Переглядів: 500 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Tomato.ua дізнався, що  цікавого планують заклади Львова цього тижня. У цій добірці дегустації, вина, кулінарний майстер-клас, вечір живої музики, благодійний концерт. Обирайте, куди піти у Львові 10 – 13 листопада. Більш детально про івенти ZWIN, Добрий друг 3, Ribs House, Dos Almas, Галерея лицарів, Валентино.   

Заклади Львова продовжують роботу у складний час, аби підтримувати економіку нашої країни, надавати робочі місця та допомагати волонтерам та ЗСУ.

Куди піти у Львові 10 – 13 листопада

Четвер, 10 листопада

У четвер винний бар ZWIN о 19:00 влаштовує винну дегустацію. Цього вечора для гостей підготували п’ять яскравих позицій аргентинських вин з різних регіонів. А доповненням до цікавої підбірки будуть страви від шеф-кухаря закладу. Частину коштів від заходу перерахують на благодійність. Вартість участі: 1000 грн.

Пʼятниця, 11 листопада

У п’ятницю завітайте до пабу Добрий друг 3 на Івана Федорова, 1. У закладі запустили акцію на всі смаки домашнього вина. Замовляєте дві порції вина одного смаку – і третю отримуєте безкоштовно. Акція діє до 30 листопада. Радимо взяти до вина (39 грн/ 200 мл) піцу Чотири сири на чорній основі з сирами крем-чіз, пармезан, дорблю, камамбер, моцарела, вершками та ягідним соусом (249 грн).

Ресторан Ribs House о 19:00 влаштовує спільний виступ двох українських артистів – Хаса та М’яти. Упродовж 7 місяців війни вони дали понад 50 благодійних концертів для ЗСУ, взяли участь у численних доброчинних заходах, спрямованих на допомогу дітям на окупованих територіях та підтримку військових. Співаки працюють у музичній арт-обороні. На гостей чекають багато приємних музичних сюрпризів від виконавців. Вартість квитків: від 400 грн. 

Субота, 12 листопада

У суботу бар Dos Almas о 19:00 влаштовує вечірку Cubanos Noches. На гостей чекають  авторські коктейлі від cantineros, дегустація нового кубинського меню, DJ GOOCH BROWN і його запальні ритми. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Завітайте до ресторану Галерея лицарів. Тут влаштовують вечір живого вокалу. Отримайте насолоду від фірмових страв і живого виконання улюблених пісень. У меню обирайте запечений баклажан з сиром моцарелла та томатною сальсою (168 грн), салат з роcтбіфом, смаженими овочами та медово-гірчичною заправкою (205 грн). І філе лосося з шпинатно-горошковим пюре та вершково-ікорним соусом (290 грн).

Неділя, 13 листопада

Беріть малечу та відправляйтеся у ресторан Валентино. Тут о 14:00 влаштовують кулінарний майстер-клас для діточок. Цього разу юні кухарі будуть готувати піцу Маргариту. Вартість: 250 грн. 

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все