Переглядів: 637 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Поки ви чекаєте на весну, чарівний івент-майданчик в Києві її для вас створює! 27-го лютого Osocor Residence офіційно відкриває новий простір, який зачарує всіх красою естетитики, чарами небачених рослин і блаженством природи. Кажуть, його створення проходило під керівництвом легендарного Хранителя лісу та ватажка ельфів – короля Адміра, стародавнього фахівця з магічного цвітіння та озеленення. Гостей запрошують 27-го лютого побачити Osocor Flower Garden і першими та насолодитися весняною вечіркою з ельфійськими перформансами. Tomato.ua розповість про новий естетичний простір.

Osocor Flower Garden – просторий і розкішний панорамний ресторан, який є земним втіленням зеленого й квітучого райського саду. За стародавніми легендами, багато років тому люди посварилися з доброчесним лісовим народом. І через те, що ми порушуємо закони природи – на нас обрушуються війни та катаклізми. На знак загального примирення та єднання людей із природою через 3000 років мовчання король Адмір з ельфами повертається до людей. Для чарівного перетворення в Києві він обрав витончену розважальну локацію Osocor Residence, щоби відкрити в ній абсолютно унікальний для людства наших часів простір.

Він стане головною київською локацією для весняних заходів. В Osocor Flower Garden можна витончено потрапезувати, увечері романтично випити вина з коханою людиною, а у вихідні – поснідати під фортепіано (10.00—14.00) і добряче повеселитися! Адже ельфи — дуже веселі та креативні створіння. Вони не лише озеленюють планету, але й люблять танцювати, заворожуючи своїми рухами кожного глядача.

Тому тепер щотижня у квітучому райському саду проходитимуть перформанси, танці, шоу, а також концерти європейських та українських артистів. Наприклад, 4-го березня тут виступить британський саунд-продюсер Argy, 5-го – Pianoбой, 6-го – «Жіночий квартал», 8-го – TAMERLAN & ALENA.

Слоган Osocor Flower Garden: «Їжте, пийте, танцюйте – танцюйте самі, танцюйте з ельфами, танцюйте навіть краще за них!»

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Колоритные кафе и рестораны на Воздвиженке, которые стоит посетить

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все