Переглядів: 1441 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Київський ресторан Mirali запускає серію гастрономічних вечорів в Німеччині на підтримку України. Tomato.ua розповість детальніше про благодійний кулінарний тур від Міралі Ділбазі.

Міралі Ділбазі –  молодий азербайджанський шеф-кухар, який відкрив ресторан Mirali в Києві. Шеф і його заклад підтримують українців з початку вторгнення росії.

На першому тижні війни у шеф-кухаря Mirali Dilbazi ресторану Mirali та керуючої проєктом Олени Лисицької виникла ідея «перенести» концепцію ресторану за межі України та розпочати великий проєкт із благодійних обідів спочатку в Берліні, Німеччині. А згодом – продовжити в інших містах Європи та Скандинавії разом із чудовими ресторанами та шеф-кухарями, які хочуть підтримати Україну, команду та всіх людей, які постраждали від війни путіна.

Це спеціальний кулінарний благодійний тур, у рамках якого ми подорожуємо Німеччиною у квітні та травні. Ми завітаємо до MURAL у Мюнхені, в 100/200 у Гамбурзі, до Максиміліана Лоренца в Кельні, до Weinsinn / Gustav і Jochim Busch у Франкфурті та до берлінських закладів Mrs Robinshon, Horvath і Nobelhart & Schmutzig.

Ми вдячні кожному ресторану та шеф-кухарю, які беруть участь у цьому благодійному проєкті! Ваша підтримка багато означає для нас і для всіх людей в Україні, які потребують допомоги. Усі кошти від продажу квитків надійдуть на рахунки ресторанів Goodwine та Mirali. Дохід від благодійного туру призначений для забезпечення життєдіяльності співробітників Goodwine та Mirali, а також закупівлю продуктів для гуманітарної допомоги.

Наша компанія Goodwine з початком війни 24 лютого 2022 року повністю зосереджена на гуманітарній допомозі в Києві та інших містах України. А команда київського ресторану «Міралі» зараз готує понад 400 страв на день і роздає необхідні продукти.

Цим постом ми хочемо повідомити про перший благодійний захід, який відбудеться у Німеччині!

10 квітня усіх бажаючих запрошують на особливий вечір зі спільною вечерею в 4 руки від Міралі Ділбазі та Міхи Шефера. Благодійну гастрономічну вечерю влаштовують у ресторані Nobaelhart & Schmutzig у Берліні.

Особлива подяка Біллі Вагнеру, засновнику ресторану, який був першим, хто підтримав нашу ініціативу та допоміг організувати кулінарний тур у Німеччині.

Благодійний кулінарний тур від Міралі Ділбазі продовжиться у Берліні 17.04. Ознайомитися з графіком та закладами можна за посиланням.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська оголосили благодійний продаж електронної книги «100 рецептів на кожен день»

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все