Переглядів: 6943 Час на прочитання: 7 хв
Львов

У закладах потихеньку відкриваються літні майданчики, на яких можна насолодитися сонячними променями й легеньким вітерцем. Ресторани та кафе пропонують не лише вишукані страви, закуски та авторські напої, а й трапезу з неймовірним краєвидом на місто. У добірці від Tomato.ua – ресторани у Львові з літнім майданчиком. Розповідаємо про Цитадель, Сицилійський Дворик, Art Hall.

А нижче читайте також про заклади Діскавері Патіо, Grand Rooftop, Вежа, Валентино, Реберня Під Арсеналом.

Літні ресторани Львова та інші заклади продовжують працювати, щоб дарувати гостям посмішки та яскраві емоції, щоб підтримувати економіку та наших захисників.

Ресторани з літніми терасами Львів

Цитадель

Ресторан Цитадель – затишний куточок із парковою територією в самому центрі Львова, де можна помилуватися більше ніж 150 видами рослин, послухати спів птахів і відволіктися від міської метушні. Комплекс Citadel має власний паркінг, на якому ви можете з легкістю залишити своє авто. Тут ви відчуєте справжній затишок і комфорт.

Тераса Цитадель багатогранна: м’які крісла й дивани, гарна музика й атмосфера спокою, оригінальні страви й освіжаючі напої. Концепція кухні розкривається через стихію вогню у меню Grill & BBQ, яке неодмінно здивує смаком.

Citadel запрошує вас у Gastro Trip від шеф-кухаря Євгенія Сушка. На вас чекають різноманітні страви, напої та десерти. Яскраві позиції – Люля з кролика (269 грн), Салат з хрустким баклажаном (380 грн), Лопатка ягня (309 грн/100 г), Тещині котлетки (499 грн).

Насолодіться цікавими стравами на літній терасі ресторану, де панує затишок і гармонія.

Сицилійський Дворик

Сицилійський Дворик – новий затишний заклад, який відкрився на вулиці Богдана Хмельницького біля Старого Ринку. В інтер’єрі закладу заховалися приємні спогади: вінтажна шафа з бабусиним фарфором, перламутрова люстра, мамині вазонки, старе піаніно, цікаві умивальники.

Назва закладу говорить сама за себе. Його головна родзинка – гарний дворик, де панує особлива атмосфера. Він і львівський, і сицилійський водночас.

Нова тераса у Львові в сицилійському дворику — ідеальне місце для посиденьок, піци та апероля. Неодмінно завітайте сюди з друзями, сім’єю чи коханою людиною.

На вас чекає приємна трапеза на свіжому повітрі й сицилійське сонечко. Головна зірка меню – сицилійська піцка 22 см, у якій начинки, як у великій. Є класичні та оригінальні смаки: Маргарита, Марінара, З сиром брі та сливою, Пепероні, З курячими мітболами, в’яленими томатами та броколі, Мартадела з фісташками та стратчателлою, Овочева з чіпсами каперсів і кедровим горіхом (130-320 грн). Яскраві позиції з основного меню – Лазанья, Ті самі сирники, Гаспачо, Салат «Гай Юлій», Баскський чизкейк.

Art Hall

Art Hall – сучасний заклад, де на вас чекає авторська кухня, яскраві коктейлі та круті акції.

У меню – страви на будь-який смак: бургери, салати, закуски, борщ, Том ям, вок, гарячі страви, десерти. Рекомендуємо скуштувати салат Качка в хмарах (255 грн), бургер «Chef burger або Володар кілець» (285 грн) з соковитою яловичою котлетою та Токійський шніцель (285 грн) з телятини, начинений каперсами, чилі, сиром дор блю у дуеті з міксом салату, полуниці, пармезану та пікантним соусом. Цікавий коктейль – I can by myself flowers (215 грн), який готують на основі джину й лікеру зі смаком лічі.

Гості можуть відпочити на затишній літній терасі Art Hall, яка розрахована на 45 осіб. Одна з її особливостей – автоматичні вікна, які зачиняють у негоду, щоб вам завжди було комфортно. З майданчика відкривається вид на могутню 150-річну липу, яка залишилася тут від колишнього ботанічного саду Маєра. При вході на терасу розташувався пишний квітковий стелаж, який милує око.

Якщо ви любите співати, неодмінно продемонструйте свої вміння в караоке, яке працює кожного дня з 17:00.

Літні майданчики ресторанів у Львові

Tomato.ua раніше вже розповідав про заклади з терасами у Львові. Це Діскавері Патіо, Grand Rooftop, Вежа, Валентино, Реберня Під Арсеналом. Рекомендуємо їх також відвідати. Актуальне меню та ціни уточнюйте в менеджерів або адміністраторів.

Діскавері Патіо

Діскавері Патіо – ресторан зі стравами європейської та італійської кухні з акцентом на піці та пасті. У закладі є атмосферна тераса, яка оформлена в стилі класичного італійського дворика. До 12:00 ресторан тішить компліментом – кожен гість отримує в подарунок лимонад або бокал ігристого.

У меню Діскавері Патіо – сніданки, які можна замовляти з 8:00 до 22:00, супи, основні страви, паста, піца, салати, закуски, напої та десерти від власної кондитерської. Цікаві позиції меню – Цезар з барбарійською качкою (156 грн) та Яйця Бенедикт з соусом Hollandaise (від 131 грн), до яких можна обрати лосось гравлакс, індичку су-від, чи ростбіф з томатами.

Grand Rooftop

Grand Hotel Lviv Luxury & SPA запрошує у Grand Rooftop – ресторан на даху з видом на Львів. У закладі відкрита тераса, це чудове місце для відпочинку в теплу пору року. Тут можна зустрітися з друзями чи сім’єю, відсвяткувати день народження чи дівич-вечір, а також організувати фотосесію та освідчитися коханій людині.

На відвідувачів Grand Rooftop чекає панорамний краєвий на місто Лева та вишукані страви від ресторану Grand SoLie. Рекомендуємо скуштувати Асорті морських делікатесів (725 грн), Томлену косулю з пікантним селеровим пюре (540 грн) та Запечену картоплю з ароматом трюфеля і пармезаном (115 грн).

Вежа

Вежа – панорама бар у Львові, який відкрився у відновленій водонапірній вежі 1894 року на території Стрийського парку. На гостей чекають фірмові напої, авторська кухня та культова атмосфера місця. Ви зможете насолодитися неймовірнім краєвидом у панорамному залі на висоті 481 метр над рівнем моря. Ввечері він перетворюється на найвищий танцпол міста. На вулиці біля Вежі розташувався літній майданчик.

Рекомендуємо скуштувати у Вежа Пельмені у вершково-грибному соусі (99 грн) та Бургер BBQ з яловичою котлетою (139 грн). На компанію замовте Повний набір 3 з крильцями, ковбасками, чіпсами та іншими закусками (228 грн).

Валентино

Ресторан Валентино запрошує відвідати оглядову терасу. Гості зможуть насолодитися неймовірним краєвидом і відчути дух старовинного міста Лева. Це ідеальне місце для зустрічі старих друзів, романтичного побачення, вечері з коханою людиною та проведення ділових зустрічей.

У Валентино відвідувачам запропонують страви української та італійської кухні, а також напої, яка гарно втамують спрагу. Рекомендуємо спробувати Салат зі смаженим рожевим тунцем (295 грн), Філе свинини запечене з беконом (285 грн) та Каву гляссе (65 грн).

Реберня Під Арсеналом

Реберня Під Арсеналом – атмосферний заклад у Львові, в якому готують реберця на спеціально розроблених, єдиних у своєму роді, мангалах. Вони дозволяють готувати на відкритому вогні – реберця виходять зі скоринкою та присмаком диму. Рецепт ребер випробовували 3 роки. Нещодавно у закладі відкрився літній майданчик – на ньому куштувати реберця ще смачніше.

Головна позиція меню – Ребра на вогні (169 грн). Окрім реберець, Реберня Під Арсеналом пропонує гостям Картоплю на грилі з яйцем та беконом (74 грн), Бринзу мариновану (96) та інші страви.

FAQ

У добірці від Tomato.ua – популярні та улюблені кафе та ресторани, нові заклади й тераси Львова, про які ви не знали. Тут можна випити кави, замовити цікаву страву й насолодитися трапезою, спостерігаючи за неймовірними краєвидами, пейзажами та дахами Львова.

Рекомендуємо відвідати заклади з нашої добірки: Citadel, Art Hall, Сицилійський Дворик, Валентино, Діскавері Патіо. Тут на вас чекає чарівна атмосфера, ароматні страви та освіжаючі напої.

Якщо ви та ваші друзі обожнюєте все італійське, неодмінно відвідайте Сицилійський Дворик. Піца, паста, цікаві елементи декору – все це створює неповторну атмосферу. В Art Hall можна розслабитися й насолодитися цікавими авторськими коктейлями та димним кальяном. У Реберні під Арсеналом можна скуштувати легендарні реберця.

Так, у Львові є кафе та ресторани з терасами, звідки можна насолоджуватися чудовим видом на історичні пам’ятки міста, наприклад, Ратушу, Оперний театр або площу Ринок.

Citadel – ідеальне місце для побачення. Назва закладу говорить сама за себе: на вас і вашу половинку прогулянка мальовничою територією комплексу й романтична вечеря в казковій фортеці. Вам запропонують вишукані страви та різноманітні напої.

Найвища тераса в місті подарує вам незабутні емоції. Тераса на останньому поверсі готелю Grand Hotel Lviv Luxury & SPA – чудове місце для відпочинку в теплу пору року. Відвідувачам Grand Rooftop запропонують вишукані страви від шеф-кухаря ресторану Grand SoLie.

Кава та неймовірний вид на місто Лева – ідеальний початок дня. Завітайте на запашний напій у ресторан Валентино з оглядовою терасою, у Grand Rooftop на даху чи в Діскавері Патіо з терасою в стилі класичного італійського дворика. До кави обов’язково замовте десерт, щоб ще більше покращити настрій.

Рекомендуємо завітати до нового закладу Сицилійський дворик, який нещодавно відкрився. Тут на вас чекає літня відкрита тераса, сицилійська піца, цікаві деталі інтер’єру та неймовірна атмосфера. Діскавері Патіо — ще один затишний заклад, тераса в якому оформлена в стилі італійського дворика.

Літні майданчики панорамних ресторанів дозволяють гостям насолодитися прекрасною погодою і свіжим повітрям під час прийому їжі. Вони створюють затишну атмосферу та надають можливість помилуватися пейзажами і спостерігати за життям міста. Tomato.ua також розповідав про панорамні кафе та ресторани Львова, звідки відкриваються неймовірні краєвиди.

Вежа – чи не єдиний заклад Львова, який розташувався у справжній водонапірній вежі в Стрийському парку. З панорамного залу на висоті 481 метр над рівнем можна насолодитися краєвидами міста за будь-яких погодних умов. Біля закладу розташувалася тераса в оточенні дерев, де можна відпочити під відкритим небом.

Заклади з терасами надають можливість клієнтам насолоджуватися свіжим повітрям та природою, одночасно насолоджуючись їжею або напоями. Тераси часто створюють атмосферу релаксації та комфорту. Рекомендуємо повечеряти піцою в Сицилійському дворику, бургером в Art Hall, стравами на грилі від шефа Citadel або реберцями в Реберні під Арсеналом.

Відвідали заклад із літнім майданчиком — задонатьте на ЗСУ!??

Головна фотографія: Сицилійський Дворик.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.