Коли почалася війна, команда ресторану Mirali в Києві вирішила допомагати українцям. Замість fine dining страв почали готувати гарячі обіди – кожного дня 400+ порцій. Tomato.ua розповість про волонтерську діяльність закладу.
У мирний час, коли ресторан Міралі працював в своєму нормальному режимі Саша був одним з 25 членів команди Міралі Ділбазі та займав позицію кухаря гарячої станції.
24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну, і ресторан Mirali був змушений закритися.
Для кожного з нас, «Міралі» – це не просто ресторан, це мрія і наша маленька, проте дуже міцна та потужна сім’я.
Саме тому, з першого дня війни, Саша очолив команду, котра продовжила працювати за зачиненими дверима, а замість fine dining страв команда закладу почала готувати гарячі обіди. Кожного дня це 400+ порцій.
Міралі підтримує захисників нашого рідного міста та людей, які потребують допомоги.
На волонтерських засадах ми продовжуємо робити те, що любимо, не зважаючи на важкі обставини.
Ресторан Міралі є частиною великої сім’ї Goodwine, яка наразі займається масштабною гуманітарною допомогою для всієї країни.
Нагадаємо, що Міралі Ділбазі запустив тур Charity Dinner на підтримку України. Шеф-кухар та власник ресторану Міралі готує в 4 руки зі світовими кухарями, аби зібрати кошти для допомоги.
Нещодавно у рамках туру в Німеччині шефи київського Mirali та мюнхенського Mural створили спеціальне меню зі стравами з найкращих локальних і сезонних продуктів, яке було представлено у Мюнхені на благодійній вечері, присвяченій Україні.
Слава Україні!??
Раніше Tomato.ua розповідав про те, як розпочинався благодійний тур від Міралі Ділбазі на підтримку України.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!