Переглядів: 1407 Час на прочитання: 3 хв
Топ-5 Київ

У Києві введено карантин і відвідати гастрономічні заклади поки що не вийде. Але це зовсім не означає, що для вечері вдома потрібно стояти біля плити, щоб нагодувати всю родину. Tomato.ua дізнався, що замовити в закладах Києва 9-11 квітня? У цій підбірці – Food Factory, Сажа, La Fontana, Gogi, Муракамі.

Що замовити в закладах Києва 9-11 квітня?

Food Factory

Food Factory – це служба доставки заморожених напівфабрикатів. Тут готують корисні страви з фермерських продуктів та використовують технологію шокового заморожування для зберігання якості продуктів. Доставка працює з 09:00 до 21:00, ціна по місту – 50 грн. Якщо ви бажаєте отримати страви день у день, варто оформити замовлення до 16:00.

Що замовити? У меню представлені пельмені, вареники, равіолі, млинці, котлети, зрази, сирники, м’ясні страви. Рекомендуємо скуштувати равіолі з лососем, сиром і шпинатом (310 грн), запечені телячі щічки, томлені у червоному вині з овочами та соусом ворчестер (295 грн) та вареники з вишнями і шоколадом (170 грн).

Сажа

На період локдауну ресторація Сажа працює в режимі take away. Замовити їжу тут можна щодня з 11:00 до 22:00. Варіантів отримати ваше замовлення кілька. Перший: скористатися сервісом Glovo. Другий: забрати самостійно у ресторації та отримати знижку 20% на всі страви.

У меню можна обрати авторські страви європейської та польської кухонь. Радимо замовити класичний салат Цезар зі свіжим листям салату, філе індички, томатами чері та сиром чеддер (185 грн) та телячі щоки по-бургундськи з картопляним пюре та овочами (315 грн). На десерт візьміть яблучний штрудель з морозивом (119 грн).

La Fontana

Полюбляєте італійську кухню? Тоді радимо замовити страви у ресторані La Fontana. На час карантину у закладі в будні діють акційні пропозиції. Наприклад, у п’ятницю є можливість замовити зігріваючій коктейль Hot Aperol за ціною 99 грн. Додатково ресторан дарує знижку 20% на замовлення з собою.

Що замовити додому? Для легкого перекусу кухарі приготують для клієнтів різноманітні брускети. Наприклад, з кроликом та артишоком (185 грн). Або з лососем та кремом з авокадо (155 грн). У якості основної страви візьміть равіолі з томленою качкою у вершковому соусі (183 грн) та піцу Барбекю з яловичиною, картопляними чіпсами та овочевою сальсою (189 грн).

Gogi

Влаштуйте собі день справжньої грузинської кухні за допомогою доставки з ресторану Gogi. Кухня Грузії, як і меню тут, вкрай різноманітне. Страви можно обрати на сайті та замовити додому з 11:20 до 22:00.

Почніть з чахохбілі (146 грн) або чашушулі (146 грн). Серед традиційних закусок спробуйте рулетики зі смажених баклажанів з горіховою начинкою (96 грн). Бажаєте шашлик? Замовляйте зі свинини (148 грн) і курки (128 грн). І обов’язково спробуйте справжні хачапурі по-мегрельськи (158 грн).

Муракамі

Де ще замовити їжу додому? У ресторані Муракамі можна замовити страви японської кухні. Доставка працює цілодобово і ваше замовлення привезуть безкоштовно. Якщо вирішите самостійно забрати страви, ресторан надасть знижку 20%.

Що замовити додому? Обрати страви можна на сайті Муракамі. На закуску радимо скуштувати сашимі з тигровою креветкою (155 грн). На основне візьміть рол Золотий Дракон з копченим вугрем, японським омлетом та авокадо (245 грн) або рол Нью Стайл з тунцем і сиром філадельфія (269 грн). А ще тут можна спробувати локшину. Наприклад, локшину удон з креветками у вершково-кокосовому соусі (199 грн).

И ещё…

Подписывайтесь на наш Telegram-канал, чтобы узнавать все подробности о розыгрышах, мире еды и ресторанов вовремя.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все