Переглядів: 2409 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Заклади столиці допоможуть не лише влаштувати приємний та теплий вечір, а й чудово зекономити. Tomato.ua розповість про літні акції та вигідні пропозиції від онлайн-ресторанів Києва. Читайте у статті про Рис&Риба, БагатоЛосося, Василеві Пироги, The Burger, Ninja WOK.

Рис&Риба

Рис&Риба – мережа преміум суші-барів. Тут впевнені: більше риби – більше задоволення. Онлайн-ресторан пропонує сашимі, боули та салати, роли та сети, суші, макі-роли, гункани, солодкі роли та напої. Для компанії завжди вигідно брати сети ролів. На сайті ви знайдете 10 різних сетів ролів (від 500 до 1750 грн) – для сімейного вечора, пікніку, посиденьок з друзями чи вечірки.

Рис&Риба пропонує вигідну систему лояльності для гостей. У «Щасливі години» з понеділка по четвер з 10:00 до 15:00 діє знижка 15% на всі роли. У рамках акції «Заберу сам» можна замовити та забрати будь-які страви з меню зі знижкою 10%. Іменинник гарантовано отримує 15% знижки на замовлення у день народження. Онлайн-ресторан дарує рол за перше замовлення у додатку та за чесний відгук у Google. Жителі Києва, Одеси та Ірпеня можуть зробити замовлення зручним способом: на сайті, у соціальних мережах, у додатку та за телефоном гарячої лінії.

БагатоЛосося

БагатоЛосося – ресторан доставки різноманітних страв з риби та овочів. Три основи онлайн ресторану – смачно, якісно, багато. Компанія не дарма отримала саме таку назву. Основну увагу приділяють тому, щоб у стравах було багато лосося, а пакування дозволяло отримати страви свіжими й у тому вигляді, в якому їх приготував шеф-кухар. Це можливо завдяки швидкій доставці у термосумках.

У меню представлений широкий асортимент рибних страв на будь-який смак. У їх приготуванні використовують лише свіжу рибу з Норвегії. Ви можете замовити роли, сети на компанію, поке, салати, супи, сніданки та десерти. БагатоЛосося пропонує знижку 20% на все меню за промокодом ТОМАТО20. Акція діє до 31.08.2021. Цікаві позиції меню зі знижкою – Поке з кіноа і лососем (252 грн), Рол Філадельфія з лососем (208 грн), Окрошка з лососем (172 грн). Замовлення можна зробити на сайті або за телефоном кожного дня з 11:00 до 23:00.

Василеві Пироги

Василеві Пироги – ресторан, у якому випікають пироги з 2013 року. Це пісочне тісто на вершковому маслі та понад 60% начинки. На сайті представлено більше ніж 30 видів пирогів. В асортименті – рибні, мясні, солодкі, шоколадні пироги, з сиром та овочами, з птиці, а також солодка випічка і дегустаційні набори. Яскраві позиції – М’ясний дегустаційний комбо набір (400 грн), Пиріг із шпинатом і фореллю (445 грн – цілій і 57 грн – шматочок) і Пиріг з чорниценю та сиром рікота (310 і 41 грн).

Василеві Пироги тішать вигідними пропозиціями. Одна з них – Фірмовий чізкейк в банці у подарунок до кожного 2-го пирога. Також пропонують акцію для іменинників – до кожного пирога 0.5 літра лимонаду у подарунок. Заклад запустив літню акцію Бадьорий ранок, щоб кожен літній ранок був смачним і бадьорим. Ви можете завітати за пирогом і напоєм і отримати знижку 20%. Пропозиція діє до 31 серпня 2021 року.

The Burger

The Burger – сервіс доставки справжніх американських бургерів у Києві. Головні особливості компанії – висока якість продуктів і ретельно розроблені рецепти. Для приготування страв використовують свіже м’ясо без заморозки, європейські сири та натуральні булочки. Рекомендуємо спробувати бургер The Daddy (320 грн) з 2 великими котлетами, подвійними порціями бекону і чеддеру та фірмовий The Burger (210 грн) з яловичою котлетою, беконом, цибулевими кільцями і соусом BBQ. Бургер також можна зібрати самостійно за допомогою конструктора.

У The Burger до кінця місяця діє Сезон Мармурового М’яса. У меню з’явився особливий Бургер Arkansas (210 грн) з мармуровим м’ясом. Кожного понеділка діє акція 1+1=3 – три бургери за ціною двох. Якщо раптом посеред ночі вам захочеться з’їсти бургер, компанія здійснить нічну доставку (по пт і сб до 00:00). У четвер і неділю діє пропозиція Солодка парочка – два набори донатів можна замовити за ціною одного.

Ninja WOK

Ninja WOK – новий сервіс доставки різнопланових страв азіатської кухні. Тут готують локшину, рис, стір-фай, супи, салати та багато іншого. Візитна картка компанії – свіжість і насичений смак страв. Цього досягають завдяки найякіснішим інгредієнтам, які кожного дня надходять на кухню від перевірених постачальників. До правил компанії не входить використовувати заморожені продукти та економити на об’ємі порцій.

Ninja WOK завжди тішить клієнтів різноманітними пропозиціями. У новому літньому меню шеф-кухар презентував китайські пельмені Шумаі, парові булочки Бао, холодні супи та фірмові кокосові десерти з полуницею і бананом. Рекомендуємо замовити Локшину з фірмовою качкою по-пекінськи (190 грн), холодну закуску Сібас (275 грн) і Бао з креветкою (225 грн). Нінзя тішить не лише людей, але і їх домашніх улюбленців. Разом з літнім меню доставлять корм для вашого котика чи песика – для його отримання достатньо лише поставити відповідну галочку при оформленні замовлення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Столичні бари: кращі авторські коктейлі у закладах Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все