Переглядів: 2972 Час на прочитання: 4 хв
Львов

Від Рібая до Шатобріана. У Львові величезний вибір ресторанів, який мало кого вже дивує. Проте, крім місцевої кави та яблучного штруделя, шеф-кухарі вміють дивувати справжніми американськими мармуровими стейками. Tomato.ua знає, де поїсти стейків у Львові. У цій підбірці Ференц, Mon Chef, TheМ’ясо, The Гриль, На Мангал Steak House.

Ференц

Ексклюзивний заклад Ференц — це не лише готель з шикарними номерами. Тут є і смачна гастрономія. Пивний ресторан і тераса Atrium — це місця, де можна скуштувати стартери, салати і, звичайно, м’ясні та рибні стейки.

Що скуштувати з меню? Спробуйте найпісніший і найм’якший стейк філе-міньйон (135 грн/100 грамів). У ньому відсутній концентрований м’ясний смак. Кажуть, що такий стейк є ідеальним варіантом для жінок. А стейк Рібай має мармурове м’ясо, відчутний смак і значну соковитість (125 грн/100 грамів). Якщо ви не дуже любите червоне м’ясо, тоді стейк з тунця із зеленою спаржею буде хорошим варіантом для вишуканої вечері (260 грн/250 грамів).

Mon Chef

Особливий ресторан у центрі Львова, де панує культ м’яса. У Mon Chef подають класичні стейки з мармурового м’яса, популярні в усьому світі: ароматний Нью-Йорк, ніжний філе-міньйон та соковитий Рібай. У 2017 році заклад став фіналістом ресторанної премії Сіль як Найкращий м’ясний ресторан.

Дещо з меню: стейк Шатобріан (180 грн/100 грамів сирого м’яса). Цей стейк у європейській культури вважають найбільш аристократичним, бо вперше він був приготований для французького віконта де Шатобріана. Також Tomato.ua радить скуштувати стейк Нью-Йорк з американської яловичини (375 грн/100 грамів сирого м’яса).

TheМ’ясо

Де ще поїсти стейків у Львові? TheМ’ясо – це місце для друзів, великих компаній або романтичних вечерь. Воно підходить абсолютно всім, хіба що за виключенням веганів. Не важливо 20 років вам чи 75 — смачні та якісні страви люблять усі. У цьому закладі точно задовольнять ваші смаки: від ніжних стейків до смаженого або запеченого м’яса з різними спеціями. Кухарі TheМ’ясо знають головний секрет ідеального стейка. Це правильне співвідношення м’яса, спецій та гарніру, які будуть доповнювати один одного та створювати чарівні смакові відтінки. 

Tomato.ua рекомендує спробувати стейк Tenderloin з соусом чилі (98 грн/100 грамів). Такий тандем дає страві неймовірну структуру, смак і аромат. Тому, якщо хочете отримати яскраві гастрономічні враження — вам у TheМ’ясо. Крім стейків тут варто спробувати теплий салат з яловичиною (115 грн). Окрім яловичої вирізки, запеченої на грилі, в нього додають болгарський перець, помідор, мікс салату і пікантний соус. Або український борщ (78 грн), що вариться на ребрі та подається з канапкою з чорного хліба із салом, руколою та корнішонами.

The Гриль

Thе Гриль — це перший стейк-хаус у Львові. Тут є класичні американські, мармурові, ферментовані стейки. А також здорові та корисні страви, приготовані в грилі та на мангалі. Окрім цього, в закладі випікають справжню італійську піцу і готують різноманітні гарячі та холодні закуски — м’ясні та овочеві, доповнені оригінальними авторськими соусами.

Що скуштувати вам? Рібай (111 грн/100 грамів). Це стейк, який став найпопулярнішим у Львові. Чи Т-Боун (111 грн/100 грамів), який складається з двох видів м’яса на кісточці. У The Гриль смачно все, тому, щоб ви не обрали — 100% отримаєте задоволення.

На Мангал Steak House

На Мангал Steak House — один із улюблених стейк-хаусів кожного львів’янина. Щодня тут пропонують скуштувати 19 видів різного м’яса. Фішкою ресторану є те, що тут можна з’їсти стейки власної витримки з мармурової телятини. Телятина витримується в середньому 21 день в спеціальному холодильнику з системою dry aged при певній вологості та температурі, після чого вона набуває більшої м’якості.

Щоб порівняти кухні багатьох м’ясних львівських ресторанів, скуштуйте тут Т-Bone (90 грн/100 грамів).

Смачного!

А також…

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб дізнаватися усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторанів.

https://tomato.ua/blog/restaurants-where-you-can-celebrate-important-events/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.