Переглядів: 14787 Час на прочитання: 15 хв
Куди піти у Києві

Дякуємо ЗСУ за кожен день і за усі можливості, та намагаємось проживати кожну хвилинку життя.

Новий рік — це про затишок, про тепло, традиції. Зберіться разом із улюбленою командою та влаштуйте атмосферне душевне зимове свято!  Ресторани для новорічних банкетів пропонують організувати захід під ключ. Вам потрібно лише довіритися професіоналам. Завдяки досвідченим і натхненним командам свято пройде яскраво і незабутньо.

Tomato.ua розповість, де відсвяткувати корпоратив на Новий рік 2024 у Києві. У добірці — пропозиції від закладів на новорічний корпоратив у Києві у закладах Rancho El Gaucho, Dediko, Щастя на Русанівці INCH, BeerЖа, HayLoft 2.0, Prynada, Fiji Lounge Bar, Кулінарний дім «ІБІС».

Ресторани для Нового року та інші заклади продовжують працювати у складних умовах, аби підтримувати економіку, захисників і всіх українців.

Rancho El Gaucho

Rancho El Gaucho – особливе місце, де можна відчути запальну аргентинську атмосферу. Комплекс ідеально підходить для свят і корпоративів будь-якого формату.

Для вашої події заклад підготував особливі умови. Просторі колоритні зали, камін, професійне обслуговування, яскраве меню зі стравами аргентинської кухні, комфортабельні котеджі для відпочинку з сауною на великій закритій території – усе це зробить вашу подію незабутньою. Команда готова допомогти влаштувати корпоратив на найвищому рівні.

Банкетні зали

Заклад пропонує чотири банкетні зали та величезну територію для вашого святкування, на якій загалом поміститься компанія до 100 гостей. У ресторані можна влаштувати корпоративний захід на 20 осіб в одному з банкетних залів або у залі Колиба. А зал Казино чудово підходять для корпоративу на 30 гостей. На території закладу також є 6 банкетних будиночків для компаній до 10 осіб.

Меню та страви

У меню – великий вибір вражаючих страв аргентинської кухні. Яскраві позиції:

  • Міні-такос з лососевим тартаром;
  • Росаріо – найстаріший салат закладу;
  • Салат з качиним філе;
  • Емпанадас;
  • Язик з трюфельним бешамелем;

У закладі неймовірний вибір м’яса в стилі Асадо, яке вам неодмінно варто скуштувати.

Розваги та програма

Щосуботи та щонеділі з 18:30 в закладі можна насолодитися живою музикою. У команди також є велика кількість перевірених декораторів (від декору весільного столу до фотозон), ведучих та діджеїв. Команда з радістю надасть контакти за вашим бажанням – усе для того, аби свято стало незабутнім.

Середній чек

Rancho El Gaucho підготував акційну пропозицію до свят. Це банкети з двома варіантами меню за 2200 грн та 2900 грн з гостя від 10-ти осіб з безлімітним алкоголем для вашої компанії.

Ще один вигідний варіант – знижка 20% на банкетне меню і можливість принести свій алкоголь. Ціна за гостя без знижки – від 1700 грн.

Адреса: вул. Газопровідна, 4, район Берковці. Заклад розташувався всього в 20 хвилинах від історичного центру Києва. Для зручності гостей у закладі є парковка.

Новорічна атмосфера

Rancho El Gaucho гарантує новорічну атмосферу! Величезна кількість хвойних дерев створює неймовірну атмосферу й затишок у засніжену пору року. А для новорічного настрою – декоровані зали та, звісно ж, новорічна ялинка на другому поверсі ресторану!

Dediko

Dediko – це двоповерховий осередок грузинського затишку, який ідеально підходить для святкування новорічного корпоративу з колегами.

Банкетні зали

У ресторані є 4 просторі зали з комфортабельними меблями та великою кількістю зелені. Тут можна влаштувати подію будь-якого формату від 10 до 60 гостей. Це може бути закрите камерне свято за відокремленим столиком або у віп-кімнаті на 12 гостей, застілля у великому банкетному залі на 60 гостей або ж яскрава вечірка. Ви також можете зібрати колег у залі на другому поверсі на 30 гостей. А якщо вас цікавить масштабний захід, ресторан надає можливість провести корпоратив «під ключ» до 100 гостей – з залученням кількох залів, фуршетним столом і зоною релаксу на другому поверсі.

Меню та страви

Dediko пропонує улюблену, різноманітну грузинську кухню та великий вибір грузинських вин. У меню представлені традиційні страви грузинської кухні та фірмові страви від шефа – авторські хінкалі з язиком, салат Dediko, хачапурі 4 сири, шашлик. Окремо варто згадати м’ясні страви з жару. Вас неодмінно здивує запечене на відкритому вогні хоспера м’ясо, яке зберігає свою соковитість та ніжність.

Одна з причин, чому варто обрати для корпоративу саме Dediko – це вигідна банкетна пропозиція «Матусине застілля» з безлімітним алкоголем (біле та червоне напівсухе вино) і спеціально розробленим меню, де зібрані найкращі страви грузинської кухні.

Розваги та програма

Команда допоможе організувати корпоративний захід на високому рівні. До послуг гостей:

  • проектор для демонстрації презентацій;
  • Wi-Fi;
  • атмосферна музика;
  • димний ароматний кальян;
  • вигідні банкетні пропозиції;
  • різноманітні варіанти розміщення та формати подій.

Середній чек

Вартість банкетної пропозиції «Матусине застілля» – від 1350 гривень з гостя з виходом страв від 1200 г на кожну персону. Пропозиція діє при замовленні в ресторані від 10 осіб та дає можливість принести додатково свій алкоголь без оплати Cork Fee.

Адреса: проспект Валерія Лобановського, 6А. Заклад розташувався неподалік від Севастопольської площі. Сюди комфортно добиратися як громадським транспортом, так і власним авто або на таксі. Біля закладу є велика парковка для зручності гостей.

Новорічна атмосфера

У ресторані панує атмосфера грузинського затишку й гостинності, а це ідеальний варіант для будь-якого свята. Новорічний корпоратив у Dediko – це якісне обслуговування, приємне спілкування та незабутні враження.

Щастя на Русанівці

Ресторан Щастя на Русанівці – це ідеальне місце для святкування новорічного корпоративу. Поєднання сучасної української кухні, затишної атмосфери та панорамного виду на Русанівську набережну робить цей заклад справжнім відкриттям для зимових свят.

Банкетні зали

Ресторан Щастя на Русанівці пропонує універсальні варіанти розміщення гостей:

  • Основний зал вміщує до 70 осіб у форматі фуршету або до 60 осіб для банкету.
  • Для невеликих компаній доступний затишний окремий зал, який дозволить насолодитися святом у колі близьких друзів або колег.

В інтер’єрі закладу поєдналися сучасний дизайн і тепло, що ідеально підходить для новорічних святкувань.

Меню та страви

Ресторан пропонує різноманітне меню, яке вразить навіть найвибагливіших гурманів. Тут можна скуштувати:

  • Одеський форшмак;
  • Паштет із печінки домашнього курчати;
  • Салат із малосольним лососем і хрусткими баклажанами;
  • Свинину в беконі з кукурудзяним пюре;
  • Телячі щічки з баношем;
  • Філе дорадо з зеленим пюре;
  • Київський десерт.

Усі страви – це цікаві авторські інтерпретації традиційної української кухні.

Заклад також пропонує вишукану колекцію українських крафтових вин за цінами виробника, серед яких Beykush Winery, Сікера, 46 Parallel Wine та Grande Vallee, що додають святкуванню ноток витонченості.

Розваги та програма

Заклад готовий допомогти з організацією святкової програми, враховуючи ваші побажання:

  • Музичний супровід, включаючи живу музику чи DJ.
  • Можливість запросити ведучого, щоб створити веселу та незабутню атмосферу.
  • Організація фотозони для пам’ятних кадрів.

Середній чек

Вартість святкового банкету стартує від 1000 грн з людини. Якщо ви бажаєте орендувати весь ресторан під закриття для проведення корпоративу, вартість обговорюється індивідуально залежно від дати та кількості гостей.

Приємний бонус: ресторан пропонує знижку -20% на банкетні події, включаючи новорічні корпоративи.

Адреса: Русанівська набережна, 8/2. Заклад знаходиться на березі мальовничої Русанівської набережної. Ресторан має зручне розташування з легким доступом як громадським транспортом, так і власним авто. Неподалік від закладу є велика парковка, де можна лишити автомобіль.

Новорічна атмосфера

Ресторан Щастя на Русанівці створює по-справжньому святкову атмосферу, де кожна деталь продумана для того, щоб ви відчули магію родинного затишку. Теплий інтер’єр, ялинкові прикраси, вид на чарівну засніжену набережну – все це робить ресторан ідеальною локацією для вашого корпоративу.

Не забудьте замовити новорічну корзинку для своїх колег чи партнерів, щоб залишити їм частинку свята після заходу.

INCH

INCH – ресторанний проєкт для поціновувачів вишуканої гастрономії та спортивних вболівальників від відомого українського футболіста Олександра Зінченка. Ресторан INCH був створений для розвитку гастрономічної культури України. Заклад об’єднує концепції ресторану та бару. Тут на вас чекає сучасна кухня авторські коктейлі та фантастичний вибір пива з усього світу.

Банкетні зали

Заклад гарантує піднесений настрій для ваших особливих подій. У ресторані є окрема стильна зала з великим столом для компанії друзів, рідних або колег. На вас чекають екрани з ефектом трибун, автографи світових спортивних зірок на стінах і вишукана атмосфера.

Меню та страви

Основа меню – сучасна інтерпретація кухонь світу. А ядро бару – пиво від світових і нішевих брендів та авторські коктейлі, присвячені зіркам спорту.

Яскраві страви – Томлене яловиче ребро з пармезановим пюре та артишоком, Паніпурі з лососем, Гострі крильця пок-пок, Восьминіг з кремом з батату та вершковим соусом.

На окрему увагу заслуговує авторська коктейльна карта, присвячена легендам спорту з глобальною ідеєю завоювати увагу емоцією а не назвою. Наприклад, газований, вершово-ягідний, достатньо легкий та освіжаючий коктейль Wimbledon присвячений Роджеру Федереру, абсолютному переможцю багатьох тенісних турнірів, зірка однойменного англійського Вімблдона.

Розваги та програма

У ресторані особливу увагу приділили трансляції спортивних подій на великому екрані з ефектом трибун стадіону з унікальною системою, яка дозволить відчути справжню атмосферу матчу.

Середній чек

Детальну інформацію про вартість святкування можна дізнатися у адміністратора закладу.

Адреса: вул. Жилянська, 59, неподалік від метро Вокзальна та метро Університет Галицької площі.

Новорічна атмосфера

Найкраща пропозиція для футбольних фанатів на Новий рік або будь-яке інше свято – атмосфера, як на улюбленому матчі. Саме це і пропонує ресторан. Заклад готовий дивувати!

BeerЖа

BeerЖа – пивний ресторан у стилі лофт. Тут можна відпочивати й святкувати навіть під час повітряної тривоги – заклад розташувався в підвальному приміщенні та виконує роль бомбосховища. Особливості ресторану – відкрита кухня, супер контактний бар, мультименю + бенкетна пропозиція.

У випадку блекауту в BeerЖа працює генератор, тому світло тут є завжди. Також підключили постійний Wi-Fi, щоб гості завжди залишалися на зв’язку. Заклад працює щодня з 13:00 до 23:00.

Бенкетні зали

Простір ресторану умовно поділений на 4 зони:

  • основний зал;
  • зона бару;
  • лаунж зона;
  • подіум.

У закладі можна влаштувати бенкет на 150 гостей і фуршет на 300 персон. Є можливість закриття ресторану під ваше свято – ви можете влаштувати тематичну вечірку або захід іншого формату.

Меню та страви

Спеціально для святкових заходів шеф-кухар BeerЖа розробив бенкетно-фуршетне меню. На вас чекають качина ніжка «Конфі», салат з морепродуктами, барбекю сет, вітелло тонато, сет брускет, хоспер сет та інші цікаві страви.

Розваги та програма

Команда допоможе влаштувати яскраве незабутнє свято від 10 до 300 осіб. До послуг гостей:

  • сцена;
  • величезний екран та 14 моніторів по периметру;
  • сучасний зонований звук;
  • гардероб;
  • wi-fi;
  • парковка.

Ресторан допоможе у підборі музикантів, діджеїв. Є можливість оренди музичного обладнання.

Середній чек

Вартість святкування новорічного корпоративу – 1500 грн з особи.

Адреса: вул. Регенераторна, 4а, Дніпровський район (вхід зліва від NOVUS).

Новорічна атмосфера

Команда створить для вас незабутню атмосферу свята, яку чудово доповнить новорічний декор.

HayLoft 2.0

HayLoft 2.0 – безпечний сімейний ресторан у серці мальовничого парку ВДНГ. Це свобода, смак, інтелігентність і стиль. Якщо ви шукаєте, де відсвяткувати новорічний корпоратив 2024, гриль-ресторан стане чудовим варіантом. Тут є все, що притаманне традиціям сучасного українця: щедрий стіл, гостинність, гарна музика – і все це в подачі натхненної команди. У ресторану є власний генератор, тому вам не доведеться переривати святкування у випадку блекауту. Поруч в одному з павільйонів на території ВДНГ є укриття. Заклад працює кожного дня з 12:00 до 22:30.

Банкетні зали

Сучасний ресторан з еко-інтер’єром HayLoft 2.0 пропонує різні зали на новорічні корпоративи:

  • Основний зал до 60 гостей;
  • VIP зал до 25 гостей.

При повному закритті закладу можуть розміститися до 100 гостей.

Основний зал та VIP можна по-різному обіграти та об’єднати в рамках конкретної події, або навпаки зробити їх абсолютно автономними.

Меню та страви

Основу меню складають страви, приготовані на відкритому вогні: стейки, медальйони, морепродукти на грилі, бургери. У барному меню – авторські настоянки та багато іншого. На корпоративні заходи меню підбирається індивідуально для вашої компанії.

Розваги та програма

Команда із задоволенням допоможе в організації свята під ключ: декорування зали, складання меню, фотозони. А також надасть рекомендації щодо підрядників: фотографа, відеографа, ведучого, діджея.

Середній чек

Вартість святкування – від 1000 грн з особи + лояльні умови щодо алкогольних напоїв. Спеціальні пропозиції на листопад і першу половину грудня:

  • Компаніям від 20 гостей із середнім чеком від 1000 грн на персону дарують супровід професійного діджея на 2 години.
  • Компаніям від 30 гостей можна принести свій алкоголь без доплат, дотримуючись умов середнього рахунку – від 1000 грн з людини.

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1, парк відпочинку та розваг ВДНГ. Заклад знаходиться у пішій доступності від станції метро «ВДНГ», тому до нього легко дістатися.

Новорічна атмосфера

В інтер’єрі багато декору ручної роботи, що створює чарівну атмосферу, яка органічно буде доповнена новорічним декором.

Prynada

Prynada Ukrainian Cafe – сучасний український ресторан. Команда закладу – експерти в організації святкувань. Частина залів знаходиться на -1 поверсі, тому ваш відпочинок буде не лише комфортним, але й безпечним. Вам не доведеться хвилюватися і про наявність світла – у закладу є власний генератор. Ресторан працює у пн-нд з 12:00 до 22:30.

Банкетні зали

Автентичний заклад із бункером у підвалі на Оболоні пропонує кілька залів для святкування:

  • Петриківка зі справжнім петриківським розписом,
  • Вишиванка з затишним інтер’єром для камерних свят,
  • Всесезонна тераса з дитячою кімнатою,
  • Витинанка з грайливою симетрією і ніжними кольорами.

В інтер’єрі гармонійно поєдналися культурний спадок і сучасні тенденції. У ресторані можна влаштувати корпоратив на Новий рік у Києві для компанії від 20 до 100 осіб.

Меню та страви

У Prynada готують страви, актуальні для сучасного українця, адаптовані під його смак і спосіб життя. Меню включає найкращі страви європейської та сучасної української кухні в елегантній подачі:

  • Шпинатні завиванці з лососем,
  • Салат з печінкою під медово-гірчичним соусом,
  • Вареники з кроликом під вершковим соусом,
  • Качина ніжка су-від з гречаною локшиною та ін.

Розваги та програма

Команда допоможе організувати новорічний корпоратив у Києві, враховуючи ваші побажання. Ресторан пропонує цілий ряд додаткових послуг:

  • плазмові панелі,
  • проектор для проведення презентацій,
  • святковий декор,
  • послуги фотографа,
  • музичний супровід,
  • виступи музичних гуртів, діджея, живий вокал,
  • ведучі та дитячі аніматори,
  • запальні танці,
  • фотозона.

У якості розважальної програми можна організувати караоке-вечір.

Середній чек

Середня вартість – від 1000 грн з особи + лояльні умови по алкоголю. Спецпропозиція на листопад і першу половину грудня – компанії від 30 гостей можуть принести свій алкоголь без доплат, дотримуючись умов середнього рахунку – від 1000 грн на персону.

Адреса: проспект Володимира Івасюка, 24 (Героїв Сталінграду), неподалік від станції метро «Мінська». Сюди легко дістатися як громадським транспортом, так і на власному авто. В закладі є безкоштовна парковка для гостей.

Новорічна атмосфера

Зали ресторану будуть святково прикрашені до Нового року. Також є можливість індивідуального оформлення обраного залу для вашого свята.

Fiji Lounge Bar

Fiji Lounge Bar – атмосферний бункер на Подолі, який гарантує яскравий і безпечний новорічний корпоратив у Києві. Заклад пропонує індивідуальний підхід і лояльні умови, цікаві страви та організацію розважальної програми. Тут безпечно під час повітряних тривог, а також завжди є світло завдяки генератору. Графік роботи ресторану: пн-пт з 12:00 до 23:00. Щоденно з 17:00 до 22:00 працює зал караоке, де завжди панує особова музична атмосфера.

Банкетні зали

Fiji Lounge Bar пропонує різноманітні зали, які підходять під різні формати заходів. Кожен із залів відрізняється своїм оригінальним інтер’єром:

  • «Оазіс» – 15 осіб,
  • «Акваріум» – гостей,
  • «Фіджі»  – 60 персон,
  • «Віп Фіджі» – до 30 осіб
  • «Фіджі + Віп» – до 90 гостей.

При повному закритті локації можна розмістити до 200 осіб.

Меню та страви

Заклад пропонує банкетне й фуршетне меню. В асортименті гастрономічні бестселери європейської, азійської та японської кухні. На корпоративний захід меню складається індивідуально для кожної компанії.

Розваги та програма

Гостинна команда з задоволенням допоможе в організації вашого свята й додаткових послуг, таких як: ведучий, діджей, фотограф і відеограф, корпоративні подарунки, фотозона, декорування зали, караоке, програма з квестами, виступами, іграми та інше. Обираючи ресторан на Новий рік Fiji Lounge Bar, ви отримуєте особистого менеджера, який вестиме ваш захід «від і до».

Середній чек

Середній чек – від 800 грн з особи + лояльні умови щодо алкоголю. Спеціальна пропозиція на листопад – Святкуючи в будній день із чеком від 1000 грн, у вас є можливість принести свій алкоголь без жодних доплат.

Якщо ви вирішили святкувати в офісі чи на іншій локації, заклад запропонує послуги кейтерингу.

Адреса: вул. Сагайдачного, 14 В, у пішій доступності від Поштової площі.

Новорічна атмосфера

Зали прикрасять ялинками та святковим декором, тому новорічна атмосфера гарантована!

Кулінарний дім «ІБІС»

Кейтеринг від Кулінарного дому «ІБІС» – це команда професіоналів зі створення свят і доброго настрою. Унікальне меню, підбір і оформлення локації, обслуговування свята – все це ІБІС бере на себе. Ви просто насолоджуєтесь атмосферою, спілкуванням і цікавими стравами без жодних турбот.

Банкетні зали

Менеджер з організації допоможе знайти й забронювати на новорічний корпоратив банкетний зал, ресторан або іншу ідеальну для вас локацію.

Меню та страви

Шеф-кухар створить унікальне меню відповідно до стилю та формату вашого корпоративного заходу. Меню переважно складається зі страв європейської кухні. Всі страви готують з найкращих продуктів високої якості.

Розваги та програма

КУЛДІМ подбає про організацію та проведення вашого заходу: від їжі до ведучих і діджеїв. Для будь-якої тематики свята в команди є безліч цікавих ідей, які готові для вас реалізувати. Команда сервісу подбає про комфорт гостей на святі. Фотографи та оператори допоможуть закарбувати яскраві моменти не лише в пам’яті, але й на світлинах і відео.

Середній чек

Вартість святкування:

  • Фуршет – від 550 грн.
  • Банкет – від 750 грн.
  • Кава-брейк – від 150 грн.

Новорічна атмосфера

Дизайнер і декоратор втілять у життя ваші найсміливіші ідеї та створять неймовірну новорічну атмосферу.

Рекомендації для успішного корпоративу

Організація успішного новорічного корпоративу важлива для створення приємної атмосфери та підтримки командного духу серед співробітників. Ось декілька порад, які можуть допомогти вам у цьому:

  • Планування заздалегідь: Почніть підготовку заздалегідь, оскільки успішна організація заходу вимагає часу для планування. Розпочніть щонайменше за кілька тижнів до дати корпоративу.
  • Бюджет: Визначте бюджет та розподіліть кошти на різні аспекти заходу, включаючи приміщення, розваги, їжу та напої, декор та подарунки.
  • Вибір локації, де відсвяткувати корпоратив: Обирайте місце, яке відповідає кількості учасників, можливостям для розваг та загальній атмосфері свята.
  • Безпека: Краще обирайте ресторан або кафе, яке має укриття або бомбосховище чи знаходиться в підвальному приміщенні. Так ви будете в безпеці навіть під час повітряної тривоги. Також звертайте увагу на наявність генераторів і на те, чи працюватиме заклад у разі блекауту.
  • Тематика та декорації: Виберіть тему для корпоративу, яка відображатиме святковий настрій. Стильні декорації та атрибути допоможуть створити чарівну атмосферу.
  • Розваги та програма: Розробіть розважальну програму, яка враховує інтереси та вподобання вашої команди. Можливі варіанти: музика, конкурси, лотереї, виступи артистів тощо.
  • Їжа та напої: Забезпечте різноманітність страв та напоїв, враховуючи дієтичні обмеження, потреби та смакові вподобання колег.
  • Подарунки: Подумайте про символічні подарунки для працівників. Це можуть бути корпоративні подарунки, сертифікати на послуги або товари, або навіть персоналізовані подарунки.
  • Фото- та відеозона: Створіть зону для фотографування, де учасники можуть зберегти приємні спогади зі святкування.
  • Комунікація: Чітко і своєчасно інформуйте співробітників про всі деталі та розклад події.
  • Фідбек: Після святкування зберіть фідбек від учасників для подальшого поліпшення організації майбутніх подій.

Враховуйте те, що кожна компанія має свої унікальні особливості, тому важливо враховувати особливості своєї команди під час планування новорічного корпоративу.

Питання та відповіді

У Києві є багато прекрасних місць для святкувань, таких як ресторани, кафе, готелі, клуби та просторі зони й локації для оренди. Якщо ви шукаєте, де провести новорічний корпоратив, рекомендуємо розглянути для святкування заклади з нашої добірки. Tomato.ua розповідає про Dediko, Rancho El Gaucho, INCH, BeerЖа, HayLoft 2.0, Prynada, Fiji Lounge Bar, Argentina Grill, Кулінарний дім «ІБІС».

Багато місць пропонують широкий спектр розваг та послуг, таких як жива музика, DJ, тематичне оформлення, фотозона, аніматори, та, звісно, новорічна програма. Сервіс також може включати обслуговування столів, вишукане меню та декорації.

Вартість може значно відрізнятися в залежності від обраного місця, обраного меню та кількості гостей. Зазвичай це може бути відносно фіксована ціна на особу або плата за оренду приміщення та послуги. Середня вартість святкування корпоративу в ресторані в Києві — 1000 грн з людини.

Більшість місць пропонують різноманітні новорічні меню, які можуть включати традиційні страви, страви різних кухонь світу, закуски, напої, а також вегетаріанські та дієтичні варіанти. Можливість замовлення банкету або фуршету залежить від обраного місця.

Найкраще замовляти локацію для новорічного корпоративу заздалегідь — переважно за кілька місяців перед святом. Найчастіше заклад обирають у листопаді — на початку або в середині грудня (іноді ще в жовтні). У цей період буде більше вільних місць, дат і кращих умов для проведення події. Це дозволить вибрати оптимальну локацію для проведення свята саме на ту дату, яка вам підходить, а також забезпечити належне планування події.

Тривалість новорічного корпоративу може коливатися від кількох годин до кількох днів, залежно від обраної програми та формату заходу. Зазвичай це вечірка або обід/вечеря з розважальною програмою, танцями, іграми та іншими активностями. Деякі команди обирають формат святкування за містом або, наприклад, у горах з ночівлею.

Так, існують спеціальні декорації та оформлення для новорічних корпоративів. Ви можете обрати ї самостійно залежно від тематики заходу та бюджету. Це можуть бути гірлянди, декор для приміщення, дощик, серпантин, мішура, шторки, новорічні іграшки та інші атрибути святкового настрою. Багато закладів прикрашають до Нового року зали, використовуючи ялинки, різноманітні світлові ефекти, тематичні декорації тощо. Деякі ресторани спеціалізуються на оформленні та декораціях, тому можуть запропонувати вам додатковий особливий декор.

Зимові корпоративи в ресторані найчастіше влаштовують у форматі банкету чи фуршету, майстер-класу, вечірки або презентації.

Деякі заклади можуть мати окрему дитячу кімнату з розвагами, іграми та аніматорами, щоб забезпечити розваги для молодших гостей. Але не всі кафе або ресторани для корпоративу мають такі пропозиції і можуть забезпечити простір для дітей на корпоративі. Рекомендуємо заздалегідь уточнювати цю інформацію в обраному закладі, якщо виникла така необхідність.

Ресторани для корпоративу в Києві часто пропонують організацію свята під ключ. Це позбавить вас зайвих турбот. Також можуть пропонувати додаткові послуги й розваги. Іноді команди самостійно організовують собі свято й шукають підрядників. Важливо уточнити це при бронюванні та обговорити всі деталі з організаторами.

Влаштовуєте свято — донатьте на ЗСУ або волонтерам!

Перемога вже близько!??

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 7

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.