Від Рібая до Шатобріана. У Львові величезний вибір ресторанів, який мало кого вже дивує. Проте, крім місцевої кави та яблучного штруделя, шеф-кухарі вміють дивувати справжніми американськими мармуровими стейками. Tomato.ua знає, де поїсти стейків у Львові. У цій підбірці Ференц, Mon Chef, TheМ’ясо, The Гриль, На Мангал Steak House.

Ференц

Ексклюзивний заклад Ференц — це не лише готель з шикарними номерами. Тут є і смачна гастрономія. Пивний ресторан і тераса Atrium — це місця, де можна скуштувати стартери, салати і, звичайно, м’ясні та рибні стейки.

де поїсти стейків у Львові?

Що скуштувати з меню? Спробуйте найпісніший і найм’якший стейк філе-міньйон (135 грн/100 грамів). У ньому відсутній концентрований м’ясний смак. Кажуть, що такий стейк є ідеальним варіантом для жінок. А стейк Рібай має мармурове м’ясо, відчутний смак і значну соковитість (125 грн/100 грамів). Якщо ви не дуже любите червоне м’ясо, тоді стейк з тунця із зеленою спаржею буде хорошим варіантом для вишуканої вечері (260 грн/250 грамів).

де поїсти стейків у Львові?

Mon Chef

Особливий ресторан у центрі Львова, де панує культ м’яса. У Mon Chef подають класичні стейки з мармурового м’яса, популярні в усьому світі: ароматний Нью-Йорк, ніжний філе-міньйон та соковитий Рібай. У 2017 році заклад став фіналістом ресторанної премії Сіль як Найкращий м’ясний ресторан.

де поїсти стейків у Львові?

Дещо з меню: стейк Шатобріан (180 грн/100 грамів сирого м’яса). Цей стейк у європейській культури вважають найбільш аристократичним, бо вперше він був приготований для французького віконта де Шатобріана. Також Tomato.ua радить скуштувати стейк Нью-Йорк з американської яловичини (375 грн/100 грамів сирого м’яса).

де поїсти стейків у Львові?

TheМ’ясо

Де ще поїсти стейків у Львові? TheМ’ясо – це місце для друзів, великих компаній або романтичних вечерь. Воно підходить абсолютно всім, хіба що за виключенням веганів. Не важливо 20 років вам чи 75 — смачні та якісні страви люблять усі. У цьому закладі точно задовольнять ваші смаки: від ніжних стейків до смаженого або запеченого м’яса з різними спеціями. Кухарі TheМ’ясо знають головний секрет ідеального стейка. Це правильне співвідношення м’яса, спецій та гарніру, які будуть доповнювати один одного та створювати чарівні смакові відтінки. 

де поїсти стейків у Львові?

Tomato.ua рекомендує спробувати стейк Tenderloin з соусом чилі (98 грн/100 грамів). Такий тандем дає страві неймовірну структуру, смак і аромат. Тому, якщо хочете отримати яскраві гастрономічні враження — вам у TheМ’ясо. Крім стейків тут варто спробувати теплий салат з яловичиною (115 грн). Окрім яловичої вирізки, запеченої на грилі, в нього додають болгарський перець, помідор, мікс салату і пікантний соус. Або український борщ (78 грн), що вариться на ребрі та подається з канапкою з чорного хліба із салом, руколою та корнішонами.

де поїсти стейків у  Львові?

The Гриль

Thе Гриль — це перший стейк-хаус у Львові. Тут є класичні американські, мармурові, ферментовані стейки. А також здорові та корисні страви, приготовані в грилі та на мангалі. Окрім цього, в закладі випікають справжню італійську піцу і готують різноманітні гарячі та холодні закуски — м’ясні та овочеві, доповнені оригінальними авторськими соусами.

де поїсти стейків у Львові?

Що скуштувати вам? Рібай (111 грн/100 грамів). Це стейк, який став найпопулярнішим у Львові. Чи Т-Боун (111 грн/100 грамів), який складається з двох видів м’яса на кісточці. У The Гриль смачно все, тому, щоб ви не обрали — 100% отримаєте задоволення.

де поїсти стейків у Львові?

На Мангал Steak House

На Мангал Steak House — один із улюблених стейк-хаусів кожного львів’янина. Щодня тут пропонують скуштувати 19 видів різного м’яса. Фішкою ресторану є те, що тут можна з’їсти стейки власної витримки з мармурової телятини. Телятина витримується в середньому 21 день в спеціальному холодильнику з системою dry aged при певній вологості та температурі, після чого вона набуває більшої м’якості.

де поїсти стейків у Львові?

Щоб порівняти кухні багатьох м’ясних львівських ресторанів, скуштуйте тут Т-Bone (90 грн/100 грамів).

Смачного!

А також…

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб дізнаватися усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторанів.

Поделиться:

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *