Переглядів: 1487 Час на прочитання: 8 хв
Топ-5 Львов

Українці почали ще сильніше цінувати кожну мить із рідними. Сімейні вихідні у Львові пройдуть незабутньо. Вікенд буде насичений теплими розмовами, незабутніми моментами, смачними стравами, затишком і щирими посмішками. У добірці від Tomato.ua – улюблені заклади Park. Art of Rest, Гарні Люди, Язиката Теща, Sun Garden, San Sebastian, Orsetto.

Park. Art of Rest

Розташований у мальовничій частині міста, ресторан пропонує ідеальне поєднання природи, комфорту та високої кухні. Велика тераса, оточена зеленню, дозволяє насолоджуватися теплими днями, поки діти граються на свіжому повітрі. Для маленьких гостей є дитяче меню та ігрові зони, що робить Park. Art of Rest ідеальним місцем для сімейних обідів і вечерь.

На вихідних о 19:00 ресторан запрошує на арт вечори з живою музикою. Щонеділі з 16:00 проводять «Щасливі години для малечі» – захоплюючі програми від аніматорів та майстер-класи, які зроблять відпочинок найменших гостей яскравим і цікавим.

Для комфортного перебування з дітьми у ресторані є все необхідне: сучасний дитячий майданчик, затишна дитяча кімната з іграми, простора безкоштовна парковка та укриття для безпеки.

У меню Park. Art of Rest ви знайдете все: від вишуканих тартарів і брускет до салатів, ризото, пасти й десертів. На особливу увагу заслуговує дитяче меню, яке включає Запечені млинці з вершковим сиром і баликом (167 грн), Курячі стріпси з моцарелою власного виробництва та картоплею фрі (241 грн), Бургер з телятиною, сиром Чеддер, томатами та листям салату (324 грн).

Park. Art of Rest – це місце, де кожен знайде для себе щось особливе, а сімейні вихідні у Львові стануть незабутніми.

Гарні Люди

Гарні Люди – камерний сімейний ресторан зі стильним інтерєром і вишуканою атмосферою, де можна провести час із найближчими людьми.

У меню авторські страви, закуски, страви з мяса, риби та морепродуктів, паста й ризото, сніданки й ланчі, коктейлі та авторські чаї. Яскраві позиції – Салат з креветкою та пармезаном, Куряче філе сувід у м’ятно-вершковому соусі (380 грн), Кларієвий сом з карамелізоманими томатами (360 грн).

Ресторан турбується і про найменших гостей, тому розробив збалансоване та корисне меню. Діткам пропонують Бульйон з курячим філе та пастою філіні (90 грн), Мітболи з молочної телятини з вершково-сирним або томатним соусом (150 грн), Дитячу пасту (70 грн), Запечену кукурудзу (70 грн), Міні-бургер (260 грн) та інші смаколики.

Малечі точно не буде сумно в закладі. Тут є дитяча кімната, де працює аніматор. У ресторані також можна відсвяткувати важливі події та особливі миті вашої сім’ї.

Язиката Теща

Язиката Теща – ресторан сучасної української кухні в самому центрі Львова. Тут можна насолодитися спілкуванням і часом із найріднішими та скуштувати улюблені страви.

У меню – великий асортимент страв за демократичними цінами від 130 грн. Це вареники власного виробництва з різними начинками (від 99 грн), борщ, бограч, деруни, банош, м’ясні страви, десерти власного виробництва та багато іншого.

Для сімейних посиденьок рекомендуємо замовити М’ясну дошку на велику компанію (1900 грн): ребра свинні, каре телятини, куряче філе, шия свинна, ковбаски курячі гриль, ковбаски свинні гриль, які подають із овочами гриль, аджикою, сацебелі та часниковим соусом.

До Язикатої Тещі варто завітати на сімейний вікенд. Щовихідних до сніданку, який подають протягом усього дня, пропонують комплімент: келих просекко, каву або чай на вибір. Ресторан чудово підходить для святкування особливих моментів всією родиною. На святкування Дня народження заклад дарує знижку 20%.

З Тещею також можна влаштувати затишні сімейні вихідні вдома – замовляйте безкоштовну доставку улюблених страв від 700 грн.

Sun Garden

Sun Garden – місце вашого затишку й комфорту для всієї родини. Тут на вас чекають запашна кава та сині сніданки, цікаві холодні закуски та гарячі страви, а також піца, бургери та авторські коктейлі.

Рекомендуємо скуштувати Smash Burger (305 грн) із Сирною ванною (98 грн), Філе цесарки в азійському маринаді з опеньками та печерицями та картопляно-трюфельним пюре (219 грн), Піцу суперм’ясну (289 грн).

У закладі є яскрава дитяча зона. Вона дозволяє батькам спокійно насолоджуватися трапезою та відпочином, знаючи, що їх дітки розважаються у повній безпеці. Дитячий куточок надає багато можливіостей для ігор і творчості – тут малеча весело проведе час і жодної секунди не нудьгуватиме. Відпочинок у ресторан комфортний і приємний для дорослих і дітей.

Sun Garden також пропонує дитяче меню з цікавими стравами: Картопляне пюре з топленим маслом та індичими мітболами (139 грн), Паста вершкова з пармезаном (99 грн) та Сирники з карамельним кремом (159 грн) та інші.

San Sebastian

San Sebastian – атмосферне кафе, яке познайомить вашу сім’ю з країною басків.

Візитівка закладу й фаворит гостей – Баскський чизкейк (140 грн). Його готують за рецептом Сантьяго Рівера, який і придумав цей десерт.

Засновниця закладу Ярина Головата привезла рецепт чизкейка з міста Сан Себастьян, що на півночі Іспанії. «Успіх цього десерту в тому, що його подають теплим. Тому ми обрали гасло закладу: «Їж, поки теплий», — розповідає Ярина. До чизкейку пропонують натуральні поливки: маракуя, вишня, шоколадна, чорнична, солона карамель (по 30 грн) та навіть херес (55 грн).

У меню також іспанські бутерброди, тортилья, закуски, креветки, сніданки, авторський чай, каву, лимонади, фреші, іспанське вино, херес, міцний алкоголь, матча та авторські коктейлі. Чудова пропозиція для сімейних посиденьок – Сет пінчосів (350 грн), Тигрові креветки в пікантному соусі (280 грн), Тортилья з лососем, яку подають із соусом дорблю та багетом (650 грн).

Дітям неодмінно сподобається крафторе морозиво: пломбір, шоколадне, маракуя-обліпиха, лимон-м’ята-лайм, кокос з манговим конфітюром (від 50 грн).

Orsetto

Orsetto – стильне інстаграмне місце, від якого будуть в захваті і дорослі, і діти. Тут на вас чекають милий інтер’єр, ведмедики, різноманітні напої та десерти власного виробництва.

Назва закладу говорить сама за себе. Італійською «orsetto» означає ведмедик. Тому головними героями закладу і стали ведмедики. А саме – ведмедики Bearbrick. Команда розповідає: «ми хотіли створити не лише кондитерську зі смачними десертами, але й нереально стильну атмосферу, яка подарує вам «вау» емоції.

Десерти у вигляді Bearbrick (90 грн) неймовірно реалістичні, стильні та яскраві. Натуральний бельгійський шоколад з горішками чи сумблімованою вишнею, білий чи молочний – обирайте до смаку.

У меню кав’ярні також макаронс з цікавими смаками, профітролі, сінабони, десерти, тортики, сендвічі та різні напої: класична кафа, фрапе, глінтвейн, чай, лимонад та інші.

З Orsetto неможливо піти, не зробивши інстаграмне фото напам’ять.

Відвідайте сімейний заклад і не забудьте про донат на ЗСУ!💙💛

FAQ

У Львові є багато місць, які підходять для відпочинку всією родиною та з дітьми. Tomato.ua рекомендує заклади, які гарантують насичені та яскраві вихідні. Серед найкращих ресторанів для сімейного відпочинку у Львові варто відзначити Park. Art of Rest, де є просторий дитячий майданчик та спеціальне дитяче меню. Іншим популярним місцем є ресторан Гарні Люди, який відомий своєю атмосферою та особливою увагою до маленьких відвідувачів. В ресторані Язиката Теща можна скуштувати страви української кухні. Також можна виділити атмосферні заклади Sun Garden, San Sebastian і Orsetto. Вони пропонують цікаві різноманітні страви, дитячі меню та розваги для малечі.

У багатьох сімейних ресторанах Львова є спеціальні дитячі меню. Наприклад, у Гарні Люди діти можуть вибрати свої улюблені страви з дитячого меню, яке включає пасту, бургери, бульйон, мітболи та інші смаколики. Park. Art of Rest також пропонує різноманітне дитяче меню з корисними стравами, що сподобаються навіть найвибагливішим маленьким гурманам. У Sun Garden також можна знайти страви, які подобаються дітям, наприклад, картопляне пюре, сирники чи вершкова паста.

Так, багато закладів у Львові пропонують зони для гри, дитячі майданчики або кімнати з аніматорами, де діти можуть грати та проводити час під наглядом. Наприклад, у Park. Art of Rest для найменших відвідувачів є різні ігрові зони. Це великий відкритий простір із гойдалками та гірками, а також затишна дитяча кімната з іграми. Ресторан Гарні Люди має спеціальну кімнату для дітей, де вони можуть грати з аніматорами під наглядом. А у Sun Garden є яскравий дитячий куточок із можливостями для ігор і творчості. Це створює можливість для батьків насолодитися обідом, поки діти зайняті грою.

Сімейні кав’ярні, такі як Orsetto є чудовим вибором для родинних виходів. Тут можна насолодитися не тільки кавою, але й солодощами, які сподобаються дітям. Одна з родзинок закладу – інстаграмний інтер’єр, де можна зробити стильні фотографії.

Так, багато ресторанів у Львові мають літні тераси, де можна поїсти на свіжому повітрі з дітьми. Для сімей, які бажають провести час на свіжому повітрі, ідеальним варіантом є Park. Art of Rest, який розташований у парку, де є зручні зони для пікніків та ігор на природі. Заклади San Sebastian, та Sun Garden пропонують чудовий вид на місто, де можна насолоджуватися їжею з видом на старовинні вулиці Львова, а також комфортні умови для сімейного обіду.

Місцеві родини часто обирають місця для сімейного відпочинку з нашої добірки. Це Park. Art of Rest, Гарні Люди, Язиката Теща, Sun Garden, San Sebastian, Orsetto. Львів’яни та гості міста цінують заклади за їх дружнє ставлення до дітей, різноманітне меню та наявність розважальних зон для малечі, а також за приємну атмосферу, цікаві страви й напої для дорослих.

Ресторани пропонують дитячі меню, де є корисні та смачні страви. Крім того, деякі заклади організовують майстер-класи, щасливі години для малечі та інші розваги.

Так, всі заклади пропонують десерти для дітей. Наприклад, в San Sebastian популярні крафтове морозиво та баскський чизкейк, а в Orsetto – оригінальні солодощі у вигляді ведмедиків Bearbrick.

Так, ресторани підходять для святкування важливих подій. Вони пропонують затишну атмосферу, спеціальні програми та можливість організувати дитяче або сімейне свято.

Так, у Львові багато закладів, які пропонують організацію дитячих днів народжень. Наприклад, Park. Art of Rest має великий досвід у проведенні святкових заходів, включаючи дні народження з аніматорами, тематичними вечірками та дитячими столами. Ресторани Sun Garden та Гарні Люди також надають послуги з організації дитячих свят з інтерактивними програмами та смачними частуваннями.

Цей розділ FAQ допоможе вам швидко знайти необхідну інформацію про сімейні заклади Львова, підкреслюючи основні переваги кожного з них.

Головна фотографія: Park. Art of Rest.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3.7 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все