Від рібая до шатобріана. У Львові величезний вибір ресторанів, який мало кого вже дивує. Проте крім львівської кави та яблучного штруделя, львівські шеф-кухарі вміють дивувати справжніми американськими мармуровими стейками. Tomato.ua знає, де поїсти стейків у Львові. У цій підбірці Ференц, Mon Chef, TheМ’ясо, The Гриль, На Мангал Steak House.

Ференц

Ексклюзивний заклад Ференц — це не лише готель з шикарними номерами, але з смачною гастрономією. Пивний ресторан і тераса Atrium — це місця, де можна скуштувати стартери, салати і, звичайно, м’ясні та рибні стейки.

де поїсти стейків у Львові?

Що скуштувати з меню? Спробуйте найпісніший і найм’якший стейк — філе-міньйон (135 грн/100 г). У ньому відсутній концентрований м’ясний смак. Кажуть, що такий стейк є ідеальним варіантом для жінок. А стейк «Рібай» має мармурове м’ясо, відчутний смак і значну соковитість (125 грн/100 г). Якщо ви не дуже любите червоне м’ясо, тоді стейк з тунця із зеленою спаржею буде хорошим варіантом для вишуканої вечері (260 грн/250 г).

де поїсти стейків у Львові?

Mon Chef

Особливий ресторан у центрі Львова, де панує культ м’яса. У Mon Chef подають класичні стейки з мармурового м’яса, популярні в усьому світі: ароматний «Нью-Йорк», ніжний «Філе-міньйон» та соковитий «Рібай». У 2017 році заклад став фіналістом ресторанної премії «Сіль 2017» як «Найкращий м’ясний ресторан».

де поїсти стейків у Львові?

Дещо з меню: стейк «Шатобріан» (180 грн/100 г сирого м’яса). Цей стейк у європейській культури вважають найаристократичнішим, тому що вперше був приготований для французького віконта де Шатобріана. Tomato.ua радить скуштувати стейк «Нью-Йорк» з американської яловичини (375 грн/100 г сирого м’яса).

де поїсти стейків у Львові?

TheМ’ясо

Де ще поїсти стейків у Львові? TheМ’ясо – це місце для друзів, великих компаній або романтичних вечерь. Воно підходить абсолютно всім, хіба що за виключенням веганів. Не важливо 20 вам чи 75 — смачні та якісні страви люблять усі. У цьому закладі точно задовільнять ваші смаки: від ніжних стейків до смаженого або запеченого м’яса з різними спеціями. Кухарі TheМ’ясо знають головний секрет ідеального стейка. Це правильне співвідношення м’яса, спецій та гарніру, які будуть доповнювати один одного та створювати чарівні смакові відтінки. 

де поїсти стейків у Львові?

Tomato.ua рекомендує спробувати стейк Tenderloin з соусом чилі (98 грн/100 г). Такий тандем дає страві неймовірну структуру, смак і аромат. Тому, якщо хочете отримати яскраві гастрономічні враження — вам у TheМ’ясо. крім стейків тут варто спробувати теплий салат з яловичиною (яловича вирізка запечена на грилі, перець болгарський, помідор, цибулька, мікс салату і пікантний соус) (115 грн), або український борщ, що вариться на ребрі і подається з канапкою з чорного хліба із салом, руколою, чилі, корнішонами (78грн).

де поїсти стейків у  Львові?

The Гриль

Thе Гриль — це перший стейк-хаус у Львові. Тут є класичні американські, мармурові, ферментовані стейки. А також здорові та корисні страви, приготовані в грилі та на мангалі; справжня італійська піца і різноманітні гарячі та холодні закуски — м’ясні та овочеві, доповнені апетитними салатами та оригінальними авторськими соусами.

де поїсти стейків у Львові?

Що скуштувати вам? Рібай (111 грн/100 г), стейк який став найпопулярнішим у Львові чи Т-Боун (111 грн/100 г), який складається з двох видів м’яса на кісточці? У The Гриль смачно все, тому, щоб ви не обрали — 100% отримаєте задоволення!

де поїсти стейків у Львові?

На Мангал Steak House

На Мангал Steak House — один із улюблених стейк-хаусів кожного львів’янина. Щодня тут пропонують скуштувати 19 видів різного мяса. Фішкою ресторану є те, що тут можна скуштувати стейки власної витримки з мармурової телятини. Телятина витримується в середньому 21 день в спеціальному холодильнику з системою dry aged при певній вологості та температурі, після чого воно набуває більшої м’якості.

де поїсти стейків у Львові?

Щоб порівняти кухні багатьох м’ясних львівських ресторанів, скуштуйте тут Т-Bone (90 грн/100 г).

Смачного!

А також…

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб дізнаватися усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторанів.

Поделиться:

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *