Переглядів: 416 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Стильні та практичні меблі – це складова сучасного інтер’єру. Молоді люди все частіше віддають перевагу практичності та функціональності, відмовляючись від брутальності та пафосу.

В домі все має гармонійно поєднуватися між собою. Саме тому багато людей прагнуть замовити кухню по індивідуальному проекту. На думку майстрів МебельОк , грамотно продуманий дизайн дозволяє зберегти максимальну кількість вільного простору і при цьому забезпечити розміщення продуктів, побутової техніки та приладдя. Для господині дуже важливі саме ці критерії, а для сім’ї – приємні моменти за вечерею чи обідом.

Секретні критерії для вибору

Гармонія на кухні залежить від багатьох факторів. Меблі повинні підходити за кольором, стилем інтер’єру, розміром. Як правило в приміщенні встановлюють обідній стіл чи стільницю, підлогові та навісні тумби, столи під мийку, пенал для зберігання різноманітних речей та продуктів.

Каталог кухонь, представлений на офіційному сайті, вражає різноманітністю. Купити можна як готовий комплект або замовити меблі по індивідуальному ескізу. Стиль модулів може бути самим різним. Самими популярними направленнями є:

  • Модерн. Кухні в лаконічному оформленні без використання декоративних вставок. Характерна особливість меблів – поєднання різних дизайнерських прийомів. Комбінування строгих форм та плавних переходів, одночасне використання різних кольорів дозволяє створювати оригінальні моделі.
  •  Класика. Це меблі в спокійних, приглушених тонах. Традиційний матеріал – натуральна деревина. Однак сучасні варіанти передбачають використання інноваційних матеріалів – фасади із стриманими елементами та елегантною фурнітурою.
  •  Хай-тек. Набори з мінімальною кількістю декоративних вставок і великою кількістю вбудованої побутової техніки. Прямі лінії, строгі геометричні форми, яскраво виражена фактура створюють оригінальність та нетривіальність.
  • Прованс. Такі набори привертають увагу незвичайним оформленням, яке дуже полюбляють романтичні господині. Меблі оздоблюються елементами із натуральної деревини, мають максимально природні відтінки, «благородні потертості». 

Звісно, замовити кухню можна і в яскравих відтінках, які дарують простору життєрадісності. Дизайнерські меблі – це витвір мистецтва і відноситься до них слід відповідно. Майстри mebelok допоможуть зробити вірний вибір та бездоганно виконають проект.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.