Переглядів: 4975 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Pink.Rbbt – сучасна піцерія, історія якої почалася в липні 2022. Основна мета закладу – годувати людей комфортними, якісними та смачними стравами. Tomato.ua розповість детальніше.

«У наших думках багато цілей, але найбільша з них – нагодувати весь ВДНГ! І рухатись далі, захопивши весь Київ! – ділиться своїми мріями команда.

Pink Rabbit розташувався на вул. Маршала Конева в ЖК Венеція. На локації 29 посадкових місць – це дозволяє відвідувати плейс і наодинці, і великими компаніями. Інтер’єр оформлений у спокійних біло-рожевих тонах. Тут є проєктор, де малеча може подивитися мультфільм.

Меню універсальне: великий вибір піц і основних страв для дорослих і дітей. Піци, які не залишать байдужими – Мортаделла, Котто в Лісі, Машрум і КримСтайл з рапанами (від 295 грн). Піци, які здивують – Блек енд вайт з кров’янкою та Лардо з салом. Фаворити з основного меню – Бургер з куркою, Шакшука, Італьяно вафлз та Фіш енд Чипс.

У піцерії можна посидіти з друзями, влаштувати побачення чи відсвяткувати День народження. Заклад pets friendly – приходьте з домашніми улюбленцями!

Скуштуйте страви в закладі або замовляйте з доставкою в будь-який куточок міста.

Завітайте в гості до кролика та задонатьте на ЗСУ!??

Фото: Pink Rabbit.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3.6 / 5. Кількість оцінок: 12

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Киеве

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все