4.4

Ресторан Fabius (Фабіус)

Fabius
4.4
Київ, Столичне шосе 70
Київ, Столичне шосе 70 
Опис

«Fabius» – це заміський ресторанний комплекс, у складі якого є власна сироварня, екотеплиця та пекарня. Заклад розмістився недалеко від станції метро «Видубичі», на Столичному шосе.

Дизайнерський інтер'єр оформлений у стилі американського лофт: скісний дах, панорамні вікна, натуральне дерево й метал в оздобленні, а також синьо-сіра кольорова гама. У складі ресторану п'ять залів.

На першому поверсі — просторий основний зал з каміном, контактна барна стійка, акваріум з лобстерам...

«Fabius» – це заміський ресторанний комплекс, у складі якого є власна сироварня, екотеплиця та пекарня. Заклад розмістився недалеко від станції метро «Видубичі», на Столичному шосе.

Дизайнерський інтер'єр оформлений у стилі американського лофт: скісний дах, панорамні вікна, натуральне дерево й метал в оздобленні, а також синьо-сіра кольорова гама. У складі ресторану п'ять залів.

На першому поверсі — просторий основний зал з каміном, контактна барна стійка, акваріум з лобстерами й гордощі «Fabius» – дві винні шафи.

Другий поверх займають три зали. Варто відзначити, що в ресторані є дві тераси: панорамна й літня. З панорамної тераси, на другому поверсі закладу, відкривається вигляд на фонтан і сцену. Вона оточена гортензіями й залита світлом завдяки великим вікнам. На літній терасі обладнані альтанки для компанії та невеликі відокремлені альтанки й сцена. З відкритої тераси можна вийти на дитячий майданчик, де працює дитяча резиденція.

В основі меню – італійська кухня в авторській інтерпретації шеф-кухаря.

У власній сироварні виробляють десять сортів сиру, серед яких моцарела, бурата, стратачелла, копчений скаморца, рікота, аффумікато з деревним ароматом, кремоподібний маскарпоне, качота, качіокавало.

У пекарні випікають чіабату, картопляний хліб з пшеничного борошна, зерновий з цільними злаками, грісіні, фокачу з розмарином, з соусом песто й сиром пармезан, з запеченим сиром моцарела, з в'яленими томатами та оливками. Страви меню готують на шоу-кухні та використовують для цього помідори, огірки, салат, зелень, мікрогрін, які вирощують у власній теплиці. Пасту готують руками.

Для стейків використовують м'ясо чорного ангуса та м'ясо, яке поставляють українські фермери. Тісто для фірмової піци роблять з твердих сортів борошна й випікають на відкритій кухні.

Фірмові позиції меню:

  • паппарделле з білими грибами,
  • тальятелле з чорнилом каракатиці та морепродуктами,
  • спагеті карбонара,
  • каре новозеландського ягняти з картопляним гратеном,
  • запечений кролик з молодою картоплею й шпинатом,
  • курча з овочами й трюфельною пастою.

Велика десертна карта містить авторські пригощання від шефа:

  • чизкейк,
  • брауні,
  • теплий мус з тапіокі з манго й кокосом.

В алкогольній карті переважають вишукані вина Італії та Нового Світу, які допомагає вибрати сомельє. Винна шафа ресторану налічує понад 500 видів вина.

Меню
Дій!
Ресторан Fabius (Фабіус)
Київ, Столичне шосе 70
Заклади поруч
Заклади з акціями
?
Viet bar
Київ, вул. Велика Васильківська 88 (Олімпійська)
3
Berliner Doner
Київ, бул. Тараса Шевченка 31 (Університет)
?
ОЙ KAVA
Київ, вул. Ентузіастів 25 (Русанівка)
Схожі заклади
Схожі заклади
Заклади поруч