Переглядів: 1274 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Традиційно друга неділя травня – День Матері. Через війну військові не мають можливості особисто привітати найрідніших. Але кожен із них промовляє: я скоро повернусь, щоб обійняти тебе, Мамо. Ресторани та волонтери зробили все можливе, аби жінки хоч на дрібку відчули магію свята та могли посміхнутися. Tomato.ua розповість, як вітали зі святом мам наших захисників і захисниць.

Я скоро повернусь, щоб обійняти тебе, Мамо

Квіти показують приклад незламності та неймовірної жаги до життя, навіть під руїнами квіти тягнуться до сонця, запевняючи, що життя продовжується.

На 8 травня у День матері київські заклади Citronelle та Saint Bar разом із партнерами, волонтерами і друзями запланували дещо зворушливе та чуттєве. Вирішили привітати з чудовим святом наших захисників. І їм вдалося втілити це в життя!

Ми змогли реалізувати свою ідею та постукати в двері матерям хлопців та дівчат, які захищають нашу Україну, щоб передати від них квіти зі словами від кожного з них «я скоро повернусь, щоб обійняти тебе, Мамо».  Треба вірити та бачити світло.

Завдяки вірі та підтримці Міністерства оборони України, дякуючи кожному окремому Військовому Комісаріату Києва, друзям з окремих Батальонів та Бригад Києва та Дніпра, волонтерам, Citronelle та Saint Bar єдиною командою могли подарувати 1842 букети квітів!

Заклади дякують флористам за неймовірні сонячні нарциси та інші чарівні квіти:

Дякуємо Вашим феям за те, з якою любов’ю вони їх збирали та формували! На якусь мить наші холодильники наповнились жовтими ароматними сонечками!

Також дякують за бажання підтримувати добрі справи сервіси Bolt і Glovo та всім, хто допоміг реалізувати ідею:

Дякуємо кожному, хто приєднався до ідеї і десь передав «квітковий привіт» сам… Прийде час і ми зможемо опублікувати фото та відео цих чудових моментів, а зараз ми тримаємо їх в очах та у серці, щоб вірити та боротися далі. Разом.

Дякуємо за виховання захисників і захисниць та бажаємо щасливих років життя під мирним небом??

Українці — непереможні: заклади, які відкрилися під час війни

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все