелем (235 грн).

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Ідеальне місце для новорічного корпоративу в Києві. Частина 2

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все