Переглядів: 491 Час на прочитання: 2 хв
Куда пойти

Ще нещодавно морозильну скриню можна було побачити в магазині чи кафе. Але зараз українці використовують її і у своїх оселях. Морозильна скриня – зручний варіант для великої родини, яка живе в будинку. За посиланням https://comfy.ua/chest-freezers/brand__gorenje/ ви знайдете безліч моделей і модифікацій. Асортимент доволі широкий, тому дуже легко заплутатися. Tomato.ua розповість, як і який морозильник вибрати. На що звернути увагу, які критерії важливі, який об’єм обрати – про це та багато іншого читайте у статті.

Особливості та переваги: на що звертати увагу при виборі морозильної скрині

Головна перевага морозильної скрині – великий корисний об’єм і демократична вартість. Який же об’єм обрати? Якщо у вас маленька сім’я, вам вистачить 100 літрів. Для більшої родини варто обрати габаритнішу модель – наприклад, 200 або 300 літрів. У магазин, ресторан чи на підприємство чудово підходить об’єм 400-500 л.

Морозильна скриня має один відділ для заморожування. Часто в ньому розташовані металеві кошики для продуктів. Вони можуть розміщуватися на різних рівнях.

Ларі відрізняються за типом управління, яке буває механічним та електронним.

При експлуатації необхідно дотримуватися правил товарного сусідства: окремо зберігати м’ясо та рибу, овочі та фрукти.

Найчастіше морозильні ларі мають горизонтальний тип завантаження продуктів – це один із факторів, який відрізняє її від звичних морозильних шаф (окремих або вбудованих у холодильник). Потужність заморожування – 5-25 кг на добу.

Ще одна перевага – в тому, що сучасні морозильні ларі споживають мало електроенергії та дуже тихо працюють. Якщо ви плануєте використовувати техніку на постійній основі, рекомендуємо обрати модель класу А+.

Важливу роль відіграють габарити. Якщо площа дозволяє, ви можете встановити скриню у квартирі. Проте вона займає доволі багато місця. Тому ідеально підходить для приватного будинку. Звісно, при виборі техніки потрібно звертати увагу також на колір і дизайн, щоб вона гармонійно виглядала у вашому інтер’єрі.

Також звертайте увагу на кліматичний клас – саме від нього залежить, де та за якої температури краще встановити морозильник: у квартирі, коридорі чи передпокої, на кухні, в коморі чи в підвалі.

Отже, при виборі морозильної скрині рекомендуємо звертати увагу на такі фактори:

  • місткість, габарити та об’єм;
  • тип управління;
  • потужність і клас заморожування;
  • енергоспоживання;
  • кліматичний клас;
  • колір, форма й і дизайн;
  • додаткові функції: наприклад, режим «суперзаморозки».

Морозильна скриня – ідеальний варіант для великої родини. Вона допоможе заощадити простір і бюджет, що дуже цінують українці в сьогоденних реаліях.

Обираєте морозильну скриню — зробіть донат на ЗСУ!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.