Ресторан Fabius (Фабіус)

Fabius
4.2
Київ, Столичне шосе 70
4.2
Все фотографии
Ресторан Fabius (Фабіус)
Київ, Столичне шосе 70
Київ, Столичне шосе 70
+38 067 632 8417
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Fabius» – це заміський ресторанний комплекс, у складі якого є власна сироварня, екотеплиця та пекарня. Заклад розмістився недалеко від станції метро «Видубичі», на Столичному шосе. Дизайнерський інтер'єр оформлений у стилі американського лофт: скісний дах, панорамні вікна, натуральне дерево й метал в оздобленні, а також синьо-сіра кольорова гама. У складі ресторану п'ять залів. На першому поверсі — просторий основний зал з каміном, контактна барна стійка, акваріум з лобстерами й гордощі «Fabi...

«Fabius» – це заміський ресторанний комплекс, у складі якого є власна сироварня, екотеплиця та пекарня. Заклад розмістився недалеко від станції метро «Видубичі», на Столичному шосе.

Дизайнерський інтер'єр оформлений у стилі американського лофт: скісний дах, панорамні вікна, натуральне дерево й метал в оздобленні, а також синьо-сіра кольорова гама. У складі ресторану п'ять залів.

На першому поверсі — просторий основний зал з каміном, контактна барна стійка, акваріум з лобстерами й гордощі «Fabius» – дві винні шафи.

Другий поверх займають три зали. Варто відзначити, що в ресторані є дві тераси: панорамна й літня. З панорамної тераси, на другому поверсі закладу, відкривається вигляд на фонтан і сцену. Вона оточена гортензіями й залита світлом завдяки великим вікнам. На літній терасі обладнані альтанки для компанії та невеликі відокремлені альтанки й сцена. З відкритої тераси можна вийти на дитячий майданчик, де працює дитяча резиденція.

В основі меню – італійська кухня в авторській інтерпретації шеф-кухаря.

У власній сироварні виробляють десять сортів сиру, серед яких моцарела, бурата, стратачелла, копчений скаморца, рікота, аффумікато з деревним ароматом, кремоподібний маскарпоне, качота, качіокавало.

У пекарні випікають чіабату, картопляний хліб з пшеничного борошна, зерновий з цільними злаками, грісіні, фокачу з розмарином, з соусом песто й сиром пармезан, з запеченим сиром моцарела, з в'яленими томатами та оливками. Страви меню готують на шоу-кухні та використовують для цього помідори, огірки, салат, зелень, мікрогрін, які вирощують у власній теплиці. Пасту готують руками.

Для стейків використовують м'ясо чорного ангуса та м'ясо, яке поставляють українські фермери. Тісто для фірмової піци роблять з твердих сортів борошна й випікають на відкритій кухні.

Фірмові позиції меню:

  • паппарделле з білими грибами,
  • тальятелле з чорнилом каракатиці та морепродуктами,
  • спагеті карбонара,
  • каре новозеландського ягняти з картопляним гратеном,
  • запечений кролик з молодою картоплею й шпинатом,
  • курча з овочами й трюфельною пастою.

Велика десертна карта містить авторські пригощання від шефа:

  • чизкейк,
  • брауні,
  • теплий мус з тапіокі з манго й кокосом.

В алкогольній карті переважають вишукані вина Італії та Нового Світу, які допомагає вибрати сомельє. Винна шафа ресторану налічує понад 500 видів вина.

Сайт:
Читать статьи о ресторане
11.11.21
234
Киев , Куда пойти в выходные в Киеве , Куда пойти в Киеве
Куди піти у Києві у цей вікенд листопада
28.10.21
1142
Топ-5 Киев , Киев , Куда пойти в Киеве
Всесезонні альтанки та мальовничі тераси закладів Києва
09.09.21
400
Киев , Куда пойти в выходные в Киеве , Куда пойти в Киеве
Куди піти у Києві у середині вересня
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!