Піцерія «400 Gradi» зустрічає гостей на вулиці Зарічній у Києві.
У закладі готують піцу за традиційними рецептами в дров’яній печі, розігрітої до 400 градусів;
пасту власного приготування з відбірного борошна з твердих сортів пшениці; десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
салат «Гамберетто» з креветкою, авокадо,сиром маскарпоне, чері, фундуком;
піца «Taccino» з вершками, сирами фета і моцарела, індичкою, карамелізованим перцем, в'яленими томатами;
тар-тар з ростбіфом;
різотто з білими грибам...
Піцерія «400 Gradi» зустрічає гостей на вулиці Зарічній у Києві.
У закладі готують піцу за традиційними рецептами в дров’яній печі, розігрітої до 400 градусів;
пасту власного приготування з відбірного борошна з твердих сортів пшениці; десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- салат «Гамберетто» з креветкою, авокадо,сиром маскарпоне, чері, фундуком;
- піца «Taccino» з вершками, сирами фета і моцарела, індичкою, карамелізованим перцем, в'яленими томатами;
- тар-тар з ростбіфом;
- різотто з білими грибами;
- равіолі «4 Сири» з трюфельним медом;
- фарширована куряча грудка з cоусом Чедер;
- панна кота з тархуном та чіа.
У «400 Gradi» можна відствяткувати будь-яку подію — від романтичної вечері до дня народження або корпоративу.