Кав'ярня 1900 Coffee

1900 Coffee
?
Київ, вул. Рейтарська 26
?
Все фотографии
Кав'ярня 1900 Coffee
Київ, вул. Рейтарська 26
Київ, вул. Рейтарська 26
+38 095 099 1900
Золоті ворота
Середній чек: 
$$$$
Опис
Поруч зі станцією метро «Золоті Ворота», на перетині вулиць Рейтарської та Гончара в центрі Києва розмістилася кав'ярня «1900 Coffee». Заклад мережі займає площу в приміщенні шоурума дизайнера Gasanova. Лаконічний інтер'єр поєднує в собі стиль сучасного мінімалізму і лофт - цегляне муровання стін, сірі й жовті відтінки в оформленні, світильники з металу. Гості тут можуть замовити кавову класику й альтернативу. У закладі готують еспресо, капучино, лате, мак’ято, раф каву, флет вайт, допіо, а та...

Поруч зі станцією метро «Золоті Ворота», на перетині вулиць Рейтарської та Гончара в центрі Києва розмістилася кав'ярня «1900 Coffee».

Заклад мережі займає площу в приміщенні шоурума дизайнера Gasanova. Лаконічний інтер'єр поєднує в собі стиль сучасного мінімалізму і лофт - цегляне муровання стін, сірі й жовті відтінки в оформленні, світильники з металу.

Гості тут можуть замовити кавову класику й альтернативу. У закладі готують еспресо, капучино, лате, мак’ято, раф каву, флет вайт, допіо, а також пуровер, аеропрес.

Фірмовими напоями кав'ярні вважаються:

  • кава «Bulletproof» з додаванням олії за рецептом Дейві Еспрі,
  • лате-халва,
  • ванільний капучино,
  • цитрус кава.
Меню пропонує бельгійські вафлі з солодкими й солоними начинками.

Гості можуть замовити вафлю з моцарелою, з шинкою і французьким гірчичним соусом, солодкі вафлі з морозивом і топінгом.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!